Lussemys.

Väldans vad folk har börjat lägga sig i mitt liv här. Känns ju trevligt att folk inte har något vettigare för sig än att läsa min blogg och dessutom kommentera den.
Och nej, Örebro. Ni behöver inte oroa er, härifrån flyr jag inte om jag inte måste. Med "måste" menar jag ifall jag kommer in på sjuksköterska någon annanstans än här. Och inte ens då är jag säker på att jag flyr. Jag har allt jag behöver här och jag tror nog att det ska gå att komma in. Med lite tur och vilja går allt.

Idag har jag och babe varit på stan för att shoppa lite julklappar och bara njuta av första advent, vilket var lite smått svårt med jordens sämsta väder...men annars var det supermys. Kom hem efter någon timme för att fixa adventsfika med Joel, Robert och Malin. Älskar den där känslan när man tänder första ljuset, då är det verkligen nära till julen. Inte blir det sämre av saffranslukt och lussete. Nej, jag är minsann nöjd med min dag. Mer än nöjd.

Hej.


Första advent.

Nu börjar julen närma sig. Snart är det dags. Julbord, klappar och en massa mys. Första gången på en massa år som det verkar bli en vit jul också, yay.

Förövrigt är jag så sjukt lycklig. Rädd för att inte komma in här i Umeå, men lycklig.

Hej.

Nu är det nog.

Nu får du växa upp. Nu räcker det med dina påhopp. Jag skrev ett inlägg, ett! där ingen människa hade vetat att det var du om du inte hade varit så jävla puckad att du kommenterade det med typ 10 kommentarer. Inte ens hälften av det du slängt ur dig har varit en gnutta sant. Jag har aldrig slängt ur mig någon historia om huruvida du skulle ha slagit mig. Varför skulle jag? vem skulle bry sig?
Och varför i hela fridens namn drar du upp mitt sexliv och mina allergier? Vad får du ut av det?
Ja, jag har haft sex med en del, absolut ingenting jag ångrar och skäms över. Ja, jag är allergisk mot kondomer. Skulle jag ta illa upp över att du ens lägger det på bordet? det är ju inte direkt något jag själv kan rå över... Ja, jag har varit otrogen. När jag var 16. Du tror inte jag har växt upp nu?
Ja, jag har knullat en kompis. För att vara snäll? Kanske. För att jag ville? Ja. Och sist men absolut inte minst. Ja, jag har ett horrykte i Örebro. I ÖREBRO. Och vad jag vet så brukar inte rykten vara direkt sanna. Jag tar inte betalt för det jag gör. Jag har aldrig haft sex med någon jag inte har vetat vem det var.
Så, nu har jag lagt mina kort på bordet. Utan att ens behöva. Jag gör det för att slippa bli påhoppad.( and for your information, jag berättade absolut inte allt detta för Erik första gången vi sågs..)

Att hota någon via ett mail på apberget ( ja, det räknas som hot. Kolla upp detta i lagboken innan du börjar skriva till folk hur som helst...) känns ju enbart patetiskt, barnsligt och otroligt onödigt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, hade du inte varit så dum nog att du skriver kommentarer hade detta bara slutat vid mitt inlägg. Men nu var du det och ja, NU är det iallafall slut. Du kommer aldrig mer höra ett ord från mig, du är inte värd det. Du är inte värd min tid, mina tårar eller mina ord. Så, ta dig i kragen, ryck upp dig och fortsätt med ditt "perfekta" liv, för jag bryr mig varken om dig, din syster eller din pojkvän.
Och oroa dig inte, jag är inte det minsta avundsjuk på dig och din "karriär" om du nu vill kalla den för det. Jag kommer som sagt tjäna dubbla din lön och utföra ett av världens mest meningsfulla yrken.

Så än en gång, Adjö.
( Se där, jag nämnde inte ditt namn denna gång heller...)

Mitt geni.

Bara för att min pojkvän är med i expressen idag med sina 1,8 högskoleprovspoäng. Yay!

Bror<3Om ynka 2 dagar kommer min älskade bror upp och spenderar hela en månad med mig. Kommer bli helt sagolikt och jisses vad vi ska ha kul och hitta på busigheter. Tänkte börja med att inviga Yunkyard tillsammans och sedan dra till Corona och leka av oss på lördagen. Hoppas man kan tvinga med sig Erik också...Verkar dock vara lönlöst. Men så är det att vara tillsammans med en läkare, kan inte säga att jag tycker illa om det heller. Skönt med folk som har mål. Även om dom tackar nej till partyn under helgerna.

Tänkte att jag kunde göra reklam för min bilddagbok när jag ändå sitter inne och leker. http://lazydaisy.bilddagboken.se
Där kan ni ju kika in om ni får tråkigt.

Hej.

En dröm.

Satt och drömde mig bort med min man förut. Ett hus i Sydamerika eller på en söderhavsö skulle ta mig tusan inte vara dumt alls. Nej, när vi båda blivit svinigt rika så slår vi till. Eller ja, jag tvingar väl honom att slå till om han ändrar sig eller inte är seriös. Tänk er va, en egen ö med kritvit sand, azurblått hav och en pinacolada i handen. Mhmmmm.
Så ska vi ha det. Bara så att ni vet.

Snön faller vit på gator och torg.

Jag blir lika chockad varje gång jag kikar ut genom dörren och ser ett berg av kritvit snö utanför. Det är helt galet. Nere i söder har vi som mest slask vid den här tidpunkten ( Ja, jag har hört att ni visst också har snö just nu...men i vanliga fall). Riktigt härligt med en riktig vinter för en gångs skull, även om man nu skulle vilja dra på värmen i lägenheten och ha lite mindre storm ute...men själva snön är ju vacker.

Idag har jag varit på workshop i skolan ( ja, jag går faktiskt i skolan för er som inte visste om det...). Var riktigt kul. Många svåra påståenden att ta ställning i. Homosexuellas rätt att adoptera barn, huruvida det är rätt eller inte att hitta kärlek på krogen, om det är för mycket att dricka en gång i veckan. Ja, vid första anblick kanske det inte ser så svårt ut att ta ställning i detta...men när man tänkt efter och resonerat om sakerna ihop så är det faktiskt svårare än man tror. Dock kommer jag alltid förespråka att folk med andra läggningar än heterosexualitet ska få skaffa barn, precis som vi andra. Det andra är lite svårare däremot.

Men nu ska jag inte börja bli filosofisk och dryg här. Det orkar vi inte med idag.

Och sedan kan jag passa på att nämna att jag ska bli barnmorska. Jag ska förlösa kvinnor och tjäna en massa pengar. Det är vad jag håller på att bli. För er som verkar tro att jag bara lallar omkring, jobbar på nattklubb och inte gör något av mitt liv. Så är inte fallet.

Hej.

( Jag saknar mina pojkar. Och jag saknar studenten. Massor.)

En stor applåd till...

...en väldigt speciell människa här i Umeå. Applåden utfärdas just för att ingen är som hon. I helgen lyckades hon framstå som en snorvalp, en satmara, en idiot och en fjortis...inom loppet av någon sekund. Nu undrar jag, min kära kära vän, hur kan du gå hem utan att skämmas som en hund efter en utekväll som denna?  Och Hur kan du bete dig på detta vis?
Att kalla mig för loser är helt okej med mig. Om du med loser menar att jag lämnat mitt gamla liv bakom mig, satsar på mitt nya och är tillsammans med en kille som gör mig  lycklig och som jag är kär i ( och aldrig någonsin skulle kunna tänka mig vara otrogen emot...speciellt inte med ett helt arbetsteam). Visst, om det är din definition av en loser så fine. Du däremot...bor ihop med en toffel, arbetar med ett totalt meningslöst jobb, är otrevlig och ful, super dig redlös på krogen och är otrogen mot din fästman och sambo stup i kvarten...vad är du?
Bara för att jag fick allt du drömt om så betyder det inte att jag är en loser, nej, jag är en winner. Vilket är den totala motsatsen, om du nu inte hade koll på det.

Nej, nu är den människan glömd och slängd någonstans bland min pojkväns gamla skräp. Hon är inte ens värd att nämnas mer. God natt och adjö, ditt lilla monster.

Över 3 månader.

I tisdags firade jag och babe 3 månader ihop. Vi har inte bara varit tillsammans så länge utan också sovit och bott ihop så länge. Jag måste säga att jag trivs. Han gör mig lycklig och jag är så tacksam för att han vill vara min, bara min.
Tack Erik.

Sexualundervisning för de små.

...eller ja, mindre. Än mig. För högstadie elever kan vi väl säga. Har precis varit på en helt underbar föreläsning om just detta. Har alltid tänkt mig att det ska vara så lätt att snacka sex, speciellt med små och oerfarna människor som bara längtar ihjäl sig efter lite tips och trix. Men icke sa nicke, det är så mycket mer man ska tänka på än bara själva sexbiten. Jämställdhet, genus, relationer, känslor... och så vidare. Tur att jag gick på föreläsningen.

Hur som helst. Har även sprungit runt på stan för att leta upp lite presenter till vänner och familj. Fullkomligt älskar Lagerhaus. Dom har allt, för alla. Så, klappar till mormor/morfar, mammi, Maria och Stefan har införskaffats. Pappa och Erik är riktigt luriga faktiskt...för att inte tala om Simone. Vad sjutton önskar sig en 8åring? Leksaker? eller har man växt ifrån det redan då?
Jaja, jag får leta vidare...

Nu ska jag sitta här vid msn och sociala mig lite med allt mysigt folk.
Hej.

I had a dream.

Vaknade precis efter nattjobb på Corona. Drömde jordens sjukaste dröm. Jag och Erik var ute på havet med en motorbåt. I denna satt ingen mindre än en hysterisk Paris Hilton som fått för sig att hon tappat sin mjälte däri. Vi letade och letade och letade i flera timmar...tills Erik kom på att man faktiskt inte kan tappa en mjälte bara sådär.
Ja, det var min dröm.
Jag tror mitt jobb gör mig galen, men jag älskar det fortfarande.

Hej.

(Orka vara dryg och läsa min blogg anonymt. Jag menade inte att esteter är dumma i huvudet, jag menar att vi aldrig har behövt anstränga oss i skolan för att klara av den...)

Utgång i Norr.

Ikväll blir det att kalasa lite med min Madde. Vi ska göra Umeå osäkert, for sure. Eller ja, så vida det inte blir Xtrem...då är ju hela kvällen körd. Men det säger jag inte högt.
Vore faktiskt riktigt kul att få festa lite på Corona och inte bara hänga jackor/plocka disk/vara nykter där. Så snälla,snälla,snälla folk som ska med ikväll, var på min sida. Den rätta och enda sidan.

Har påbörjat ett projekt som går ut på att omvandla mammas pojke ( Burre) till en badboy. Detta är ett projekt som är dömt att misslyckas då pojken har lite små problem med att vara elak och dryg. Dock har han hajat det där med självförtroende så helt kört kanske det inte är. Håll tummarna för pojken.

Saknar förövrigt gymnasietiden
. Allt med den tiden faktiskt. Fester jämt, flum i skolan, mina grabbar, alla dagar man bara låg hemma och sket i skolan för att inte göra ett piss...Jag saknar det. Ta mig tillbaks. Kanske inte till Örebro eller bort från Erik...men ta mig tillbaks till lugnet och allt roligt.

Hej.

Tillbaks i kylan.

Nu har man avverkat en helg "hemma" i Örebro. Blev väl inte riktigt som planerat men jag är nöjd ändå. Blev lite party, lite familjemys och shopping. Att jag sedan missade nästintill alla vänner var väl det enda som sög massor. Tur att vi har ett jullov bara runt hörnet.

Annars har veckan bestått av Scandicjobb, föreläsningar och pepparkakshusbakning. Har varit en riktig toppenvecka faktiskt. Känns både skönt och drygt att vara tillbaks häruppe i minusgraderna och frosten. Skönt att vara tillbaks hos min Erik men inte alltför kul att gå runt och frysa arslet av sig hela tiden.

Nu ska jag ner i tvättstugan och plugga lite Sexualkunskap.

( Förövrigt är 0,7-0,8 bra för en estet som aldrig någonsin i hela sitt liv pluggat inför någonting. Jag är hur som helst nöjd över de poängen.)

Hej.

Tacka gud för flyttkartongen.

Tänk om man varit kvar här i denna håla än. Hur skulle då livet sett ut? Så otroligt glad att jag har rört mig bortåt. Här finns verkligen ingenting, förutom deprimerande väder, ful dialekt och en skitig å. Nej tack, jag hör verkligen inte hemma här.

Familjen har flyttat till "villa". En helt gigantisk en. Med kakelugn, jacuzzi och det vackraste köket jag någonsin sett. Nästan lite slottsliknande. Förstår att de trivs. Synd bara att dom inte har plats för mig, ett rum alltså...en bäddsoffa finns ju.

Ikväll blev allt fel, inget gick som det skulle och min kväll kommer sluta i den här soffan med laptop-en i högsta hugg. Ingen konsert, ingen middag och ingen utgång. Men jag är trots allt ganska nöjd. Jag fick ju lägenheten jag ville ha OCH jag ska snart ut och köpa nått gott för kvällen framför Narnia 2 som min favorit-Erik laddat ner åt mig. Tack.

( Klart du får läsa min blogg, men du behöver inte göra narr av mitt ex för det. Han är en person betyder fruktansvärt mycket...även om vi numera är vänner och jag nu är tillsammans med Erik, som jag är väldigt väldigt kär i och lycklig tillsammans med. )

Hej.

Mot Örebro.

Idag åker jag äntligen hem till Närke för att spendera helgen hemma hos familjen och med vännerna därnere. Ska bli så fruktansvärt skönt att se dom igen. För att inte prata om katterna, fy vad man saknar kattmys här i kylan.

Hur som helst, här har ni min helg sammanfattat:

Fredag- Hälsa på Karolinska skolan och fixa lite saker på stan, överraskning till mor, SkRiKa-konsert och sen familjemys.
Lördag- Marieberg med Alice, Förfest och Satin med mina favoriter.
Söndag- Mormor och Morfar kommer på besök, Träffa mina pojkar (?)
Måndag- Åka tillbaks till Umeå och kärleken.

Har ni andra förslag så är det en hel del luckor, även om det kanske inte ser så ut.
( och Erik...jag kommer sakna dig väldigt mycket.)

Började förövrigt en ny kurs igår. Identitet, Samlevnad och sexualitet. Hittills verkar den helt okej, mycket sexsnack är ju alltid lika kul. Jag trivs så jävla bra just nu.

Är du stalker, var vänlig och sluta kolla upp mitt liv. Sluta kolla upp saker som rör mitt liv. Håll dig till ditt.

Hej.

RSS 2.0