Kär och galen.

Vägen till en flickas hjärta går genom magen.
Det är mitt nya ordspråk. För jisses vad sexigt det är med killar som kan laga mat. Jag blir alldeles till mig bara jag tänker på det. Mums!

Jag har kommit på att jag är lite känslomässigt traumatiserad efter alla gånger man gett bort sitt hjärta och fått tillbaks det i bitar. Nu vågar jag knappt ge bort det. Det tar sjukt lång tid för mig att öppna mig i kärleksrelationer. Jag vill inte ha det så. Jag vill kunna prata känslor. Jag vill kunna ge komplimanger utan att känna mig dum. Men efter Umeå så går det knappt. Men jag tänker fan i mig inte bli så skadad att jag aldrig kan göra det. Henrik är värd alla komplimanger och all kärlek en man kan tänkas få. Och mer ändå.
För så här jävla pirrande, bubblande, kittlande kär har jag inte varit sedan jag var liten skolflicka. Jag kan knappt gå till jobbet utan att sakna honom. Kan inte vara i närheten utan att hela tiden röra vid honom. Så här SKA kärlek kännas. Det här är på riktigt.

Nu ska vi till marieberg och shoppa badkläder. Hejs!

Valborg?

Äntligen ledighet. Som det ser ut nu är jag ledig till söndag, vilket betyder att jag har valborg ledigt. Underbart! Massa förslag rullar in och jag vet verkligen inte vad vi ska hitta på. Promoe på frimis, valborg på satin eller bara chill i hästhagen?
Blir hur som helst party och den här gången tycker jag banne mig vi kan ha en lyckad utekväll, Sofie. Annars börjar jag ge upp hoppet om Örebro återigen.

Jag älskar våren. Våren, värmen och kärleken. Alltihop kommer samtidigt och det är nästan lite överväldigande. Men underbart. Nästan för bra för att vara sant. Äntligen en kille som faktiskt visar uppskattning. En kille som på riktigt tycker om mig. MIG. Hur det nu kan vara möjligt, men tack och lov verkar det ju vara det.

Sommarplanerna går framåt och en sistaminuten-resa till Thailand kommer bokas till i juni. Traderas auktionspriser är galet billiga, för er som har samma planer som oss och vill ha tips. En resa med hotell ligger på ca 7000 per person för 2 veckor. Med enbart flyg ligger de på 3500 per person. Vi funderar lite på vad vi vill ha ut av resan. Vill man bara sola och bada så kan man ju köra med hotell...vill man se mer av landet så kan man ju ta bara flyget och bo lite närmare naturen så att säga.
Vi får se vad det blir.

Nu ska jag ner till vår mögliga källare och mysa. Hej!

Uppe med tuppen.

Jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera här, och framförallt bättre på att skriva om intressanta saker. Idag tänker jag dock inte börja, jag är alldeles för trött för det. Men lovar att det kommer.

Jobbar morgon hela helgen, vilket innebär att klockan ringer vid 5. Tur att jag har morgondagen ledig så man hinner vila upp sig lite iallafall. Hur som, jobbet är ganska okej när man kommer in i det. Man börjar känna tanterna och gubbarna och tycker att dom faktiskt har en del intressanta saker att berätta om sina unga dagar. Ganska lättförtjänta pengar så länge ingenting händer.

Börjar bli sjukligt less på situationen hemma. Både jag och Henrik får gliringar av våra föräldrar om att vi borde försvinna. Helst från jordens yta. Det är inte så att vi smutsar ner, är uppkäftiga eller försöker förstöra för familjen, tvärtom. Men ja, kvar vill dom iallafall inte ha oss. Så nu blir det för mig, ensam, att leta lägenhet och hålla mig borta från det här dårhuset så mycket som bara är möjligt.

Hej.

Home sweet home.

Så underbart att vara hemma i Öret igen. Hemma hos kärleken. Hemma där det finns saker att underhålla sig med.

Idag blir det till att jobba kväll. Pengar i fickan behövs mer än någonsin. Har fått visningstid på en lägenhet här i Rosta som jag hoppas på att jag får. Pallar inte bo i en möglig källare längre. Och framförallt inte tillsammans med två kåta (snart)pensionärer och en tonåring till syster. Det gör man inte vågen för.
Hur som, lägenhetsvisning nästa vecka var det. Underbart!

Jag tror jag börjar bli störd på allvar. Jag vågar knappt gå till jobbet längre. Jag är så jävla rädd för att gå in till någon död pensionär. Seriöst. Det är inte alltför smart att arbeta med sin största fobi på så nära plan. Men jag ska klara av en sommar med det här. Det ska jag.

Hej.

Bye, bye birdie.

Nu drar jag. Hejdå Norrland, hejdå Umeå. Jag kommer med all säkerhet bosätta mig häruppe i framtiden, men nu är inte rätt tid. Nu vill jag bara hem till mitt, till mina nära och kära.

Har verkligen saknat och längtat efter Henrik under de här dagarna. Det är sjukt jobbigt att vara ifrån någon man tycker så mycket om. Nästan så det gör ont faktiskt, på riktigt. Så försök inte få iväg mig på några resor inom de närmsta veckorna, jag stannar där han är. Förutom på Valborg då, hoppas på att det blir Stockholm för att hälsa på Sofie och Alex Badanka. Men vi får se som sagt. Måste egentligen spara varje korvöre till resan i sommar.

Nej, nu ska jag sluta skriva och hoppa in i bussen för att åka hela vägen hem. Borta bra men hemma bäst, eller hur var det nu?

Hemresa på g!

Jag är så glad. Tiden går framåt och om bara 9 timmar sitter jag i bilen på väg hemåt. Jag har nog aldrig någonsin varit så pepp på en tio timmars bilresa förut i mitt liv. Heja!

Satt igår och titta på filmen "bröllopsduellen". Galet vad folk gör för att få det perfekta bröllopet, eller bara det perfekta livet. Att förstöra för andra för att själv lyckas, det lönar sig aldrig. Men bra var filmen iallafall. Lite lagom sugen på att sitta och planera inför den största dagen i en flickas liv, bröllopsdagen. Kommer garanterat ruinera hela min familj när det är min tur...

Nu väntar bara resan som sagt och sedan blir det en hel veckas jobb. Underbart att få arbeta lite och se pengar rinna in på kontot, behövligt.

Har absolut ingenting att säga. Förutom att maten på TC verkligen var helt gudomlig. Hej!

Where do I start?

Jag är helt slut. Jag orkar ingenting. Vill helst bara ligga kvar i sängen och knäppa med fingrarna för att få sakerna gjorda till Lisbeth och pappa kommer, men det går inte så bra när man är helt ensam i lägenheten.
Har verkligen en hel drös saker att ta tag i idag. Stulna sängar, borttappade nycklar, ett illaluktande kylskåp och flyttkartonger som ska fyllas. Trots det är jag nästan lite rastlös, som att jag inte vet var jag ska börja.

Fördelen med att flytta hem alla mina saker är att nu får vi äntligen en riktig säng att sova i. No more ranglig tältsäng som viker sig så fort man byter sida i den. Sedan ska det bli sagolikt att få ner min dammsugare, mina böcker och resterande kläder. Tänk hur fåfäng man är egentligen, jag har en halvfull garderob i Örebro och ändå saknar jag resten av urvalet.
 
Jag hörde talas om ett rykte där jag och Henrik bor ihop. Ja, för stunden gör vi det. Våra föräldrar är sambos och vi har båda flyttat hem för en stund. Därmed inte sagt att det kommer fortsätta så, vi har båda satt upp oss på lägenheter åt olika håll, så oroa er inte. Jag ska inte göra samma grej igen.

Så, nu ska jag vända på mig och försöka somna om en liten stund. Hej!

Anländ till Umeå.

Micaela - Ensam i Umeå. säger:

ska du göra ikväll då, sötnos?

henrik säger:

jag ska tänka på dig...

Det värker. I hjärtat.

Nu är jag framme. Jag vill bara bort. Väldigt nära att jag hoppade av tåget imorse och sprang raka vägen tillbaks till sängen. Men det gjorde jag inte. Jävligt dumt av mig att inte göra som min mage säger. Nu sitter jag ju här i min ensamhet med våta kinder och ett hjärta som bara skriker efter lite närhet.
Hur som helst, är bara att göra det bästa av situationen och ta tag i skiten här. Blir bättre imorgon när Erik kommer upp från Sundsvall och håller mig lite sällskap. Och så har jag ju en middag på Victors med fadern och Lisbeth att se fram emot. Inte helt fel. Bara gullet som fattas alltså.

Nu ska jag börja städa mitt så kallade kök. Ha det!

Stundande Umeåresa.

Skulle jobbat idag men vaknade med massa feber så det blir inget med det. Får bli en dag med lugn och ro i solen istället. Vila upp sig inför utflytten ur Umeå imorgon. Känns både vemodigt och skönt att åka tillbaks. Antar att jag kommer spendera många timmar med tårar i ögonen och stenar i bröstet, men det måste göras. Ibland känner jag mig så jävla dum som bara drog och lämnade problemen i en stad jag egentligen älskar, nu kommer jag alltid förknippa den med hemskheter. Sedan är det ju idiotiskt att tro att man bara kan dra ifrån sina problem och aldrig behöva ta tag i dem.
Så nu när jag åker upp ska jag ta tag i alltihop på 4 dagar. Hårt arbete!

Flyttade igår över mitt IKSU-kort till Örebros "träna lätt". Verkar vara ett skitbra gym med tillgång till massör och läkare gratis. Roliga pass och helt nya maskiner. Min privata tränare ringer upp en efter 2 veckor om man inte har tränat under dem för att se vad som hänt och pepptalkar en för fortsatt träning, precis vad jag behöver. Så, nu kommer jag förhoppningsvis i gång på riktigt.

Är det förövrigt någon som har tips på sommarresor? Planerna drar åt Asien; Maldiverna, Bali eller Thailand. Brasilien och Kroatien finns också med på listan. Någon som kan ge något tips?

Hej.

Ingen stund har hon att vila, hon får jobba, hon får ila...*host*

Idag blir en riktigt seg dag. Enda jag har på agendan är ett läkarbesök vid halv 4. Får helt enkelt sitta här och titta efter lägenheter, hjälpa H med sjukskrivningen och fortsätta projektet "städa källaren och få den att se ut som en lägenhet". Börjar faktiskt likna någonting där nere nu. Trots att det är riktigt trångt med två unga människors alla kläder, prylar och inredning. Får fixa lite bilder att lägga in senare så ni får se hur vi bor.

Imorgon har jag fått ett arbetspass på 10 timmar. Känns skönt att få lite cash innan jag drar mig till Umeå på torsdag för att stanna till söndag. Blir en fullbokad helg men om någon vill ses så kan jag nog fixa en lucka för er. Blir hur som helst utgång på fredagen med förfest hemma hos mig.

Jag säger som min kära Alice precis sa: Jag ser något jag vill ha, jag kan få det. Varför inte ta det?
Det vill jag gärna ha ett svar på, helst från er som tycker jag är patetisk som påbörjar ett nytt förhållande efter nästan 2 månader som singel. Det var dessutom inte JAG som gjorde slut, utan Erik. Så jag har väl all rätt i världen att gå vidare, oavsett om jag gör det imorgon, om ett år eller redan har påbörjat processen? Jag är absolut inte över Erik, vi hade ett förhållande i 6 månader och han kommer alltid betyda en hel massa för mig och vem vet vad framtiden har att erbjuda? Men det betyder inte att jag inte tänker ge Henrik en chans. Han är den snällaste, finaste och mest omtänksamma mannen jag någonsin mött...så ja, om det gör mig patetisk då får jag vara det. Jag njuter iallafall av livet.

Staying where he is.

Kom på att jag glömt berätta... Henrik stannar i Sverige, för er som inte förstod det från mitt senaste inlägg. Ingen dum ö långt långt bort. Nej, här i Örebro. Här hos mig. Tänka sig va.

Nu blir det Mormor med familjen. Hej!

( Jisses vad jag umgås med min familj nu mer...)

Släpp ut mig.

Det måste vara något allvarligt fel på antingen mig eller min familj. Jag går upp vid halv 10. Alla sover. Solen skiner och jag vill bara ut på balkongen, jag står bokstavligen talat och väntar på att min syster ska öppna dörren så jag kan smita förbi och komma ut i solskenet. Men Icke. En timme har jag väntat men ingenting händer. Den som vågar väcka henne för min skull kan få mitt påskägg...

Idag väntar träning med Henrik, om han tar sig upp ur sängen vill säga, sedan är dagen väldigt oplanerad. Jag hoppas på ett sms från min Sofie där det står att hon är sysslolös och vill leka med mig, men den jäveln får ju jobba istället. Den som hade sån tur. Så, förmodligen blir det bara att sitta ute i friska luften, kanske ta en picnic och sätta sig i parken utanför? Där har vi ju en idé som inte lät alltför hemsk..den ska jag spinna vidare på.

Ha det så skönt sålänge!

Glad påsk!

Äntligen är påsken här och våren likaså. Solen skiner, och inte nog med det, den värmer verkligen. Blommorna börjar bryta sig uppåt och sprida sina fina färger runt vårat hus. Man kan inte annat än att bara gå runt med ett konstant leende på läpparna.

Vi tog en familjetripp till Kvarntorpshögen igår för att titta på konst. Hur man nu kan kalla sådan skit för konst, men det hör ju inte hit. Mysigt var det iallafall och utsikten var helt fantastisk. Att sitta där med sin familj och prata var verkligen skönt. Nästan så det var värt den där hemska promenaden upp för världens brantaste berg...
Inte nog med detta, vi firade även Simone som fyllde 9 år. 9 ÅR!! Tiden bara far iväg och jag hänger inte riktigt med. Men det är väl så att vara storasyster. Alla växer upp alldeles för snabbt. Vi satt iallafall och pysslade till en av pysselböckerna hon fick. Nostalgi på hög nivå. Härligt att träffa farfar och prata lite sommarplaner om en eventuell resa till Slovenien.

Visst är det konstigt hur livet ter sig? Här satt jag, singel och jättedeprimerad för bara någon vecka sedan. Hade inga planer alls på kärlek och förbannade alla kärlekspar runt omkring. Idag är det jag som är en del av kärleksparen som andra hatar. Men den här gången blir det annorlunda. Jag har inga som helst förväntningar. Jag vill hitta mig själv, samtidigt som jag har Henrik vid min sida. Går det inte så går det inte, funkar det så är väl det bra.

Nu ska jag göra lite frukost, sätta mig på balkongen och få lite solstrålar på mig. Ha en toppen påsk!

Breaking the silence.

Okej, jag tänker inte hålla tyst längre. Jag måste ventilera mina känslor lite, så nu får ni stå ut eller skita i att läsa.
Nu är det såhär va, och jag vill inte ha massa taskiga kommentarer angående detta, att Mica är vrålförälskad. Inte sådär att man bara tycker om någon lite lagom. Mitt hjärta skriker av lycka och jag sitter som en hund och lyssnar efter om han är påväg upp för trappan. Kul kanske någon tycker, jobbigt tycker jag. För såklart är det en massa problem inblandade...
Men nu tänker jag inte sitta och gråta över dem, utan njuta av de här två dagarna vi har kvar innan han drar till en ö långt bort åt helvete för att stanna till i höst...

H.

Happy Face.

Ibland känner man konstiga saker. Känslor som bara tar över alla ens sinnen och gör att man gör galna saker. Galna fast underbara saker. Vad jag har gjort spelar egentligen ingen roll, ingen roll alls faktiskt. Fokuset ligger mer på att jag mår så inåt helvetes bra idag, jag kan inte sluta le och hjärtat bankar lite hårdare, lite snabbare.

Nu ska jag ta igen mig efter en sömnlös natt i ett varmt bubbelbad och bara vara glad. Hej!

Som den sjuka jäveln jag är...

Jag är en sjuk människa, en mycket sjuk människa. Med mycket sjuka tankar. Synd bara att jag alltid ska trassla in mig i de mest omöjliga, dummaste och mest korkade situationerna, jämt. Verkligen onödigt. Eller så är det nödvändigt och ger mig något i framtiden?

Jisses, jag måste sluta tänka och börja leva istället. Från och med nu. Hej!

( 7-14.30 jobb imorrn, sedan Sofie)

Frimis med vännerna.

Ikväll är vi på´t igen och hoppas på en sjuhelvetes kväll. Premiär av Frimis, Klaras och sen en bastukväll på det. Den som tror jag kommer misslyckas kan ju få tro det, jag tror iallafall det kommer bli toppen!
Så, kom till Frimis som har gratis inträde till 22.00 och sen blir det Klaras som har gratis till 23.30;)
RSS 2.0