Gummisnoddar och dildon Sven:)

kram

Nu har snart hela skolveckan passerat igen, tiden där går så sjukligt fort! Men det tackar jag bara för:)
Har bara 6 dagar kvar tills min utomlandsresa och 16 dagar till XL-festen;D är det inte underbart?
jojomän;D

Idol har äntligen dragit igång. så otroligt roligt att se på alla tondöva, pmsiga fjortisar som kaxar sig mot allt och alla;D me loves!

igår var en helt händelselös dag så jag skippar att berätta om den...
Idag däremot har jag hunnit med en del:) hade bara en lektion ( 9.30-10.30 ). Gick sedan med lilla Viktor upp på stan och shoppade skoltillbehör åt honom. ja, sen tog vi bussen till Karlslund med Sara-underbara för att ändra ridlektionstid...vilket slutade med att vi sket i allt vad hästar heter...tråkigt som fan:/
o sen blev det film för mig och viktor, 8 Mile för att vara exakt:)
mysigt som sjutton:) och jag har lärt mej skjuta gummisnoddar!!!!:D

Dildon Sven har ersatts med Holy, I am the one:) nöjda nu?!

be my bitch?(A)

tjingeling(L)

Stressigt i plugget!

ängel

Usch vad denna vecka gärna skulle kunna få försvinna. Vart sjutton är spolningsknappen?
har 3 uppsatser att skriva innan jag drar utomlands ( 6/9-13/9 )... Anders Celsius, Korallrevens Ekosystem och sen något grejs till kriminologin...som jag förövrigt böt bort min psykologi för idag:P

Igår var nog en av de mest stressade dagar jag nånsin haft! slutade min psykologi vid 16...hade ridlektion samma tid, yay! men ja...jag hann faktiskt på något vänster. Sen skulle jag hem, duscha och byta kläder för min teaterlektion som började en halvtimme senare...och även det hann jag! men sen var man totalt sluuuuuut! tur att denna dag e softare:P
sitter nu med en håla på 3 h...helt ok;) sen ska man iväg med Viktor till syon, fixa lya till honom här i stan^^ sen barnvaktande åt fosterungen, som jag förövrigt inte gillar något vidare. och sist men inte minst ska jag sälja lite festbiljetter och kanske, kankse om jag hinner åka iväg på Najims fotbollsmatch:P

Visst är det jobbigt när man vill säja så mkt till en person, men inte vågar för att han/hon kanske blir rädd och lämnar en där helt ensam? Så mkt ord...men så lite mod och tid. usch!

Nää nu ska jag återgå till 1700-talets termometerhjälte...hare gött allihop!
tjingeling(L)

18 dagar till XL-festen...nu får ni snabba på lite här;) kmr bli såååå kul;D

Första veckan över:)

taste

Ett tag sen jag skrev igen, börjat bli slarvig på sista tiden:/ jaja, hur som helst. Nu skriver jag ju iallafall!

första skolveckan är avklarad. Inga problem där alls. Hade rundvandring i torsdags, gick jättebra*not*. men hoppas dom små liven lärt sig hitta lite bättre i örebro...för det var väl det som var meningen?! hamnade såklart i värsta cpgruppen där alla ville leta upp svaren till frågorna istället för att, som alla dom andra barnen, bara nöja sig med en gissning. så rundvandringen tog oss säkert dubbelt så lång tid som för de andra grupperna. Men men, hade iallafall viktor med mig så jag hade nån att tjöta med:P

I fredags hade ettorna en dunderbra konsert i aulan, deras första;) sötaste låtarna jag hört på länge...Lukta gott ftw!! efter den otroligt jobbiga skoldagen ( håla på 4 h...) så åkte jag med Viktor till Nora för att gå på marknaden:) blev att vänta i typ...4 h kanske?! vi lunarlanade och kollade på småklipp;D rätt skoj faktiskt;)
Sen kom Chicksen med all spratteldricka. då blev det skoj;D sköna tjejer dessutom...verkligen!
jaa...sen hände väl inte så mkt mer?! vi sprang runt där på marknaden...o träffade en massa människor. Nån granis om jag inte minns fel:P skoj namn^^
tack viktor för att jag fick klänga på dej btw! så söt så:)
Bussfärden hem är nog en resa jag helst skulle glömma...spydde ner hela bussen OCH trotoaren på vägen hem...mums;D

Lördagen tillbringades i goda vänner sällskap...i Kumla för att vara exakt:) kollade på Taste Of Tomorrows konsert:) riiiiiiktig bra ni är pojkar! glad to be your groupie;) www.tastenet.tk
gräskrig är skoj!

Ska tvätta idag:)och hoppas på att lilla gubben ska logga in;) he is a free man now! yay!!!!;D

Tjingeling(L)

ÄNTLIGEN;D

klass

Äntligen! de 11 veckorna har gått och vardagen är (snart) tillbax. Var så underbart att få kliva in i klassrummet igen och se alla välbekanta ansikten, vissa hade i och för sig förändrats ganska mycket. Mr Raggare hade till exempel blivit Mr. Punkare över sommaren...tänk vad lite solsting kan göra:) Hur som helst...uppropet var som ni säkert förstog igår. Vi fick en hög med papper för underskrifter, en ny skolkalender *gör vågen* samt det nya shemat...som inte var så mycket att hurra för. Håltimmar på 3 h är inte riktigt min grej, då jag hellre går hem och lägger mig framför tvn istället för att komma tillbaks till en seg mattelektion. Men men, denna termin ska jag inte skolka nånting...försöka iallafall:) Vill man bli något måste man ju satsa, eller hur?! och det vill jag verkligen:)

Ja...och idag har vi bara planerat inför morgondagens rundvandring, ettorna ska lära sig hitta i Örebro:) Grejt...det gör inte ens jag.... I allafall:) Om man hamnar i en skoj grupp och vädret är på vår sida så kan det nog bli riktigt lyckat imorgon. Banne mig!

Ska på stan med Victor senare tror jag, om han ringer vill säga:) skoj när det har kommit en söt etta till skolan;) någon att springa efter under det där gigantiska hålet *morr morr*.

Nu är det inte långt kvar till den 16 september:) XL-festen kommer bli en succe...så köp biljetter nu! om inte för att dansa...så köp en för att förhoppningsvis få se den finaste dalamasen som kanske kommer;) så värt 80 kr om ni frågar mig:)

Ibland är jag paranoid. ibland är jag dum och naiv...ibland...väldigt ofta. usch och fy sjutton!

tjingeling(L)

Kom ta mig hela vägen hem
Kom hela mig med dina händer
Ett hjärta fullt av hopp
En höft så fylld av lust
Kom ta mig hela vägen hem
Kom hela mig med dina händer
Faller du så faller jag

Fest i Fjugesta;D


fest

Då har man vart där igen. Ozzy hade arrangerat ännu en fest i sin lilla "lägenhet" mitt ute i ingenstans. Denna gången kom mer folk, det fanns mer sprit och alla var mer taggade än gångerna innan. Oscar och vi andra kom överrens att vänta med att öppna ölen 20.00...det slutade med att alla satt där och slurpade i sig sina första vid 18.30:P good work! Iallafall...Mica blandade ut sina med cola för att dölja den groteska ölsmaken som hon inte förstår hur någon kan tycka om. Folk skrattade.
Sen rullade det på...oscar slutade kvällen med 7 och Johannes med 3...och jag lovar er, johannes var helt lost medan oscar bara var lite smålullig. Kul det där med hur mycket folk klarar, men jag är stolt över att vara lätt påverkad, gör allt så mkt billigare för mej^^
det blev mycket bråk i slutet...men ja, vad kan man vänta sig av fulla bönder liksom? inget "vett och etikett" där direkt. Många händer på rumpan och andra delar av kroppen...tur att man har bodyguards med sig:) tack grabbar! och du micke, du förtjänade smällen:)

En helt oförglömlig kväll iallafall:) finns så himla mkt att berätta men det orkar jag inte göra just nu:)
finns en rolig sak, eller *jag* tycker det är roligt och det är ju huvudsaken eftersom att detta är min blogg:
en kille kom fram till mica och skulle överlämna en skål med chips. han gav henne skålen med ett "skål". Mica dog av skratt när hon förstod skämtet ( typ 10 sek senare ). humor är min starka sida! yesbox;D

Inte långt kvar till varken Turkietresan eller XL-festen;D längtar sönder till både och. Sen kanske man ska till London på höstlovet också. kan bli en lyckad höst, minsann!

Tjingeling(L)

Skumparty FTW!

skumfrimis

Nu har jag slarvat med att skriva ner mina dagar igen, bad buisness! Detta får jag skylla på att jag är en otroligt lat människa, helt utan fantasi.

Kan ju börja med frimisfesten i tisdags ( bilderna är därifrån ). Hade aldrig vart på ett skumparty innan så jag var lite exalterad, med all rätt. Skum är verkligen barnsligt roligt att busa i! Men, man önskar ju att det inte bestod av vatten, utan kanske något torrt material istället. hur som helst... träffade alla roliga partymänniskor, även några jag aldrig sett tidigare. Robin var en mkt trevlig filur, estet is da shiiit! Victor och Benjamin oxå;) jaja, det jag vill ha sagt är att jag hade en sjukt lyckad partykväll! dansade konstant från 20-01...så nu kan man knappt röra på höfterna, men det är ju värt det;)

Ojoj, höll på att glömma...Emil är ju tillbax;D så nu är mitt liv tillbax till det normala, slipper sitta o rulla tummarna medans tankarna är på gotland. Ja nu är jag glad igen:)

De som vill ha biljetter till XL-festen ( insparksfesten ) den 16de september, ni får tjoa så fixar jag:) hela 80 rikstaler får ni punga ut, men jag ska säja er...ni kmr *inte* ångra er! Laseranläggning, sjukt mkt skoj folk och dunderbra musik...Kom kom kom!

ja det var väl typ allt jag hade att säja er:) 5 dagar kvar till skolan nu. Ja, jag längtar o ja, jag är sjuk i huvet! men, nån måste ju vara det oxå;) 

Tjingeling(L) 

Sara o Mica goes Cowboys!


häst

Vi äger på att knasa till allt vi säjer men på nått sätt så fattar vi va den andra menar iaf...haha:P Har nåra exempel på sjuka grejer som har sagts:

I matsalen:
S: Ska vi leka mamma, hink å barn?
M: Mamma, HINK? å barn:S
S: Nää...menade ju mamma, hink å spade!
M: Va fan snackar du om?!

I Kilsbegen på en friluftsdag:
M: Kolla husets knogar!! (menade knutar)
S: Varför knallar man d knogar? ( varför kallar man det knutar?)
Detta är ett sånt exempel ja pratade om...vi fattade varran även om d blev fel:P

Matsalen:
M: asså...du skulle passa som skådespelara!
S: haha...skådespelara?!
M: ja...hahahahaha....skådespelare!
S: Snacka om att föstöra skämtet!

Gymmet:
Mica är lite förvirrad å trött. Jag orkade inte vänta klart på Sara så ja började fixa för den kommande maskinen. Jag bytte tyngd ( Från typ 110 till 50). Efter att ha gjort detta så kollar ja upp å se att det sitter en man vid maskinen å ser ganska så irriterad ut.
M: Du...ja råkade ändra tyngd...ehm...ja...
Killen: Men byt tebax då?!
M: jaha...okej...ehm..
Sara å Mica DÖR!!!

Hittade ett gammalt blogginlägg på lunar som jag bara var tvungen att visa er här:) Sara är min Wild Crazy Animalperson och kmr så förbli, för alltid! 
Idag började vi våran efterlängtade ridskola:) så sött! Mica börjar nybörjarkursen, hon har ridit i 11 år:) så det är lite spännande, lär mej mkt nytt *host*. men vad gör man inte för Sara? Hon var modig iallafall. Gick in till en häst helt själv, go girl!
Snart är det du, jag och Viggo;) yay! ( och alla våra miniatyrpersoner såklart)  
Och nu är det bara 2 år kvar till vi flyttar till känguruvärlden. fy sjutton vad vi ska ha kul där! banne mej!

Men nu ska jag återgå till mina msnfönster som blinkar så fint där nere:)
tjingeling(L)

Imorrn blir hon Fjortis, banne mej!

kollage

Imorgon blir Micas lillasyrra fjortis. Det ska bli kul! kalas för hela tjocka släkten;D sånt älskar jag, alla samlade. Blir såndär mysig stämning då. Alla älskar alla:) mums!

Men nu har pappa rymt hemifrån igen:/ fast den här gången vet vi vart han är, Cypern:S av alla jävla ställen? varför? på marias födelsedag...så jävla elakt. Usch för dej! gubbjävel:/

Har absolut inget vettigt att skriva...helt tom i hjärnan, inte ofta det händer. Har nog för mkt tankar så allt blir till en smet som inte går att få fram i ord. så är det nog! :)

Igår var jag på stan med maria iallafall, köpte lite linnen, nagellack och en väska...men det är en hemlis;) Sen gick vi ut o åt på Hellas, så sjukt gott! När vi gick hem började båda skratta åt absolut ingentingen, samtidigt. Så vi går där och asgarvar över hela stan med ett gäng punkare framför oss. När skratten blev tillräckligt höga vände sig gruppen om och alla var transvestiter. Ursäkta, men när det är 10 transor som går framför en...då kan man faktiskt inte låta bli att skratta ännu mer och ännu högre. Så det slutade med att vi praktiskt taget låg på trotoaren och grät av skratt. Transorna blev ledsna:/ förlåt!

Och idag har alla mina planer gått i kras. Kalaset hos pappa är konstigt nog inställt*morr* och festen i lindesberg verkar ingen vilja gå på. Så...vad gör man? jo, man sätter upp en filmkväll. vill nån komma? nää:P kuuuuul liv man har här i härliga örebro! suck

Kom hem snart Emil, jag känner mej ensam:/ kom kom kom ( behöver din imitation av den lipande-gubben ) yes i do.

Tjingeling(L)

- May I ask something? if Homo Sapiens really were Homo...is that why they're all dead?
- Homo Sapiens are humans...
- Hey, I am not judging anyone!

älskar älskar älskar älskar vänner(L)

Long time, no writing!

kram

Nu är det exakt 12 dagar kvar tills man får träffa alla underbara igen:) alla mina kära klasskamrater som jag har saknat något så fruktansvärt den här sommaren. Alla andra åren har man typ fasat för skolstarten, men nu...nu vill jag bara spola fram tiden.

Long time, no writing. Förlåt. har ägnat dom utomhus allihopa. Mica goes duktig dom här sista dagarna. Och hon har blivit liiite brunare också, vilket inte är allt för jobbigt liksom;)
var på gustavsvik med Richard, JP(?) och Sofi i tisdags. väldigt trevligt! men så jädrans kallt i bassängen! faktiskt varmare i mitt kalkbrott;) banne mej! Anyhow, sen gick jag och maria upp till stan på semester-kläder-jakt. Vi hittade vad vi sökte dessutom! så båda gick hem med kassar innehållande superfina shorts;D yay! hittade även en liten present till min kära syster som blir Fjortis på söndag;)

Igår gick jag först och svettades sönder på gymmet med Sofi-propp. Min blodsyster. Ujuj vad blöta vi var när vi kom ut! men det är väl ett bra tecken? förstår dock inte vart allt kmr ifrån:P
Efter det tog jag med min fettofarmor( Clara Modig ) till min stuga, min älskade sommarstuga. Vi skulle köra volleyboll turnering med boysen...ehm...tror jag får lägga ner min kaxiga attityd på den planen. Jag kan helt enkelt inte spela volleyboll. Too bad! Men Clara klarade sej utmärkt själv;) go girl!

Snart ( eller ja...snart o snart...om en stund ) kommer Johannes och lagar, förhoppningsvis, min dator. Den behöver en stor medicinkur har jag en känsla av. Eller bara en hög dos kärlek. Hänger sig bara man råkar göra något lite för snabbt. suck!
efter det blir det gymmet igen med Sofi, hon får en sommarvecka gratis av mig så vi måste ta vara på den! jajamensan;D

Saknar dej, saknar dej, saknar dej. I wish I was a dog sometimes...yes i do:/

Tjingeling(L)

- ooh, my tooth hurts!
- go to the dentist?
- I cant see him:/
- see, thats the problem with invisible dentists!
vänner äger!!!

Två dagar i solen!

mica

It looks like a banana, taste lika a banana and its yellow...I think its a banana:)


Då har två stekheta sommardagar flytit förbi. Jag har badat o solat för fulla muggar, sista chansen nu innan skolan drar igång igen. Igår drog jag med mina två blonda småsystrar ( Leia och Maria ) till Gustavsvik för att bada i lite finare vatten, vem tackar nej till en perfekt uppvärmd och fin pool liksom?! Så där låg vi och hade det skönt ett par timmar, sen drog Mica till sin HoneyBunny...Alice:)
Vi satt typ och snackade skit en stund...sen drog Mica hem till dumburken.

Idag däremot har jag varit hurtig och cyklat nära 3 mil, inte bara jag iof...Sofi och Natalie måste också få lite creds för det:) duktigt tjejer!
Väl framme vid den välkända bunkern la vi oss i den supervarma sanden och bara låg. Så underbart skönt! Fick dock en klump i hjärtat när hela himlen plötsligt färgades grå. Vi gav upp rätt snabbt och trampade helaste vägen hem igen. En till lyckad dag ute i naturen. mys!

Saknar Emil, yes I do. hoppas han har det bäst på Gotland...att tiden går lite snabbare där än här. Känns som att klockan stannar av titt som tätt bara för att jävlas med mig. Men snart har veckan gått och den lilla rackaren är tillbaka.

Imorrn blir det Gustavsvik igen med min kära blodsyster:) vi ska ha mys och bli bruna...eller ja, JAG ska bli brun...

tjingeling everyone(L)

Älskade bullertröja(L)

buller

Jag är kär i min tröja...min fina fina Augustibuller-tröja. Nu är ni allt bra avundsjuka kan jag gissa!

Idag blir min fader stor, hela 43 bast;) gubbjävel! han fick en stekpanna som man inte ens behöver ha margarin i, han blev mäkta glad! fast den glädjen tog hans flickvän Anna slut på ganska snabbt genom att börja prata om sin nya lägenhet. Dit hon ska flytta om bara några veckor, utan min pappa. han blir alltså helt ensam i en stor lägenhet...hur deprimerande är inte det? jag ska ta hand om dej pappa, ja det ska jag faktiskt!

jag drömmer om dej hela tiden, jag pratar om saker du har sagt eller skulle säja i vissa situationer. Fy sjutton vad jag tycker det är jobbigt! but I am gonna make it... inte flörta med den finaste varelsen i världen, det kmr gå galant! japps:)

Hade skönaste samtalet med min Alice igår. Hon är för självsäker för sitt bästa:
" asså Mica, jag är för het för mitt eget bästa. Går jag på stan...då stirrar alla. Jag menar, jag vet själv hur otroligt het jag kan vara ibland...you know what I mean!"
Gött mos det där! tur att hon delar med sig till oss behövande, du är mitt syre baby!

Även min ängel Simone har lite roliga saker för sig:
- Är ni särvuxna? ( några utvecklingsstörda människor går förbi och simone har lyssnat för mycket på sin stora syster som säger att alla är särbarn)
- jag vill ha min tvådje chokladbit, pappa! ( ajaj, svenska lektioner till flickebarnet...fooort!)


There are hills and mountains between us
Always something to get over
But if I had my way
Surely you would be closer
I need you closer

You can windsurf into my life
Take me up on a carpet ride
You can make it in a big balloon
But you better make it soon.

You can reach me by caravan
Cross the desert like an Arab man
I don’t care how you get here
Just get here if you can


tjingeling(L)

Not A Perfekt Person!

kärlek

K står för Kärlek. Jag brukar alltid ha så mycket att skriva om ämnet kärlek. Men idag är det tomt i huvudet. Anledningen är nog främst att jag började bli kär...men hindrades på mållinjen. O då kan man inte berätta så mycket mer än...att Kärlek kommer alltid vara det underbaraste som finns. Men, den kommer alltid vara tuff. Alltid, när det känns så där äckligt bra, då brukar det gå åt skogen. O nu, nu kändes det helt tvärt om...allt kändes så jävla fel...o då tänkte jag att: jo, det kanske kan funka iallafall. Om båda vill...då kan det faktiskt funka:) men fel hade jag...alltså drar jag nu slutsatsen att hur bra eller dåligt allt än känns...så går det inte. Kärlek är till för odödliga o dom utan känslor. För vi andra, vi klarar det nog helt enkelt inte!

har varit på AugustiBuller idag:) Fick lite skäll för att jag inte kom igår, men bra som jag är så ljög jag ihop en historia om att jag hade blivit felinformerad eller liknande. så, jag fick 2 nya tider...en just nu faktiskt och en imorgon natt. Mica struntar i dom, vilket kommer resultera i böter på hundratals kronor. Men är man databeroende så är man liksom, finns inget man kan göra åt det.
Fick iallafall träffa Henrik från Arvikafestivalen igen;D och det var underbart! honom diggar jag verkligen.
 så jag satt där o snackade tills min buss gick:) mkt trevligt må jag säja!
dock inte lika trevligt att rasa ihop mitt på gräsmattan i den stekande solen, men sånt händer ju:)

I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you
And so, I have to say before I go
That I just want you to know

I've found a reason for me
To change who I used to be
A reason to start over new
And the reason is you

nää, nu ska jag väl gå iväg och deppa och vänta på att klockan blir läggdags. Nu kommer tiden gå snabbt iallafall, mkt o tänka på:P haha! men jag tror inte jag är ensam om att må ganska så jättedåligt nu, hoppas jag inte iallafall. då skulle det *verkligen* kännas dumt. Hoppas du får det bra iallafall och att hon snart kommer till insikt med att hon har en helt underbar pojke där, som hon ska ta vara på!


tjingeling(L)

Vad finns över till Mica?

pheonix

varför vill man alltid ha det man inte kan få? varför är alla underbar killar antingen upptagna eller helt ointresserade? varför finns det ingen över till mig?

Idag var Mica busig och sket i sitt jobb. Sov inte inatt så det kändes inte allt för muntert att dra ut i spöregnet för ett jobb, utan lön, på tre timmar. Tar det imorgon istället:) Vill verkligen ha min t-shirt! banne mej. Annars har jag inte gjort så mkt idag, kollat på Bachelorette, tvättat en hejdlös massa kläder och väntat på Emil...som aldrig dyker upp^^
Men men, hur som helst. Ska kanske ut med Sara och promenera lite senare om hon har tid, lust och ork efter jobbet på ålderdomshemmet(?).

Maria och jag satt och kikade på "so you think you can dance?" igår och Maria försökte låta lite som en proffsig dansexpert:
Maria: Dom kommer kommentera att hon inte har raka ben!
Mica: Varför skulle dom kommentera om hon har rakat benen eller inte?:S

ibland hör man det man vill höra, som min mamma alltid brukar säga!

Har kommit fram till att när man är sådär jättesuperduper trött, då blir man helt sjukt gosig. skulle vilja krypa upp i nån säng och bara ligga där o kramas. Bara kramas o ha det mysigt! GUD...jag klarar inte av att vara singel!

ska sluta klaga och gå till sängs nu tror jag:)
tjingeling(L)

I wanna wake up where you are
I won't say anything at all
So why don't you slide

Yeah we're gonna let it slide

And I'll do anything you ever
Dreamed to be complete
Little pieces of the nothing that fall
Oh May, put your arms around me
What you feel is what you are
And what you are is beautiful
Oh May, do you wanna get married
Or run away

3dje Världskriget:O

rum

Igår bröt tredje världskriget ut här hemma. likt så många gånger tidigare. det var inte så roligt. för Mica blev arg, o hon tycker inte om att bli arg...då börjar hon alltid gråta. vilket är ganska jobbigt när man har cam på:P
Anyhow, ska börja leta lägenhet redan nu, för ingen här verkar stå ut med mig...och jag står *verkligen* inte ut med dom. tråkigt nog! Men hittar nog nått place snart. annars blir det väl att bo hos min underbara fader som jag träffar max en gång i månaden...

Får inte glömma att Emil spottar snor en halvtimme varje morgon:) *intresseklubben hoppar av Lycka*
tror Johnny Depp kmr finna det ytterst sexigt;) måste verkligen skrivas med i ansökan om gruppsexet^^

Och på bilden ser ni mitt ny möblerade rum...en liten del av det:P men visst ser det hemtrevligt och mysigt ut?! jag har än en gång lyckats! kanske ska man fundilura på att bli inredningsarkitekt?
nää...det orkar jag inte^^

Skulle ha gjort modellfotografering idag, men enligt fotografen var inte vädret att räkna med. så det skjuts upp till början av nästa vecka:) skulle ta med en pojkvän sa han...kan bli *vissa* svårigheter på den punkten^^

jaja,  nu ska jag återgå till mina samtal med Emil och Mauricio;)
Tjingeling(L)

RSS 2.0