To be continued...

Sjukdomarna varvar varandra här hemma. Nora har dragit med sig alltifrån rethosta, magsjuka och någon typ av superförkylning som aldrig vill gå över. Hon verkar klara sig rätt bra ändå, är sjuk någon dag eller två och sedan är hon good to go igen. 
Jag däremot har legat golvad i en månad snart. Eller ja, golvad och golvad. Det kanske var att ta i. Men varit mer eller mindre sjuk iallafall. Bläää! Spenderade en mindre förmögenhet på alla huskurer jag kunde hitta idag. Så nu ska jag bli frisk.
 
Ooh, vilket otroligt intressant och upplyftande inlägg. Jag checkar ut med ett löfte om genomgång av senaste tidens fester imorgon. Promise!
 

Inatt, inatt är det du, är det jag!

Hur typiskt, på en skala, är det när man taggat i två veckor för en riktig festkväll så vaknar man med ett öga som ser ut att vara hämtat ur en riktig skräckfilm. What is up with that? 
 
 
Feel my pain. Jag tänker trotsa skiten och dra ut iallafall. Om jag så får ha på mig mina +30år-glasögon. Så det så! 
 
(Och nej mamma, du behöver INTE oroa dig för att jag ska göra något tokigt. Sofia tar hand om mig. Eller tvärtom, vi får se!) 
 
Vi skrev precis en lista på Instagram över saker vi INTE får göra inatt: 
 
1. Dricka långsamt
2. Halsa inte direkt ur tetran
3. Undvika allt som har med cyklar att göra
4. Rädda inga igelkottar
5. Försöka hålla balansen, allmänt
6. Diskutera inga pinsamheter
7. Inte kolla Disneyfilm på efterfesten
8. Inte ha kläder som faller av
9. Inte leka med låtsassvärd på dansgolvet
10. Hålla oss ifrån Tequilashotsen
11. Inte gifta oss
 
Ja, det var det. Så det blir nog en lugn kväll ikväll!
 
 
 

Helgen.

Efter ett par partyhelger så bröt jag av med en lugn och skön helg, mest för att bli frisk. Så, detta är vad jag istället sysselsatte mig med: 
 
Fredag: Hemmagjord pizza, Kanjang och Snow white and the huntsman hemma hos Sofia. Det blev en lyckad fredagsmys-kväll, även om vi båda var väldigt förkylda och alldeles för trötta. 
 
Lördag: Mys med lilltjejen. Kattvakt hos mamma. Jobb på Bryggeriet. Det var faktiskt ett väldigt roligt arbetsplats, trots att jag kanske inte var till så mycket hjälp. Öppnade mest ölflaskor och var hög på hostmedicin. 
 
Söndag: Tvättning och lite häng med Johannes. "Modig" på bio med Mr. Muscle, Prince Harry och Sofia. Väldigt söt film, precis som alla andra Disneyfilmer. Man fick lite feelgood-feeling efteråt. 


 
Istället för bodyshots på krogen blev det Kanjang-shots. Inte att underskatta!
 

Fredagsmys!

Idag fick det bli en sjukskrivningsdag. 
 
Varför är det alltid så att när man tänker att man ska stanna hemma från jobbet/skolan så känns det alltid så mycket bättre innan? Man ser framför sig hur man ligger och myser i sängen med en kopp te, en bra film och bara myser hela dagen, men i själva verket så sitter man jätterastlös framför dataskärmen med äckligt rinnande näsa och slemmig hosta. Inte riktigt lika glamouröst!
 
Ja, så jag har alltså haft en ytterst oglamourös dag idag. Tog mig visserligen i kragen och gick en promenad i solskenet (som självklart bestämmer sig för att vara frånvarande hela sommaren när jag var frisk, men att skina nu när jag är sjuk). Tänker cykla iväg till min Sofia om ett par timmar för lite fredagsmys. Tacos, film och tjejsnack. Typ den ultimata fredagskvällen! 
 

Ursäkta mig!

Efter lite skäll från oroliga föräldrar och vänner så känner jag att jag måste förtydliga mig själv lite. Inlägget om Toga-festen var alltså inte menat som någon form av skryt eller "oh-jag-är-så-himla-cool", alls. Jag var inte det minsta häftig i lördags. Dum i huvudet och livsfarlig. 
 
Så, jag skrev inlägget mer som en humoristisk grej men tydligen misslyckades jag där. Jag ber om ursäkt!

Toga-festen.

Ja, temat på festen var alltså Toga. Det vill säga att man kort och gott var klädd i ett lakan. 
 
Jag tänkte att jag skulle gå igenom kvällen, men det är många minnesluckor som kan röra till det.  Varning för ett riktigt fjortisinlägg.
 
Jag och Sofia började hemma hos mig med lite mat och därefter tillfixning. Herregud, att knyta ett lakan snyggt kan låta lätt men det är det inte. Det kan jag skriva under på. Hur som helst, efter att ha hällt i oss varsin flaska vin cyklade vi iväg till min kompis Adam, vars kompis hade en trädgårdsfest. Eller som de kallade det; Sommarens sista utefest. Det var badtunna, såpbubblor, kille i ridhjälm. Och vi. I togas. 
Ja, det var väl egentligen här det började gå utför. När vi senare skulle börja cykla mot universitetet och Kåren så gick det väl inte så bra, så kan vi säga. Vi åkte nog omkull en 5-6 gånger var och cykelturen tog garanterat runt en timme. Inte bara på grund av olyckorna. 
När vi började närma oss universitetet så hittade jag en igelkott som såg ut att behöva lite hjälp. Jag hoppade av cykeln och inledde "Operation rädda kotten". Det gick sådär.
 
Vi fortsatte och kom in på Kåren utan att behöva visa leg. Därinne hittade vi våra vänner Mr.Muscle och Prince Harry. Utklädda till någon typ av romerska krigare. Ja, vi sprang runt och dansade mest. Inte någon dans som jag skulle göra i nyktert tillstånd. Min toga åkte av mest hela tiden, men mina vänner var snälla nog att hjälpa till med det lilla problemet. Ja, det finns inte så mycket mer att berätta om just besöket på Kåren. Det var jätteroligt där!
 
Ja, kvällen var riktigt rolig men baksmällan igår och idag är inte lika roligt. Det gör till och med ont att duscha. Blåmärken, rivmärken och sår täcker precis hela min kropp. Så, nu blir det en lugn vecka!
 
RSS 2.0