Mormor<3

Suck och stön vad jag är trött på det mesta just nu. Skolan går åt skogen, kärleken går väl inte heller riktigt och jag blir ta mig tusan aldrig frisk heller. Sånt suger ju. Fast fick ett litet glädje-boost när mormor ringde och undrade över hur JAG mådde och berättade hur otroligt orolig hon var över min sjuklighet:P jag älskar att ha en hypokondriker till mormor<3

Hur som helst, inte ska jag väl klaga idag heller. Går inte för sig.

Imorgon blir det förfest hos boysen, frimis och sen efterfest någonstans...om jag nu orkar vara uppe så länge vill säga:P ska bli så himla skönt att bara festa och få slippa tänka på en massa skit. O att ALLA mina vänner kommer är ju inte heller fel. Längtar till tusen.

Nu ska systra in på datan. Tjingeling(L)

Magsjuk.

Jag är så otroligt jättesuperduper trött på att alltid ha ont i magen, ha feber och må illa. Sen att läkarna tycker att det inte är någon fara är ju inte heller så jävla kul. Ska se till att alla läkare får vara magsjuka i...vad är det nu? 3-4 veckor kanske...så får vi se vad dom säger sen. Dumma ungar!

Skoltajm. Yay;D vi ska skriva uppsatser om trender...konstig som jag är valde jag sprit-narkotika som trend...men hey, I love to be different:)

tjingeling(L)

Oscars första krogrunda, maskerad och sanning eller konsekvens.

Gosh, ja igår var ju en kväll man kommer minnas länge. Förfesten hos Oscar o Joel med en massa sanning eller konsekvens, dom vet nu mer allt om mig och om alla andra som finns i min närhet typ. Ja, och sedan maskeraden hos JP där ALLA var utklädda ( Och då menar jag verkligen utklädda) medan jag och mina gäster såg helt normala ut...som tur var räddade iallafall Micke sig med att säga att han var utklädd till EMO och inte såg ut så i vanliga fall. Smart drag då de annars hade slagit honom gul och blå. Ja och sist men inte minst Klaras med lilla Oscar också. Vi var spiknyktra och studerade människor. Kom fram till att typ 1/20 såg bra ut, de andra kunde lika gärna gå hem.

Japp, det var min fredag.
Idag blir det att bära möbler, plugga och göra en film om Riga hemma hos papps. Interesting, huh?
 
För övrigt vill jag nämna att jag saknar dig, Gustav. Jag saknar att bara ligga i en soffa med dig och kolla på helt meningslösa program medan jag gosar med ditt hår. Jag saknar att vakna upp brevid dig. Jag saknar dig väldigt mycket och väldigt ofta. Men det är ju bra. Det betyder att vi kommer få en bra helg när jag kommer. Vilket kan bli anytime i princip då det förmodligen inte blir något London för Mica och Alice på höstlovet. Sucks, oh yes, men då kan jag fixa min förhållande igen. Vilket verkligen behövs.

nää, nu måste jag verkligen get going med mina läxor och så.

Tjingeling(L)

Ms. Positive

Jag är så himlans glad idag. Jag ska ALDRIG mer käka p-piller i hela mitt liv. Inte en endaste tablett till. Jag är en normal människa utan dom. Jag är glad:D

Japp, Riga känns inte som något problem alls längre. Tvärtom. Skönt att komma bort lite nu och då för att träffa han den där som får fjärilar att flyga i magen och hjärtat att dunka flera gånger snabbare än normalt.

Hoppas humöret håller i sig o att det inte bara är min kropp som har fått tuppjuck o ger mig falska signaler om att jag skulle vara lycklig. Coz I really wanna be.

Ska kolla på "So you think you can dance?" o sedan sova gott. Tjao(L)

Test: Är ni ihop om ett år?

Hittade i Veckorevyn. Testa vettja;)

1. Din bästa kompis har förlovat sig. Du och din kille tar en drink med de lyckligaparet. Din kille...
a. Dumpar er tjejer och drar med sig killen på en riktig barrunda för att visa vad han går miste om som förlovad.
b. Nämner inte under hela kvällen anledningen till den lyckliga tillställningen. Du är till och med osäker på om han ens vet vad ni firar.
c. Köper en flaska champagne. Visst, en billigare sort men det bliren riktig höjdarkväll.

2. Hur nära tror du att din kille skulle komma att vara otrogen?
a. Han har sex med en annan tjej- vid upprepade tillfällen.
b. Han träffar sitt ex bakom din rygg.
c. Han har trevliga konversationer med en tjej han inte känner på Facebook.

3. Han ringer dig klockan två på natten. Han är lite småkåt, du är...
a. Arg. Och det säger du till honom. Dagen efter ignorerar du hans samtal.
b. Fortfarande sovande. Ingen kan väcka dig när du väl somnat.
c. Road. På morgonen efter lagar du brunch åt honom. Serverad med värktabletter.

4. Du har precis kommit tillbaka från en underbar tjejsemester i Italien. Utan att tänka dig för säger du "Vi måste åka nästa år". Han...
a. Blir galen och börjar mumla om sliskiga italienare.
b. Säger ingenting. Anledningen är att han tittar på sporten.
c. Säger "jag har saknat dig" och "det låter kul".

5. Du råkar vara på samma bar som din kille när han och hans kompisar kollar på fotboll och dricker öl. Vad gör han?
a. Tittar bort mot dig, rynkar pannan och flirtar hela kvällen med en tjej med stora tuttar.
b. Ser inte dig...En timme senare, när han väl upptäckt dig, ägnar han de närmsta tre timmarna till att i detalj återberätta matchen för dig.
c. Skickar en vinflaska till bordet där du och dina kompisar sitter.

6. Hans föräldrar firar sin bröllopsdag med en stor fest, men han har inte bjudit med dig. När du tar upp ämnet säger han...
a. Att det bara är för den närmsta familjen men att du får följa med om verkligen betyder så mycket.
b. Att du måste ha glömt att han bjöd med dig för flera veckor sedan.
c. Att han trodde du skulle bli uttråkad men att han gärna vill att du följer med.

7. Han föreslår en weekendresa till mitt ute i ingenstans- bara ni två. Du...
a. Freakar totalt. Vad ska vi prata om? kan jag ta med mobilen? Hm...kankse om jag går barfota i regnet så jag blir förskyld och måste åka hem...
b. Är upptagen hela helgen. Du ska på en fest hos en kompis och som du trodde han skulle följa med på.
c. Loggar in på en massa sexiga sajter för att shoppa heta underkläder.

Flest A:
Vi hatar att säga det men vi måste. Din kille är inte Mr. Perfect direkt. Men ni har säkert kul tillsammans- iallafall just nu, men om nägra månader kommer han eller du att hitta på ursäkter...Handen på hjärtat. Vill du verkligen ha ett långvarigt förhållande med den här personen?
Flest B:
Är du och din kille verkligen i samma förhållande? Ni verkar leva på helt olika planeter. Det är inte det att ni inte verkar kära men han behöver vakna upp och inse vad det är han har. Kort och gott- Han borde uppskatta dig mer.
Flest C:
Men kom igen. Han vet att ni fortfarande kommer vara tillsammans om ett år. Alla era kompisar har fattat galoppen och han har en stående inbjudan till dina föräldrars middagar. Till och med killen i pizzerian vet att ni är gjorda för varandra. Varför är du den enda som tvekar? skippa det. Du kan ta det lugnt. Verkligen.

Ser ljust ut för oss iallafall. Om man ska lyssna på VeckoRevyn(:

Virgin School?

Kände bara att jag ville berätta om ett helt sjukt tv-program jag såg ihop med mamma igårkväll. En kille, 26 år, var fortfarande oskuld och hade panik för detta. Han sökte då upp en sexterapeut som skulle lära upp honom inför den kommande debuten. De gjorde i princip allt UTOM att ha sex. Han fick ligga och pilla på henne samtidigt som hon förklarade hur han skulle göra och varför. Sen var det hennes tur att visa hur tjejerna skulle komma att göra på honom i framtiden. Låter detta normalt?
Terapeuten skulle sedan berätta hur hon såg på sitt yrke och sa: " jag tar på mig rollen som både flickvän och moder för en stund". En moder? om min morsa skulle be mig lägga mig och kika in under hennes trosor så skulle jag nog bli fruktansvärt äcklad. Men jaja, om hon vill se sig som en liten ängel som gör pojkars liv lättare så Fine. jag skulle nog kalla det mer åt horeri hållet. Men that's just me.
Kul var det iallafall.
För er som vill kika så hette programmet Virgin School.

What do you say when words are not enough?

image94

jag vet inte vad jag ska säga. Det sista du bad mig om var att inte skriva något dumt om dig i min blogg. Hur skulle jag kunna göra det? Du har aldrig varit elak om inte jag har varit det. Och det är alltid jag som börjar av någon idiotisk anledning. Jag försöker att låta bli men någonstans går det alltid fel. Även om det aldrig är med flit.
Vet inte vad jag ska göra nu, vet inte vad jag ska skriva.
jag har värsta chansen att skriva något som skulle få dig att vilja ha mig tillbaks. Om jag bara hade den gåvan att kunna utrycka mig på det viset som många andra kan. Men nu kan jag inte det. Det enda jag kan säga och verkligen mena är att jag ÄR kär i dig. Det var inte bara något jag sa. Och jag har ALDRIG varit otrogen mot dig heller. Hur skulle jag kunna vara det? Du är ju allt som inga andra killar är.

Jag vill inte ha det såhär. jag vill ha en chans att visa att jag är den personen du blev kär i. Att vi kan få det bra igen. men då måste du gå med på det och försöka jobba med mig. Vi har allt mot oss, just därför borde vi klara det här. Jag är ju estet trots allt, att gå med strömmen intresserar mig inte;)

Förlåt.

Tjing(L)

Is it in his kiss?

image93

Kyssar är viktigare för kvinnor än för män. Det konstaterar ett forskarlag vid New York State University efter att ha intervjuat mer än 1 000 studenter. Kvinnor använder kyssar för att bedöma hur mottagaren är som partner och senare i förhållandet för att behålla intimiteten samtidigt som de får en indikation på statusen i förhållandet.

Män lägger inte samma vikt vid kyssandet utan använder i stället kyssar för att öka chansen att få ligga. Undersökningen visade också att män inte är lika noga med vem de kysser och är också mer villiga att ha sex utan kyssar överhuvudtaget.

Forskningsledaren, läkaren George Gallup, konstaterar i en intervju med BBC att det helt enkelt rör sig om könsbundna parningsstrategier, kortsiktigt kontra långsiktigt.

(Källa: BBC)

För jag är inte bättre än såhär.

Regnet faller bara tyngre nu,
ännu hårdare,
ännu kallare.

Jag har aldrig varit så stark,
jag klarar aldrig av det.

allt regn som faller,
alla känslor,
allting bara surrar,
runt runt runt,
och jag har ingen aning om vart jag ska ta vägen.

Det är inte min kamp,
men jag tar den ändå,
inte mitt problem,
men jag löser det ändå,
inte min sjukdom
men ändå, så botar jag den.

Och när saker inte kan bli värre,
hälsar dåtiden på ännu en gång,
När allting har fallit till marken,
brister marken självt .

Hjälp

Depp.

Jag är jättedepp. Har varit i flera dagar nu. Skulle helst bara ligga i min säng och gråta tills jag somnar. Men nu går inte det så värst bra då jag är upptagen hela tiden. Måste "cheer up" till torsdag då jag flyger till Riga. Kan ju inte komma dit som värsta vraket. Nää, skärpning nu Mica. Livet är inte alltid lätt och alla människor är inte underbara. Så är det bara. Face the f**king facts.

Nu ska jag återgå till min läsning av Judendomen samt ringa och gratta JP på 18års dagen igen:)

tjingeling navelsträng(L)

Wellamodell.

I måndags sprang jag iväg på modelluttagning för Wellas visning här i stan. Mest bara för att testa om jag skulle våga liksom. Jag blev nästan direkt uttagen för att få bli klippt, stylad och sminkad till catwalk. Inte för att jag redan hade fint hår utan tvärtom. Jag fick vara deras katastroffall som dom "räddade" och gjorde vacker typ. Kändes underbart:P men iallafall. Kom dit vid 9 morgonen därpå och var klar vid 17 snåret. Helt stört lång tid. Ja, resultatet blev rött och väldigt kort. Men med 5 kg smink i fejset och minst lika mycket hårspray såg det hela riktigt ballt och highfashion ut. Dock var det inte lika kul att vakna morgonen efteråt med hår som stod åt alla håll och inte hade minsta lust att följa mina önskemål.

Nåväl. Här har ni resultatet.

image92

tack.

Gah, jag vet inte ens varför jag blir arg. Men just nu bubblar det bara inom mig. Helt utan anledning egentligen. Men jag blir så ledsen när du håller på sådär. jag gör fan ALLT för att det här ska funka. jag betalar med alla mina pengar för att kunna åka med dig. Balklänningen jag sparade till kan jag ju helt glömma nu. Men jag bryr mig inte om den om jag bara får åka till dig. Och vad är tacken för det? Du är jätteotrevlig på msn och börjar gnälla över småsaker. Tack för den liksom. Gosh...
RSS 2.0