Tack till MSN!

mica

Jag måste bara få tacka msn. så himla sagolika kompisar det har gett mig! Jag menar verkligen sagolika, sånna man bara trodde man kunde drömma om. så tacksam jag är!
utan det har jag aldrig nånsin sett en skymt av Robin, Andy, Tobbsi, Emil, Mauricio, Biten...listan kan göras lång. Mica tkr om er väldigt mkt<3

jaja, dom dagarna jag inte har skrivit nu...dom har varit allmänt händelselösa. men inte alls tråkiga för det. Ägnats åt att sitta här vid min dator och pratat med Emil om att flambera rödbetor i min bunker:) Får dessutom den stora äran att kika in på hans fina snedtak och hans minst lika fina leende. har varit väldigt mysigt faktiskt! kommer nog sakna det en heeeeel del när jag drar iväg på jobb nu på onsdag.
Tur man hade förresten som fick jobb på örebros festival^^ innebär ju gratis mat, biljett OCH t-shirt;) ojoj vilket kap!

Just ja, höll på att glömma. har möblerat om i mitt rum;) fint blev det...väldigt mkt större:S o då tryckte jag in en hel 3-sits soffa oxå, som knarrar^^:P

Idag ska jag väl fortsätta sitta här, har vissa svårigheter med att slita mig från dataskärmen...av någon anledning;) sen ska jag springa iväg och klippa av mig lite av håret. får se om jag vågar mej på en ny frisyr, har mkt svårt att tänka mig det...men en liiiiten chans finns nog.

O mauricio har kommit på hemligheten med oss tjejer/kvinnor/flickor...you name it. hemlisen lyder:

tjejer vill ha allt dom inte kan få o för o fixa en tjej så måste man ge henne allt o mer, för inget duger till henne..

hare bäst!
tjingeling(L)



Hemma i Örebro!

full johannes


Hemma igen. Åter igen slut som om jag skulle sprungit jorden runt på tid... Men det beror nog bara på sömnbrist:) man sover inte mkt där borta^^ mest snackstunder hela nätterna. Inte för att dom inte är mysiga, utan mer för att dom kunde vara någelunda kortare kanske?!
har iaf som vanligt haft en bra stund där:) lite lagom att dra iväg 3 dagar...då börjar folk här hemma lägga märke till att man befinner sig någon annanstans:P

Igår blev det bara filmtittande...festen för Joan blev inställd, tråkigt nog. Men vi kikade på Irobot ( dom gjorde mendan jag strejkade), Windtalker och The Mexican:) helt okei det oxå, men fest hade varit att föredra.
Och inte fick man träffa Mr. Dundersöt heller^^ too bad. Och planen man hade gick heller inte att utföra...synd synd. nästa gång hörrni! I promise:P

Måste ju nämna Cox också, min lilla nymfoman. Gud vad hans leende skulle kunna smälta allt i sin väg. Sagolikt! o då är han ändå supersjuk...men ack så söt ändå;) du, jag o bunkern^^

skrev en låt jag tänkte stoppa in lite delar av:

Vers 1.I don’t know how
Idon’t know why
It all turned out this way.
Why did you do these things?
Was it to please me?
Or was it by love? 

Ref. How come I always choose the wrong guys?
How come I always say yes?
And how come I never learn by my mistakes? 

Vers 2.I just wants you, and only you.
Nobody else will do.
When I see your smile,
all my questions get their answers.
 Ill do anything to prove my love for you.
All the feelings are so true and pure 

Ref. How come I always choose the wrong guys?
How come I always say yes?
And how come I never learn by my mistakes?

 
Vers 3. If I see my life from someone else’s view.
I know it would look rather pathetic.B
ut what else can I do?
I cant pretend anymore, not with you.


tjingeling(L)

Johannes packad och Ice Age 2

enköping

Då var man här igen. Lika trevligt som alltid! Igår satt vi på robins baksida hela kvällen och såg på när Johannes blev allt rödare i ansiktet och blev mer pratglad än den värsta politikern man kan tänka sig. Han kom fram till att Oscar var skitsnygg o att han älskade honom, jättetrevligt tyckte nog han som fick stå ut med att höra det om och om igen i telefonen. Snäll du är johannes! sprid mer kärlek till världen, gör det!
Jesper kom oxå. Kul att se honom igen:)
Vi åt även mat igår, konstigt nog. Stod i affären i säkert 40 min och bara klurade på vad vi skulle käka.
Alla hade såklart olika alternativ...men slutade med ett gemensamt beslut om kycklings. STINAS!!!

Idag blir det nog bara en lugn dag, måste spara oss till kvällen. Då vi ska fira Joan som fyller 20. Ska bli riktigt skoj! hoppas jag:) Mica ska inte dricka...men det ska Johannes, han vill uppleva känslan av att vara bakis, hur man nu frivilligt kan vilja det. Johannes e johannes iof^^

Me wants you soooooooo badly! skulle kunna...göra nästan va som helst:P nästan. Yes indeed!


Tjingeling(L)

Enköping, igen;D

enköping

Då bär färden återigen till Enköpings sköna gator. Denna gången har jag med en busunge ur mitt bitch-gäng:) Johannes. Vi ska än en gång åka ihop och äventyra. Ska bli lika kul som alltid! Kalas hemma hos Robin kan ju inte slå helt fel. Och Micas plan ska på något vis gå i verket...eller hur Robin?!
Får man kanske träffa Jesper också, var ju ett par veckor sedan. Hoppas allt går fint med den träffen.
ska försöka hinna med att dra min blivande make till gymmet och jamma lite smått med Johannes och Simon;D kan ju bli en dunderbra vecka! Dock missar vi Rix FM...men jag har blivit lovad att få åka till sthlm för att kika på den...så jag sörjer inte det minsta. värre för johannes, han missar det verkligen totalt:P Poor you!

nu har mina farhågor besannats. Och jag är inte glad åt det. men vem vet? Allt blir inte alltid som man tror, vill eller hoppats. så, en liten chans finns väl kvar. Hakuna mattata...eller hur var det?:P

Idag har jag bara tvättat och fixat den gyllene biljetten till himlen...eller ja...till enköping. Close enough. Under den återstående tiden har jag suttit här, vid datorn, och nördat...precis som vanligt! börjar tröttna faktiskt... men varje gång man tänker lägga ner den här dumburken så kommer nån liten ängel och viskar i mitt öra att det kan jag faktiskt inte göra, helt omöjligt! hur ska jag då kommunicera med resten av sverige? No can do:) så...jag blir kvar som datanörd ett tag till iallafall. Tills jag har kommit på något bättre.

Nää banne mig...nu ska jag få arslet ur vagnen och börja göra något vettigt:) men vad? läsa lite harry potter kanske;D inget slår dom böckerna...icke!

Tjingeling(L)

Fest i sommarstugan^^

crickerobin

Så nu var den underbara helgen helt över. Har haft det jättebra måste jag säja. trots att gårdagens bakfylla gärna skulle kunnat utebli, likaså trädgårdsförstörelsen! Men bowlingen, alfaphetutklassningen o badstunderna...dom kommer jag inte glömma i första taget! heller inte alla tjuvnyp...gud vad jag är bra på dom!
Dock kommer den totala utklassningen i bowling raderas snabbt ur mitt minne, sånt vill jag inte veta av!:P 

Vad dricker kossan?
mjölk?!

Inatt var det så otroligt skönt att ÄNTLIGEN få sova ut. sov i 12 h...utan att vakna:P så underbart skönt. Behövdes för den mörbultade kroppens alla blåmärken och huvudvärken som höll på att ta kol på mig. Mica klarar inte av att inte få sova på 2 dygn typ...första natten på grund av nåra jävla offer ( berätta gärna vilka ni är) och andra natten av olika anledningar...gräsklipparen kan ju nämnas som en av dom^^
men jag ska inte klaga, för jag fick ju ha 3 snygga enköpingsbor för mig själv;)
Cricke som stönar i sömnen, Stefan som gillar att sova sked och Robin som gärna hänger på:P 
kan det bli bättre liksom?
 nej nej;) helt sagolikt faktiskt! Mica likes a lot.

Enköping på onsdag redan faktiskt, så länge kunde jag hålla mej ifrån dom^^ men eftersom att lilla robin är ensam hemma så ställer jag upp. Så vi ska tydligen kalas för Joan som fyller 20:) myspys!

Sen måste jag bara nämna att gud...jag vet inte vad jag ska ta mig till nu! snacka om att paja allt. verkligen ALLT! men jag hoppas att det löser sig. för jag börjar bli kär...och det är inte min grej om det inte går bra.
Snälla lilla människa, jag vet att du vet vem du är. Berätta vad du känner...jag förstår att du inte vågar satsa, om du ens vill. men berätta isåfall. för jag orkar inte funderar längre! jag vill bara ha dej...sooo badly!

Tjingeling(L)

Provsjungning i Arboga=)

                                          johannes & mica

Mica och Johannes reser en del ihop...hampetorp, skara, arboga...Idag var det den sistnämnda stadens tur. Vi skulle provspela/provsjunga för ett band vid namn "the ants". Mica började morgonen med att tappa sin röst totalt, perfekt start! men, som tur var kom den tillbaks senare under dagen och vi kunde lira lite med pojkarna däruppe. Fixade faktiskt musik till en av Toms låtar, en fin ballad. 
 Hur som helst, vi får se hur det blir senare...om vi fortsätter jamma med er eller icke.

Har städat i min stuga idag, nu går det faktiskt att SE golvet. Har jag aldrig någonsin gjort tidigare under de 4 år vi haft den. 4 år...ojoj...var det verkligen så länge sen jag träffade mina sommarpojkar? tiden går så rusktigt fort! men tycker inte mindre om er för det;) tvärtom...såklart!

Imorgon kommer några andra som jag tycker om;D Robiiiiiin! sen kmr Cricke och Stefan oxå;) Blir bowling på kvällen, då kommer Sara-underbara med också:) världens skönaste brud? oh yes indeed.

ska hälsa Mauricio oxå:) hej hej! haha;D hoppas du kommer på hur vi kvinnor fungerar där i din fosterställning. Kan vara kul att få reda på din teori sen! tror du kommer på den faktiskt, du är inte dum du!
Kan säja grattis till Cricke igen då...om jag ändå ska hålla på o hälsa folk:P haha^^ con grats!

Asså, seriöst. man borde inte kunna känna såhär väl? känns som att hjärtat har blivit en storlek större för att få plats med dom känslorna jag börjar få för dej. så sjukt jävla fin...o rolig...o underbar:P gaaah!

Tjingeling(L)

Älskade farmor<3

farmor

För första gången sen hon gick bort saknar jag min farmor. helt sjukt! 3 år har snart gått och idag kände jag ett ruskigt behov av hennes goda honungsmackor och hennes sönderrökta röst. det gjorde jag verkligen! Sen att hon hade jordens humor gör inte saken bättre. saknar dej, min vän! saknar dej så mkt...
RIP.

Idag har man varit på ungdomsmottagningen och fixat Yasmin...blir nog bra det där:P lite livrädd för att bli tjock och dryg...men det ska jag inte bli...lovar:P typ^^
har även gjort min moder glad genom att säja "hej" till hennes drömsvärson. Hon är hård som en sten när det gäller honom...fattar inte varför han e så bra? :S sliskig simskolelärare...jo men honom vill jag ha^^ not
hur som helst...det är min otrooooligt händelserika dag! vilket liv jag har, gör ju ingenting längre:P


Imorgon bär det av på provsjungning till ett band i arboga. The ants. låter lite flashigt faktiskt! hoppas det går bra*håller tummarna*. För Johannes också! antingen båda eller bara dej:)
ska även till stugan, igen:P och städa så det blir fint till fredag. Som jag för övrigt längtar sjukt mkt till!
Fina pojkar kräver fina rum^^ och det ska jag fixa, jajamensan! fast, måste rummen vara fina när man ändå bara ska stöka ner dom med en fest? hursomhelst...ska göras, måste göras!

Hoppas alla har det kalas:) för det har jag!
Tjingeling(L)





Träning, motion och frisk luft;)

mica o cåla

Jag älskar min katt. japp det gör jag. För honom skulle jag kunna dö för, honom skulle jag resa jorden runt för att få se:) Jag tror helt enkelt inte på att du älskar mej...älska gör man inte efter en månad, darling. sorry!
nog om det deprimerande ämnet!

Idag ska jag ( än en gång ) måla mitt rum i stugan. Taket denna gång dock. Blir ryggskott o nackspärr...men ett himlans snyggt rum! så det är värt all möda och smärta.
Fast det får bli i eftermiddag. För nu ska jag snart iväg med Julia, den lilla luringen, på en promenix i Örebros mörkaste skogar...eller ja...Karlslund iallafall. Frisk luft, träning och Motion...eller hur var det?
jaja, blir nog bra med den saken:P

Gick miste om en tur till sthlm för en städdag hemma...bra byte minsann! men det behövs så jag ska inte klaga, eget val. Men hoppas Maria och gänget får roligt i bergodalbanorna...kanske möter samma öde som dom i göteborg;) MOHAHA! isåfall gjorde jag ju rätt i att stanna hemma...
Nää förlåt, jag vill inte att nått ska hända min kära familj!

Han är fin, så fin så fin. Och ja, jag vill ha han! väldigt mkt så:) med det får han inte veta^^ hemlis!

Ska rasta dammsugaren nu, men ni får ha det bäst allihop!

Tjingeling(L)

btw: Guard the boat, mind the tide...and dont touch my dirt!!!

Pirates of the caribbean<3

Pirates

Då har man varit och sett tvåan också. eller det var igår, men iallafall. Helt sagolik Kapten Sparrow är, går inte att förklara. Men, ettan är fortfarande snäppet bättre. Och jag är fruktansvärt avundsjuk på Keira, vem fan får chansen att hångla med BÅDE Johnny Depp OCH Orlando Bloom? *morr*

Hur som helst så orkar jag inte lägga ner energi på avundsjuka idag, allderles för varmt:P
ska strax sätta mig i bilen och följa med moder till Väserås för att hämta upp fosterbarnet... Vill fortsätta bort mot enköping...ja det vill jag verkligen! har inte vart där på en vecka, idag faktiskt!
Men, Mica har inte sån tur...så hon får bara åka vidare till Glanshammar.

Gotta go! mamma tjatar:P hare gött! Tjao(L)



Duktig flicka och psykstörd moder:)

kärlek

Gud, vad ambitiös man har varit idag:) har målat mitt ,förut så blåa rum, rosa. I sommarstugan alltså. Tänkte att om jag byter färg på tapeterna så kanske spökena sticker? om det funkar återstår att se. Jag gillar inte riktigt att bli hemsökt på nätterna av nån jävel som inte har vett nog att ta av sig träskorna, jävla vålnader...tror att dom äger allt^^
Tror min mammas medicin gör henne galen, faktiskt!
satt o målade för mig själv på övervåningen och tappar penseln på foten...skrek något i stil med "fan då"...då springer min mamma upp för trappan och skriker:
- JAG KAN INTE VARA PÅ TVÅ STÄLLEN SAMTIDIGT!
ööh...que? stanna i köket du och laga din mat^^
Sen en stund senare kommer hon i mitt rum med två penslar och börjar prata med sig själv:
- Två liten pensel, nää...plural...då heter det små. två små penslar...ja så var det!
^^ måste nog söka hjälp åt henne:)

Har fått för mig att Sofi kommer hem idag, hoppas jag har rätt! min kvinnliga intuition säger mig så...måste lita på den! Behöver hennes humor, så länge sen man såg flickebarnet... Kom till mig nu med det samma! 

 Finns en så fruktansvärt fin pojke, som jag bara inte kan glömma. helt omöjligt! vad göra? Me wants...
jaja...skitsamma:)

den 22 Juli ska Mica ha party i sin stuga:) kom kom!

I could feel it from the start
Couldn't stand to be apart
Something 'bout ya caught my eye
Something moved me deep inside
Don't know what ya did boy, but you had it
And I've been hooked ever since
Told my mother, my brother, my sister, and my friends
Told the others, my lovers, both past and present tense
That every time I see you everything starts making sense


Ja men så lyckat då^^

                                              fint

Färdig kalasat för Mica just för idag:) just Arvikafestivalen var inte hennes grej direkt. Nää, får nog fortsätta med gamla hederliga Hultsfredsfestivalen, där alla är trevliga och där jag faktiskt ( rätt chockerande ) inte sett till några droger alls. 
Träffade iallafall min msnkompis Henrik ( ovan längst till höger ). En otroligt trevlig o snäll prick:) Dock gillade han inte att pussas me MakeMoney...skum snubbe:P
Nu undrar ni nog vad Mica gör hemma redan dagen efter hon åkte. Delar av anledningen kan jag berätta här och nu. 1. Mica är förskyld och har feber. 2. Mica kände EN på hela festivalen och han däckade. 3. Mica vaknade upp på morgonen och hade inte en blekaste aning om vart hon befann sig....hon mådde dessutom inte alltför perfekt på morgonkvisten:P
så, allt detta resulterade i att min moder satte sig i bilen vid 2 och började åka, från dalarna, till arvika. Men där slutar inte misslyckandena. jag befann mig ca 3 mil från festivalområdet hemma hos någon Sonny. jahaja, o hur skulle min mor hitta dit? 3 mil är ju inget man går på en kvart heller och hon satt redan och väntade på mig i arvika. Jag fick helt enkelt smyga mig ut på vägarna därute för att hitta en vägskylt som kunde ge mig en ledtråd över vart jag var. Stömne, nemen så bra! vart fan ligger det?
hur som helst så hittade min mor mig efter mycket om och men...så nu är jag hemma igen.

har jag lärt mig en läxa? OM jag har...aldrig mer brännvin, aldrig mer arvikafestivalen och aldrig mer åka med värdefulla saker till en festival ( dom jävlarna stal min cdspelare OCH min favoritskiva:/...hur ska jag klara mej?? )

jaja, tack Henrik o alla ni andra för en skoj kväll igår;D redigt kul att träffa dej! 


Finns här för dej oxå, du vet vem du är:) kommer alltid lyssna och ge dig "tips" om du vill ha dom. <3
  
Tjingeling(L)

festivaldax;D

festival

Då har det nästan blivit dax för arvikafestivalen. Imorgon sitter jag på bussen på väg till värmlands vackra skogar! Äntligen ska jag få se mina gudar... Turbonegro samt Franz Ferdinand. Kan det bli bättre? ja, tänka sej;D inte nog med detta...jag får träffa MakeMoney igen;) festivalåterförening.
Drag kommer det iallafall bli!
Får berätta sen när jag kommit hem igen:) på söndag alltså!

Vet inte vad jag ska säja om smset jag fick imorse. Finns inget att säja. Inte mer än att ja, jag diggar din polare. han är sjukt fin...MEN, jag känner inte filuren och du finns i vägen. Jag har svårt att se att ett förhållande på 12 mils distans skulle funka en längre tid. Hur kär jag än skulle vara så måste jag ha personen nära, kunna träffas när man vill utan att behöva bestämma en vecka i förväg liksom. men vem vet, kanske funkar^^

Dagen har ägnats åt tvättning, bilhämtning, packning och bussbeställning:)
Inte så mycket intressant med andra ord. så, för att inte uttråka er alltför mycket så ska jag gå iväg och fortsätta tvätta mina kläder och städa mitt bombnedslag till rum.

Tjingeling(L)

I'll give you a taste
When you think that you know me
I'll blow you away
So baby, bow down Daisy Duke


You don't know me so well
I think you know that now
I'm unbreakable
There's no need for fragile stickers
You're too young for me
But I can keep a secret
I'm in total control
Of the situation
Bow down Daisy Duke

Final i Enköping!

crickejeppe o joanrobin full
                     Cricke,jeppe, joan o Robin


Hemkommen efter en ren impulstripp till Enköping igår. En väldigt lyckad ideé! var väldigt länge sen jag skrattade så mycket åt så lite. Vi ( Cricke, Jeppe, Robin o Joan ) gick iväg till en krog för att kika på finalen i VM, såklart^^ . Vi hejade på Frankrike allihopa, jättepepp på att dom skulle vinna. Men där hade vi fel, mina magiska fingrar svek mig för första gången på vääääldigt länge! skandal! dom hade inte ens lust att lyssna på våra stradegitips...
Så till sist gav vi typ upp och började retas med varandra...iallafall somliga^^. kom på att drinkpinnar är roliga att snärta folk med...och tandpetare är rätt skoj att sticka i händer. Lyckades även få in en riktig fullträff i Crickes skrev, han fick ont *stolt *. Fast som straff blev Mica buren in i en vattenspridare...hon blev blöt:/ så... Nu behöver hennes kläder en tur in i torktumlaren och febern en ipren:)
Fast Mica lärde sej en del oxå, att livbojar inte är så lätta att kasta långt som dom ser ut att vara...Hur fan ska en vanlig människa kunna rädda drunknande personer liksom? bojen kom väl max en meter från "stranden"...najs:P

Kom även på att tysta-dissar-kriget är rätt skoj om motståndaren heter Jesper...mohaha! poor guy^^

Sov över hos sötaste Robin sen:) Vi låg o snackade i typ 3 h...om väldigt Mica/robin-saker:P sex med andra ord^^ alltid lika kul...Men robin tyckte inte att Mica skulle få sova nått, vilket gav lite konsekvenser...idag är Mica EJ kontaktbar! Men jag ska inte klaga, för det var som sagt länge sen jag hade en så lyckad kväll, så jag ska väl tacka er grabbar! <3
och så får jag väl säja att Robin ska krya på sig från sin bakfylla, Vissa kan inte hantera sitt drickande riktigt;) stackarn^^

Alice ringde mej för en stund sen och klagade lite:

Alice: Jag ska träna bort min mage i sommar!
Mica: Men din mage är ju inte ens stor. *suck*
Alice: Jo den är stor, låt mej tro att den är det! jag har alltid velat vara stor:/

Sen hade jag nog inte så mycket mer att berätta tror jag:) isåfall lägger jag till det imorgon:)
ha det bäst mina vänner!

Tjingeling(L)

Längta till skolan!

krampen

nu är det bara 6 veckor kvar till skolan, och jag har en känsla av att jag är den enda som VERKLIGEN längtar tillbax?! Finns inget bättre än att bara sitta och flumma bort skoldagar med den underbaste klassen i världen? till och med historia-hjördis är saknad. Ser fram emot att få se hennes pyjamasbyxor och bröst som hänger till knäna, ja det gör jag bannemej!

Förresten, på bilden visas våran skola ( karolinska skolan ) i krampen [ en tävling mellan örebros mest populära skolor, karro och risbergska ]... vi hade lätt det bästa peppet och var högljudda som fiskmåsar, men vann vi för det? No we didnt:/

Igår förväntade jag mej en kanonfest vid stugan...men tji fick jag. Det blev en grillkväll med lite inslag av sparka-fotboll-och-träffa-Micas-kroppsdelar. Inte fullt lika kul....men iallafall. jag var sådär lagom trött att allt blev kul, även med lite fler blåmärken på kroppen. Dessutom slapp jag känna av min Bimbo-stämpel där...den passades snabbt över till överinterligenta Emil:
( Emil läser ur veckorevyn med en röst som skulle passa en dagisfröken )
- Jag och min pojke...pojke= det andra könet!
tur att någon vet vilket kön han tillhör...då slipper vi berätta det för honom:)

Så mycket mer hände inte:) det var en allmänt mysig kväll liksom. och vi slapp åskan, guschelov!

Ikväll blir det att kurera sig från gårdagens förskyldning, som man lyckades dra på sig när man skulle vara macho och gå runt mitt i natten utan tröja^^ lyckat som sjutton!
Blir fotboll också , kom igen nu Portugal!
ska även sitta och oroa mig över Jespers flygtur hem, hoppas att han inte störtar eller liknande.
får förhoppningsvis höra hans röst imorrn, mica längtar!

Har fått min egna dietist idag, gratis! Robin anser att mica äter för mycket och för ofta, tack som fan:P
inte mitt fel att jag har hög ämnesomsättning och behöver mycket mat? eller??
aja, du är sötast iaf<3

tjingeling(L)

Åskan får gärna lämna mig ifred, tack!

sommarstuga
Nu ska man snart iväg till stugan och kalasa lite. Får hoppas att åskan håller sig borta, annars är chansen att mica terroriserar sin moder. Och självklart ger henne otroligt dåligt samvete över att hon dragit iväg med sin pojkvän och lämnat mica allderles själv, i ÅSKAN!
Så, för min moders samvetes skull...låt bli att åska just där jag befinner mig:)

Annars har jag haft en allmänt seg dag. Det enda som hänt är väl att jag har gått upp en snabbis på stan med lilla Julia, som skulle hämta ut sin skiva...men den hade inte kommit. MOHAHA!
anyhow, vi fortsatte vidare till H&M. Där hittades en jättesöt, plickig klänning med groteska puffärmar...som man kan klippa bort^^ haha:P

Fick ett ganska skrämmande sms idag, eller inte skrämmande men ändå på något vis. Blev rädd iallafall...när saker blir för seriösa...då blir jag rädd. Jag är en sån person som sparar på ordet "älska", det är för värdefullt för att bara slänga ur sig hur som helst. så snälla, låt orden vila...låt orden få en betydelse innan du använder dom. för det är inte så att jag inte tycker om dej, tvärtom! men ta det piano, okej?!:)

Ska sminka mej o dra nu=) ha en toppen fredag! Tjingeling(L)

Trevligt med en egen blogg:)

Mysigt 
jahapp. Då har man skaffat sig en allderles egen blogg:) trevligt!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, då dagen inte har varit så märkvärdigt spännande.
har spenderat min härliga sommardag i min sommarstuga tillsammans med mor och Jasmine. mycket mysigt! Träffade som vanligt mina strandgrabbar, lika fina som alltid...
Vi lirade volleyboll, som jag såklart förlorade med mina usla servrar...men inte ger jag upp för det. nångång måste ju turen vända. Eller?
Låg även och grillade i den stekheta solen, ett under om man står ut uppe på land i mer än en kvart. Tur då att man har ett av Örebros finaste kalkbrott precis nedanför sig då;) 

så, nu sitter jag här...i min hårda datastol ( som faktiskt kan snurra, mkt roande för oss barnsliga ) och funderar över livet. Eller nää, nu ljög jag! 
jag funderar över om Jesper kommer lyckas komma hem oskadd från Turkiet på lördag, man får hoppas. Vore inte roligt om något hände honom, uschanimej!
Snälla Piloten, störta inte. jag ber dig...vem ska jag då skicka söta sms till?

Kom precis på att det är jordens bästa film på tv idag, för er som inte redan sett den. GLADIATOR!
finns ingen film som är såå sorglig och så bra gjord. sevärd till 1000! 

Tjingeling<3

Btw, bilden är ifrån fredags...då jag och mina kära vänner hade grillfest i Hampetorp ( världens dödaste place?!). Mysigaste stunden i sommar!
 


RSS 2.0