Höstlista

gockan

Gud vad jag slarvar med att skriva här, måste bli ändring...när skolan inte tar upp all tid så lovar jag att bättra mig!

Först och främst vill jag be om förlåtelse, förlåt för att jag är egoisktisk och förlåt för att jag förstör för er. Men jag var tvungen...och jag gör det för att jag älskar er och vill kunna fortsätta umgås med er, vilket skulle vara omöjligt med den framtid som ni önskar er. förlåt igen!

Innelista:
1. Emil såklart, så fin, så rolig och helt enkelt underbar. Otroligt att han frivilligt kallar sig för MIN pojkvän. jag är lycklig!
2. Höstlovet som snart kommer...jag älskar!
3. Aftonbladet.se, kan hänga där i timtal och bara läsa en massa strunt om kändisar, som förmodligen inte ens är sant men iallafall!
4. Halloween, hänger väl ihop lite med höstlovet...hursomhelst otroligt barnsligt kul att klä ut sig!

Utelista:
1. Prov och skola...jag vet att det var jag som tjatade om skolstarten...men jag ångrar mig bittert!
2. Avstånd...hur tragiskt är det inte att inte ha möjligheten att träffa den man tycker om när man känner för det?
3. Höst...kallt, grått och inte roligt någonstans. Kan vara mys att gå promenader i regn iof...
4. Komplicerade saker...finns mycket där. Matte ekvationer, relationer till vänner m.m

japp, det var min inne/utelista för hösten:) nu har ni fått ta del av den.

Måste kila iväg och göra mitt mycket viktiga sekriterararbete på klassrådet nu. Men alla får ha det kalas.
Jag återkommer;)

tjingeling(L)

btw...mitt gosedjur börjar bli lite slitet efter 17 år...stackars liten<3

Hösten är kommen?!

finast

Jag hatar att erkänna det...i really do. Men hösten är nog kommen. När man vaknar på morgonen och rummet är kolsvart och när man traskar till skolan i orkanväder...då är det nog höst?! usch o fy för den!

Men, med hösten kommer ju det efterlängtade höstlovet. Vilket kommer inom 11 dagar om jag inte räknat fel. Då blir det att ta tåget mot paradiset igen:) för uschanimej vad jag saknar dalmasen asså! och då är det bara drygt ett dygn sedan jag träffade honom. Men som sagt befinner mig i hans närhet om sisådär 12 dagar:) det går snabbt när man har 3 prov, 4 inlämningar och 1 förhör att ägna sin tid åt.

Helgen har varit väldigt mysig. Emil har varit här:)
Fredagen spenderade vi i sällskap med Sara och John. Kollade på Click, med vääldigt dålig bild. Man såg ungefär från näsan och neråt^^ superhett! sen gick vi hem o somnade jättesent^^

Började lördagen med att väcka Emil vid 9 nångång. Mycket roligt måste jag säga! Sedan gjorde vi absolut ingenting...Nej, för Jackassfilm o bunkerbesök räknas väl inte?! strunt samma. Clara och John kom hit på kvällen för att joina oss i matlagning, tpspel och filmtittning. Måste medge att taccosen faktiskt slog min kända Al Dante Pasta...too bad:/ O vilka vann i TP? Mica o Emil såklart^^ vi kan om vi vill;) Och nej clara...Bryssel ligger inte i Amsterdam;) Filmerna vi kollade på tror jag inte någon kommer ihåg vidare mycket av?! Emil och Mica sov, Clara och John satt o flashade med sina mobiler^^
Mysig kväll hur som helst:)

Igår gick vi iväg till stadsparken och kikade lite på marknaden dom höll där. mysigaste delen av örebro må jag säga. så fint där! ja...o sen kom det där ögonblicket man drömmer mardrömmar om, typ:P Emil åkte hem...me dont like! men 12 dagar som sagt...det kommer gå fort:)

Tjingeling navelsträng(L)

btw...I am Yours<3

Shape up!

go

Jag måste verkligen skärpa mig nu. Förstår inte varför det ska vara så svårt att gå till skolan och göra det man ska. Men om man inte kan då? Om alla uppgifter är som rena grekiskan och man inte känner sig manad att ens försöka…då ere fan svårt!

Min mattelärare borde bli avsatt, min naturkunskaplärare likaså…för att inte snacka om min historialärare! Eller…så borde jag hoppa av gymnasiet och typ…jobba på McDonald’s som städare eller liknande.

Gosh…vad jag vaknade på fel sida!

 

Tur att man har Emil, annars hade dagarna gått så sakta. Han är bara för underbar o jag vill ha honom här, nu! saknar...Men får vänta 4 dagar till innan man får krypa upp hos honom o känna sej någorlunda bra igen.

Jag är kär!

 

Snart är det sommar igen…snart snart! Men nu är det kallt som sjutton. Tror jag såg +4C när jag gick iväg till matten imorse…Sjuuuukt! Jag ska bara önska mig sommar i julklapp, hoppas tomten lyssnar på mig då.


A dream is a wish your heart makes
When you're fast asleep
In dreams you will lose your heartaches
Whatever you wish for, you keep


Have faith in your dreams and someday
Your rainbow will come smiling through
No matter how your heart is grieving
If you keep on believing
The dream that you wish will come true

 

No matter how your heart is grieving
If you keep on believing
The dream that you wish will come trueNää, nu ska jag väl lägga mig och kolla på tv eller nått…hoppas på att nån vettig människa där kan förklara Ekvationssystemet för mig där:)


Tack och Adjö!

RSS 2.0