Saknad.

Gud vad jag saknar Mr.Casino. Alldeles hejdlöst ibland. Speciellt när man ska sova. Var är mina Godnatt-sms? Usch, men det här är nog nyttigt. Att sakna honom lite emellanåt. Att inte ta honom för givet. Att få lite distans till allting.
Men det är lite jobbigt att varje gång man stiger upp på morgonen, tar en dusch och att då se M <3 J inritat i imman i speglarna. Eller, jobbigt är fel ord. Det känns ju bra. Att det finns kvar. Jobbigt att han inte är här bara.

Snart har tankarna lagt sig. Snart kan vi börja om från början igen.Kommentarer
edit

hej. jag förstår fullt och helt. det var just därför johan och jag knappt träffas på sista tiden, jag hoppas du förstår hur mkt vi respekterar dig.. jag är ledsen om jag sårade dig när jag skrev så!! verkligen inte min mening!! det hoppas jag du förstår. Vi är superbra vänner och jag var trött och ledsen och det är det vänner finns till för. och jag hade skrivit att jag kunde ligga på min väns arm oavsett vilken av mina vänner det var! Och jag hade absolut inte skrivit ut det i min blogg om det var några andra känslor inblandade! Jag vill att du även förstår att jag har gått från ett förhållande där min pojkvän som jag vart tillsammans med i 2 år och bott ihopp med var otrogen i ett halvår! JAG SKULLE ALDRIG UTÄTTA EN ANNAN TJEJ FÖR SAMMA SAK!!! Och btw, jag är inte arg på dig på något sett.. det är Håkan som har betett sig så otroligt illa mot mig och skrivit så sjukt elaka saker och detta var bara DROPPEN!!! Och du, ta hand om Johan, han är världsbäst! :) <3

2010-05-02 @ 11:11:44
URL: http://editjohanna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0