Då var julen över

Nu är julen officiellt över för min del. Jag har tagit flyget hem till kalla, kalla norrland för att se fram emot ett nyår med Erik och hans vänner. ( Ja, mina skulle också vara med men alla drog sig ur...). Blir dock inte långt innan jag kommer hem igen, förmodligen. 30 platser före mig i utbildningskön och det känns ganska omöjligt, tyvärr. Så, jag har paxat min moders källare för sovplats och ett arbete på hennes skola varje måndag. En bra start. Sedan kanske man kan hitta något arbete på fik eller nattklubb.

Känns dock väldigt, väldigt vemodigt att lämna Erik häruppe själv. Vi har liksom vant oss vid varandra och det känns alltid tomt när han inte är i närheten. ( jag har alltså haft en galet ensam vecka i Örebro). Men förhoppningsvis ger vi oss in i distansleken, där man varit tidigare och klarat det ett par månader. Men jag lägger min framtid i ödets händer just nu och hoppas på det bästa.

Nu väntar alltså nyår som sagt. Samt en flytt från Umedalen till ålidhem med de sista sakerna, som i och försig ska fraktas till Örebro igen inom 2 veckor, men iallafall. Ja, annars har jag mer fritid än jag egentligen orkar. Så otroligt segt att bara sitta och vänta på ett besked från skolan...
Nu ska jag till Mr. Näslund och slå på elementen.

( lägenheten står kvar för alla som undrar. Inget bränt, inget förstört. Tack gode gud!)

Hej!

Victim of a foolish heart.

2008-lista.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten, flyttade hemifrån. 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, det brukar jag aldrig göra.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Yesbox

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte nära kanske...

5. Vilka länder besökte du?
Bara Sverige...ja, och norrland.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Massor!

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
5/6 ( studenten!)

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag tog tag i mitt liv och faktiskt drog långt åt helvete från Örebro.

9. Största misstaget?
Det vill jag inte tänka på längre.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja.

11. Bästa köpet?
Min bärbara dator tror jag. Eller biljetten till Luleå.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Massa saker!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2008?
My way!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med vännerna.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig om skitsaker.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med min familj och släkt.

19. Blev du kär i år?
Ja!

20. Hur många one night stands?
Det är en privat fråga som inte kommer besvaras i min blogg.

21. Favoritprogram på TV?
Top Model och I ditt ansikte.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja.

23. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst så många i år... Men Knappt Lovlig var ganska bra. Annars är Berny Pålssons andra bok bra också.

24. Största musikaliska upptäckten?
Amos Lee.

25. Något du önskade dig och fick?
Ja.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Yesbox.
27. Årets bästa film?
Oj, den var svår. Men jag tror jag måste säga Felon.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag minns inte...antagligen ingenting speciellt.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut. Inga tårar skulle varit en början.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Klänningar, mjukisar och allt annat skönt.

31. Vad fick dig att må bra?
Studenten, vännerna, Umeå...

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jude Law är inte helt fel.

33. Vem saknade du?
Många.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Jens, Erik, Madde, David, Erkki.

Julafton är nu över...

Jag har precis insett att julen är totalt värdelös för vuxna människor. Speciellt om man är laktosintollerant och inte klarar av att äta något för starkt. Min jultallrik bestod av potatis, köttbullar och prinskorv. Yay!
Hur som helst, sedan får man som äldre inga roliga julklappar heller. Vem kan tro att jag ska dra på smilbanden åt kökshanddukar, ugnsformar eller salladsskålar? Förlåt, men jag är inte kock och att laga mat är det värsta jag vet. Så ja, jag ÄR bitter. Framförallt när ens morsas nya snubbe snor alla mina ideér om julklappar till folk och ger bort i princip samma sak, fast innan mig såklart. Att han sedan ger min mor en resa till London på min 20 års dag gjorde honom väl inte direkt mer populär.
Tur för mig att jag har en Ipod som väntar på mig hos far och att jag har en syster som ger mig det hon inte vill ha (böcker framförallt).
Ja, i det stora hela var det en perfekt julafton. Mormor och morfar kom och vi satt och diskuterade en massa mysiga saker. Det är då man inser att de är helt underbara, ens mor-/farföräldrar.

Hemresa om 4 dagar. Tiden går snabbt och jag har konstant ont i magen över huruvida jag kommer in eller inte. Jag vill se min framtid börja, gärna nu på en gång. Kom igång nu!

Hej.

( Förövrigt var det skitkul att du ringde, jag saknar att prata med dig.)

God Jul!

Jisses vad tiden springer iväg! Nu är det iallafall julafton och den ska man ju tydligen fira. God jul får jag säga till alla därute som väljer att läsa min blogg! Hoppas ni får en riktigt bra dag, för det tänker jag ha.

Pokerkvällen med mina grabbs var riktigt, riktigt mysig. Flera timmar i bastun, duschen och med uno/pokerspel. Ja, det var faktiskt så roligt.

Har funderat lite över vad jag gör om jag inte kommer in ( chansen är ju ändå väldigt liten, så jag måste ha reservplaner). Kom fram till att jag nog flyttar tillbaks isåfall, inte för alltid men för ett tag. Att få ett heltidsjobb i Umeå känns ganska omöjligt utan någon mer utbildning än sjukvårdare, städerska och sångerska. Så, jag tror jag härmar alla vänner i Örebro med att söka lagertjänst för några månader, så jag kan komma tillbaks till Umeå senare. Men som sagt, det är bara en reservplan som jag helst inte håller mig till...Hur ska jag klara mig utan min Erik liksom? Det funkar inte.

Nu ska jag städa upp i mitt "hörn" som jag blivit inflyttad i här hemma hos mor. Mysigt värre med bäddsoffa och fönster utan rullgardin.

Hej!
( Förövrigt kom snön som ett brev på posten alldeles nyss. Yay, en vit jul!)

Örebro och hemlängtan del 2.

Nu har jag varit hemma tillräckligt länge för att tröttna på både staden och familjen. Att behöva anpassa sig till fler än en person känns inte som något jag i längden är beredd att göra just nu. Jag vill kunna sätta mig vid internet utan att någon skriker efter dongeln 2 sekunder senare, jag vill kunna duscha utan att det knackas på dörren, jag vill kunna sova utan att oroa mig för läskiga ljud i sovrummet brevid. Nej, hem vill jag inte mer än nödvändigt. ( Vilket det tydligen ska vara i juletid enligt min kära mormor, men jag förstår inte grejen...)

Så, jag blir väl kvar här tills på söndag. 6 dagar till alltså. Hoppas de går snabbt, för jag håller på att sakna ihjäl mig efter Erik. Vill bara krypa upp hos honom och känna mig hemma och trygg. Inte många som får mig att känna mig så, ingen annan vad jag vet. " A home is where your heart is" stämmer ganska jättebra.

Nu ska jag iväg till konsum och köpa lite smått och gott inför kvällens pokerspel, bastu och party nere i källaren. Kommer förmodligen bli galet och sjukt kul. ( Ja, mina grabbar från Örebro saknas ju alltid, även i Umeå...)

Hej.

Örebro och hemlängtan.

Då var man "hemma" igen. Har redan hunnit blivit osams med hela familjen och få min dröm att gå i uppfyllelse för att sedan krossas bara någon timme senare. Fick falskt besked om att jag kommit in i Umeå på sjuksköterska, vilket jag såklart blev överlycklig att höra ( satt faktiskt och grät av lycka på tåget...), men det visade sig senare att det var Luleå och inte Umeå som ringt med beskedet. Vilken totalmiss av morsans snubbe. Han fick höra både det ena och det andra.

Ikväll blir det iallafall Satin och Stället. Blir nog riktigt kul, speciellt med tanke på att alla dom bästa ska med ut. (ja, förutom den bästa-bästa Erik då...).Sen får vi se hur det blir i veckan. Om man tar sig ett flyg hem till norr igen elelr om man stannar till slutet.

Ska lägga mig i badet nu. Hej!

( Jag saknar Umeå så jag mår illa.)

4 Månader.

Grattis ännu en gång till mig själv och min Erik Näslund som idag firar 4 månader. Under 4 månaders tid har vi sovit ihop, bott ihop, levt ihop...ja, varit ihop. Du är inte bara min pojkvän utan också min bästa vän. Jag är så otroligt lycklig att ha dig vid min sida och jag njuter av varje dag med dig ( även om det kanske inte alltid märks).
Jag är kär. Så kär.

För tidiga julklappar och en stundande hemresa.

Nu har jag haft jullov i en och en halv vecka. Tiden går så sjukligt sakta och jag har så mycket spring i benen att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ut vill man ju inte iallafall. ( Jordens äckligaste väder har lagt sig över Umeå och verkar inte ha någon tanke på att försvinna...)
Så jag har fått roa mig med annat. MSN är ju en klassiker, så länge ens vänner är online vill säga. Annars har det blivit lite bak, lite läsning, lite packning och lite tvspelning. Och julklappsrimning.

På tal om julklappar. Erik fick öppna sin igår, bara för att jag skulle hinna hitta en ny om denna inte passade. Blev iallafall ett litet "spel" skulle man kunna säga. 52 Romantiska Veckor. Går ut på att vi varannan vecka tar var sitt kort ( han tar ett och veckan efter tar jag ett) där det står romantiska gärningar vi ska ägna oss åt under en veckas tid. Tror det kan bli riktigt mysigt, för att inte tala om roligt. Är dock lite orolig för att det ska vara världens porr grejer, men eftersom att det heter romantiska veckor så hoppas man ju att det är lite mindre läskiga grejer.
Så nu är du fast med mig ett helt år till, Babe!Hur som...På fredag bär det av hemåt. Eller ja, hem och hem. Till Örebro åtminstånde. Har bokat upp helgen med vänner, party och massa kattmys. Kommer dock längta hem till Umeå nästan hela tiden. Känns jättekonstigt att åka ifrån Erik och allt här för en vecka i Ingenstans. Men med tanke på att det är föräldrarna som betalar så kan jag ju inte tacka nej.

Nej, nu ska jag hem till min lägenhet och duscha. Ta hand om er!

Yngre med åren?

Har flera gånger fått höra hur trötthet har med åldern att göra. Att man vet att man är vuxen när man inte längre går runt och är trött om morgonarna och dagarna. Detta måste innebära att jag bara blir yngre och yngre, då jag för varje dag blir snäppet tröttare.
När man var yngre kunde man ju lätt gå upp vid 5 och hålla igång hela dagen lång utan att ens känna en uns trötthet. Vad är det för fel på mig?

Bye Bye birdie!

Var på möte med jobbet igår och insåg hur otroligt härliga arbetskamrater jag har. De är verkligen helt underbara, de flesta iallafall. Sen finns det ju rötägg överallt, men de är ju inte ens värt att nämna.
Hur som helst, jag saknar Fredrik. Han borde bli frisk och stå med mig nere i garderoben och dryga sig med folk. Hoppas han skiter i sin sjukskrivning och hoppar tillbaks till jobbet imorgon kväll.

Annars? Ja, jag har ju lov så jag ligger mest framför tvspelet här hemma, spelar allt ifrån Open Season till Singstar ( helt själv. Ja, jag är patetisk.). Har ägnat den här dagen åt att baka lite paj och degen till kakor som Erik beställde men som jag inte riktigt förstår mig på hur man gör, så han får fortsätta baka dem när han kommer hem igen.

Tyvärr lämnar bror oss idag, två veckor för tidigt. Men har man en sjuk flickvän nere i Örebro så får man faktiskt bege sig neråt utan att ens syster börjar gnälla. Så, nu har han rest hem igen men vi ses igen 22/12 när min pokerfest äger rum i nya lyans källare. Kommer bli skitmysigt! Bastubad, poker och lite alkohol plus alla ens bästa vänner...det KAN inte gå fel.

Just ja, jag blir med katt efter julen hemma. 3 stycken för att vara exakt. Tar med mina två hårbollar hemifrån och får en till lurvtuss av en kompis kompis här i Umeå som inte vill ha honom kvar. Kommer bli hårigt men mysigt. Lite roligare att komma hem när man har ett gäng busungar som väntar på en. Minsann.

Nej, nu ska jag gå hem till min egna lägenhet och fixa lite. Lämna Eriks ensam en liten stund. ( Jisses att jag redan har bott här i 4 månader. Galet)

Hej.

Årets Kyss-test.Årets Kyss-test


Har du kysst någon
: Ja
Naken: Ja
Med bara underkläder: Ja
I en säng: Ja
I vatten: Ja
I regn: Ja
Ute: Ja
Uppochner: Nej
Sittande: Ja
Stående: Ja
Där många sett på: Ja
En främling: Ja
Någon du ej varit tillsammans med: Ja
Någon som redan är upptagen: Ja
I smyg: Ja
I skolan: Ja
Har du nekat en kyss: Ja
En nära vän: Ja
Samma kön: Ja
På fest: Ja
När folk sett på: Ja ( var inte den frågan förut?)
Frågat om en kyss: Ja

Rädsla.

Ibland får jag bara en våg av rädsla över mig. Rädsla att bli lämnad, rädsla att misslyckas. Igen. Det är inte det att det är några som helst orosmoln över oss, inte ett enda. Men rädslan ligger alltid där och lurar. Så här bra har jag aldrig haft det med någon, någonsin. Såhär trygg, lycklig och förälskad har jag inte varit innan. Just därför jag rädd att jag ska vakna upp en dag och allt ska försvinna, bara rinna mellan mina fingrar...

JULLOV!!!

Nu kan jag äntligen berätta för er alla att mitt jullov har börjat. För ungefär 10 minuter sedan. Jag har nu på en veckas tid: Jobbat heltid plus natt, redovisat sexualkunskap, skrivit en tenta och skrivit klart en fördjupningsuppsats. Känner mig extremt produktiv.

Fördjupningsarbetet är nog bland de mest provocerande sakerna jag har skrivit. Nämligen om pedofilins positiva sidor. Kan låta konstigt, men det finns tydligen forskning på sådant, med resultat dessutom. Helt galet sjukt och jag måste tillägga att jag inte alls tycker att det finns något positivt med det, utan det är som sagt bara en forskningsfördjupning med andras resultat och åsikter. Men kul var det och nu är jag äntligen klar med skiten.

Nu väntar en vecka med, förhoppningsvis, en massa lugn och mys. Jag har iallafall bestämt mig för att hitta den perfekta nyårsklänningen ( vilket är ett projekt i sig, nästan i klass med fördjupningsarbetet i energiförbrukning iallafall...), leka lite hemmafru (ja, alltså baka en massa grejer till min man) och leka med min Madde ( om hon nu inte måste arbeta hela veckan...). Antar att det kommer in en del jobb där också, men så länge jag får min lön så hänger jag mer än gärna på alla pass jag kan få. Kanske kan skrapa ihop till en liten resa i vår, om jag inte kommer in på sjuksköterskeutbildningen vill säga...

För att besvara min kära storasysters fråga från förra inlägget: Jag anländer i dystra Örebro 19/12 för att stanna till 28/12. Och huruvida jag kommer in på sjuksköterskeutbildningen eller inte får jag reda på antingen 9/12 eller 8/1. Ja, väntan däremellan är alltför lång och jag är riktigt nervös. Det vill jag lova. Så, för er egen skull hoppas jag att ni alla håller tummarna, annars kommer ni ångra er efteråt.

Nej, nu väntar lite TV-slapp och sedan mys med min Erik. ( Som förövrigt är det bästa jag vet...inte tv:n då alltså...utan pojken.) Hej.

Tänk vad lite sol kan göra...

Ja, tänk. Jag solade solarium igår och nu känns det som att alla världens problem lyftes från mina axlar. Det får jag minsann göra oftare.

Kan nu checka av redovisningen från min lista, gick åt skogen men nu är det iallafall gjort. Äntligen. Så, nu har jag tentan imorgon och fördjupningen till på måndag. Sen får jag jullov!

Har absolut ingenting mer att säga. Hej!

Hjärnröntgen och kortslutning.

Gårdagen ägnades åt hjärnröntgen på Umeås sjukhus. Nej, jag har ingen hjärntumör. Har heller inte krossat skallen. Nej, jag är med i en undersökning om korttids-/långtidsminnet. Vad resultatet blev återstår att se. Hur som helst, läskigt som sjutton att ligga i en 60 cms rulle i en och en halvtimme. Efter bara några minuter började paniken smyga sig på och jag var helt hundra på att jag inte kunde andas... Då är det tur att man är sjukvårdare och kan intala sig själv att iallafall försöka. Gick bra till slut.
Ja, och på kvällen satt jag med min Madde och diskuterade killar. Ja, det var faktiskt lika roligt som det låter. Vi har så mycket att säga att vi alltid pratar i mun på varandra. Kul att ha hittat en människa med exakt samma åsikter och tankar som en själv, nästan iallafall.

Idag har jag spenderat hela dagen med att springa runt campus och stan med affischer och flyers åt Corona. Så nu hoppas jag banne mig att vi får fullt hus till helgen.

Nu ska jag fortsätta mitt sökande efter bra artiklar om sex. Funderar på om jag ska ägna mitt examinationsarbete åt det som Filip och Fredrik tog upp igår..."sex som motion och diet"...kan bli kul.

Hej.
RSS 2.0