Grönan, mitt gröna lund!

Efter mycket tjat från min sida fick jag med mig svärmor, sambon och hans broder till mitt älskade tivoli. Ditresan gick kanonbra, det var mer hemresan som var problemet...
Trots halvtaskigt väder var det proppfullt av folk och köerna var oändliga. Jag var visserligen mest bara där för att äta sockervadd, mjukglass, donuts och annat skräp så jag var nöjd ändå. Värre var det väl för pojkarna som hade tänkt åka varenda attraktion men inte riktigt hann.

Det var ändå ett par saker som gick fel. Det är det ju alltid när man åker på småsemestrar. Lite det som är charmen, tycker jag.
Mina byxor sprack och jag visade hela rumpan för halva sverige under hela dagen, utan att veta om det. Som tur var så berättade Mr.Casinos broder detta för mig. Någon timme innan vi skulle åka hem. Bättre sent än aldrig, antar jag.
Svärmor körde över min FotoJohans fot. Två gånger. Enbart på grund av att han inte längre ville ha skjuts utan bestämde sig för att gå sista biten. Tji fick han.
Vi körde åt helskotta när vi skulle hem. Svärmor siktade på Jakobsberg och vi hamnade i Sundbyberg. Petitesser. Felåkningen gav oss en extra timmes bilresa så vi kom hem vid halv 2 på natten. Lagom trötta, lagom möra.

Så, där har ni våran dag på världens underbaraste nöjesfält. Vi kommer tillbaks!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0