Satin.

Nej, nu tycker jag minsann att det kan vara slutvandrat i Bergslagen, babe. Jag saknar dig.

Var på Satin igår. Helt galet mycket folk och billiga priser. Sånt gillar vi ju. Joel fick väl lite väl mycket sprit i sig, men vad sjutton. Man är ju bara 18 en gång i livet liksom;) Söt du var när du "juckdansade" med flickan som såg helt livrädd ut...men inte slutade du för det. Nä, man ska aldrig ge upp;)
Ja, tack mina vänner för en mysig kväll. Det behövdes. O tack för att jag fick sova hos er när jag mådde så dåligt<3

Nu ska jag titta lite på Vänner innan Bonde söker fru, Grey's anatomy och Fråga olle börjar:)

Take Care Folks<3

Mardrömmar.

Gud, ska dessa mardrömmar aldrig ta slut? Vaknar alltid livrädd o kokhet.
Skönt att man sov hos babe inatt så jag slapp vara ensam när jag vaknade. Hade verkligen råpanik. Men så låg du där o höll om mig o såg så trygg ut. Inte kan man vara rädd då heller. Så skönt att du finns<3

tror aldrig jag har varit så lycklig som nu. Helt seriöst. Jag kan inte sluta le. Alla problem är som bortblåsta sen jag träffade dig.

Kul att antalet läsare i min blogg sjunker när jag mår bra och stiger när jag mår piss. vad är det med folk och skadeglädje?:P jaja, doesnt bother me at all.

Tjingeling(L)

Dumbom

jag är så otroligt dum i huvudet!

Ber dig komma hit o sova över...så lämnar du mobilen här o det är låst i porten...har ingen porttelefon så du kan ringa upp heller. Gosh, hur ska jag nu veta om du har varit här?:P Jag har lite smått panik. Ring mig när/om du ser detta, Anton!

Hemma igen.

Sådär ja. Nu var man tillbaks i stan igen. Känns så himlans bra. Inte för att London inte var en succe utan för att jag har saknat min snygging något otroligt. Hemskt att inte få sova med dig. Men, såhär i efterhand var det underbart i storstaden:)

Gick på alla dom där stora sakerna som alla säger man måste se...har iof sett dom en gång tidigare men med mitt minne så spelar det inte så stor roll hur många gånger man ser någonting. Det försvinner direkt iallafall. Så, vi visade maria Madamme Tussaud, london dungeon, the brittish museum, london eye o en massa till. Vi hade faktiskt rätt roligt dom där dagarna. Tack far<3

ja, nu sitter jag här o väntar på att antons träning ska sluta så vi kan frossa i godis o kolla på "confetti". Underbara människa. hur kunde jag lämna dig för london? galet:P men men. Jag tycker om att vara kär o få kärlek tillbaks. Livet leker.

Tjingeling(L)

London idag.

Japp, idag bär det av till den finaste o mysigaste staden i europa. konstigt nog känner jag mig inte det minsta pepp. Just nu har jag det alltför bra hemma för att vilja åka bort överhuvudtaget. Möjligtvis en tripp till Dalarna, det funkar oavsett hur underbart man har det här. Hur som helst. jag vill inte åka. Jag vill ligga i en säng med min älskling o bara ha det mysigt. Jag vill bara få vara hemma.

Usch vad jag är otacksam mot min far:P

Men men, Anton...om jag störtar så vill jag att du ska veta hur mkt du betyder för mig. Du är allt o lite till. Tack för att du finns o för att jag får vara din<3

Tjingeling<3

Anton.

Jag tror jag har funnit det finaste. Det mest värdefulla. Jag har funnit någon som tycker om mig på riktigt och som jag, utan tvekan, tycker mest om av allt för stunden. Med honom känns allt så lätt och utan honom känns allting ganska grått och tråkigt.

Tack Kanalfestivalen (trots att den sög så har jag faktiskt den att tacka), Anton för att du kom dit och såklart tack Joel. Utan dig hade jag ju aldrig börjat snacka med pojken:)

2 dagar till London btw;D musikaler, shopping och en massa annat bus, jag längtar;D

I'm not a girl, not yet a woman.

image97

I used to think
I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way, yeah

Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize

[chorus:]
I'm not a girl,
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

I'm not a girl
There is no need to protect me
It's time that I (I)
Learn to face up to this on my own, oh

I've seen so much more than you know now
So don't tell me to shut my eyes

[chorus:]
I'm not a girl (A girl, not yet a woman)
Not yet a woman (I find the woman in me)
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

I'm not a girl
But if you look at me closely
You will see it in my eyes
This girl will always find her way

(I'm not a girl) I'm not a girl, don't tell me what to believe
(Not yet a woman) I'm just trying to find the woman in me, yeah
(All I need is time) Oh, all I need is time
(A moment that is mine) That's mine
While I'm in between

[chorus:]
(I'm not a girl)
I'm not a girl (A girl, not yet a woman)
Not yet a woman (I find the woman in me)
All I need is time (Oh, all I need is time)
A moment that is mine (That's mine)
While I'm in between

I'm not a girl
Ooh
Not yet a woman

<3

image96


Jag och Anton försökte komma på när vi blev tillsammans. Bäst att fråga, även om det blir i efterskott;)

Micaela London 23/10 säger:
Anton, fick jag chans på dig den 10/10?(A)
The beast säger:
aa, lättast så
The beast säger:
självklart fick du chans på mig i onsdags den 10/10(L)

so, from now on...10/10 är ett mkt bra datum<3

Skönaste.

*Telefonen ringer och Mica svarar*
-Mamma, det är Sune!
- Okej...*tar luren och svarar* Hej, det är mamma!

hahahahha;D så skönt. Killen är alltså inte min moders son utan min forna styvfar.

Ja, ett gott skratt förlänger livet:P

Allt på samma gång;D

Ojoj, nu händer det minsann grejer i mitt liv vill jag lova er alla:)

-Kan ju börja med att berätta att jag nu officiellt är Anton Löövs flickvän. Lycka till max. Håller tummarna för oss nu, vi har ju inget emot oss än så länge;)

-Ja, sen har jag fått ett Queen-solo på SkRiKa-konserten. Kommer dock inte sjunga själv men kommer vara en av solisterna på "the Show Must Go On". Så himlans läskigt men dunderkul på samma gång. Nästan så man längtar lite;)

-Åker till London om en vecka. Ska bli så underbart. Pappa, Maria o Jag...we're gonna have so much fun!

Nej, nu hinner jag inte sitta här o uggla längre. Finns plugg som måste göras. Tjingeling folks<3

Tar saker i egna händer.

Så, idag har jag tagit tag i mina problem. Jag var på vårdcentralen och fick göra 12 olika blodprover, snacka om att man blev yr. Men nu kanske jag har en chans att slippa feber varje kväll och magont. *Hoppas*

Har inte träffat Anton någonting idag så saknaden börjar göra sig regält påmind. Gillar't inte. Men imorrn ska jag iallafall få plugga lite Lööv-kunskap. Eller hur var det nu?:P Ska iallafall bli jätteskönt. Dagarna går så mycket snabbare när man har någonting att längta efter. Banne mig vad jag längtar. alltid o hela tiden.

Förövrigt har jag hittat min idol. Amy Winehouse. Hon är ju helt otroligt begåvad. jag är kär i hennes röst. Ett litet tips sådär bara till alla som vill ha;)

Plugg som väntar. TJing(L)

Hyllning till mina käraste<3



image95

idag känner jag mig sentimental så jag vill hylla mina kära bästa vänner.


Anton- Vän och vän. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dig. Men underbar är du i alla fall. Finns ingen/inget som kan få mig så glad som du. Helt sanslöst. Du får mig att smälta och explodera i hela kroppen. Tack för att du finns. Tack för att du vill lära känna mig<3


Clara- För varje dag som går så saknar jag dig mer och mer. Satt precis och sorterade lite bilder och affischer. Kom till en där du hade suttit i Paint och klippt ihop en massa bilder på oss. Så underbart söta. Du, jag o kuckelimuck medicin. Farmen. Våra dialekter. Ja, du är minst sagt saknad. Gosh. Kom hem igen.


John- Petter(JP)- Min kära, kära, kära vän. Vad skulle jag göra utan dig? Jag är så otroligt glad att jag träffade dig. Min blivande make;) Tänk alla gånger du har hjälpt mig ur alla möjliga knipor. Du är underbar.


Sofi- Jag saknar dig med. Fast du är ju i alla fall kvar i Sverige. Trots att vi inte ses så ofta längre så vet jag att jag alltid kan berätta allt för dig utan att behöva vara rädd. Sen har vi ju våra kända blåbärspannkakor med melon, ÖstanVinden och våra vackra demos. Ja, Gud ska veta att jag är glad att jag började i eran klass i mellanstadiet.


Alice- Finns inga ord för hur otroligt mycket jag älskar dig. Du är min ängel, på riktigt. Utan dig skulle jag aldrig våga satsa och tro på mig själv. Mitt skosnöre, min bättre halva:P


Oscar- Du är nog den känsligaste killen jag känner. Men det tackar vi för;) Jag vet inte hur många gånger du har hjälpt mig med allt ifrån killproblem till att ha någon att avreagera mig på. Man kan inte annat än att tycka om dig. Du känns lite som en lillebror:P


Joel- Killen som verkligen kan snacka tills öronen faller av alla i omgivningen. Men, du är nog en av få som vet vad du snackar om. Behöver man hjälp går man direkt till Joel. Fast du är bra på andra sätt också. Du är en underbar vän också som betyder väldigt mycket. Om du inte hade varit på jobbet i somras hade jag garanterat stannat hemma ännu mer:P


Johannes- "vad är klockan?"..."Där?!". En av dom skönaste killarna som finns. Helt galen humor som alltid, verkligen alltid, grundar sig på sex...främst bögsex såklart. Alltid lika rolig, alltid lika flummig. Har en massa roliga minnen med dig ska du veta. Skara, Enköping och inte minst klassfesten i ettan.


Alex- Gudars skymning, vad hade jag gjort utan dig? du har suttit och tröstat mig så många gånger att jag tappat räkningen. Tack för all hjälp du gett mig och vem vet, kanske kommer ge även i framtiden. Ser verkligen fram emot att en dag få träffa dig. Du är en helt underbar person!

Martin- Jag vet att vi inte pratar med varandra längre. Men det enda jag kan säga är att jag älskar dig. Jag älskar dig så jävla mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att inte ha dig kvar i mitt liv känns som att ha förlorat halva mitt hjärta. Jag förstår inte varför, men jag kan banne mig inte komma över att du inte vill ha mig som vän längre.


Gustav- Du är nog en av de snällaste människorna jag känner. Att ha fått vara i ditt liv dom här 4 månaderna har varit helt underbart. Från start till slut. Jag vet att vi aldrig mer kommer ses, för så kommer det antagligen vara. Men det spelar egentligen ingen roll... de minnena jag har med dig kommer ju alltid finnas kvar. Maskeraden, Ängen, alla timmar vi satt i telefon utan att prata om något väsentligt alls... allt finns i mitt hjärta för alltid. Du är en toppenkille som kommer hitta din riktiga "Bejb" snart. Jag vet det.


Robin- Oh, Robin. Lilla älsklingspojken. Kan man annat än att bara älska dig? Synd att vi aldrig hörs längre eller än värre träffas. Sist jag såg dig var i februari. Men gud vad du är bäst. Bästisar för alltid<3

Tjingelin(L)

RSS 2.0