Är du han?

Jag undrar. Ibland känns det som att det är du som är han. Han den där som alla pratar om...

Han som visar vad han känner. Han som skickar sms på kvällarna och säger : godnatt älskling, jag saknar dig. Han som ser otroligt bra ut i mina ögon, han som är en gentleman, och tål ett nej utan en sur min. Han som vill visa upp mig för världen när jag har mjukisbyxor och en skön tröja. Han som ringer upp mig om jag vart sur och lagt på luren, han som lever för mina kyssar, han som kan skriva mitt namn på msn och struntar i om han förlorar 15 tjejer som vill ha honom.

Han som vänder sig om mot sina vänner och säger: det är hon, tjejen i mitt liv.


Men jag kan ha fel, det har jag ju haft så många gånger tidigare. Men Anton Lööv, jag hoppas och tror på oss. <3

Trött och ensam.

jag är så trött. jag känner mig så jävla ensam...

Hela dagen har gått åt till att köpa soffa, bära den, flytta möbler, hämta böcker från fredsgatan och sånt jobbigt. Varenda muskel i kroppen protesterar just nu. Fast, som tack för hjälpen har jag fått ett par sjuuukt snygga högklackade skor. HÖGKLACKAT. Mina första och enda. Jag är glad. Äntligen har jag blivit flicka, som mor sa.

Skämde bort mig själv igår också. Var på hindersmässan och shoppade en jättesöt mörkblå klänning och lite presenter till pojkvännen, kanske inte är att skämma bort mig själv men det gjorde mig glad iallafall.

Anton, jag saknar dig och jag vill ha dig här nu. Jag tycker inte om att vara borta från dig i över en vecka. Det är liksom inge kul. Att inte få vakna upp brevid dig, att inte få ta på dig och säga hur kär jag är i dig. Det suger verkligen stenhårt. Kom hem och gosa med mig.

Nu ska jag till Folkets hus och rocka loss till Taste of Tomorrow. Tja!

Ledig på torsdag!;D

image103

Idag har jag, precis som alla torsdagar som kommer framöver, varit ledig. Jag fullkomligt älskar mitt nya schema. Så, idag har jag tvättat, städat och, läs noga nu, TRÄNAT. God, måste ha varit minst ett halvår sedan sist. Beroende på vad man räknar som träning då. Men idag har jag faktiskt gjort det ordentligt. Yay I'm good.

För övrigt börjar jag sakna Anton så det nästan gör lite ont i hjärtat. Inte sett skymten av honom sen...sen i Lördags tror jag. Dumma fjällen, dumma vandring och dumma tiden som går så sakta. Men imorrn får jag iallafall kramas lite med honom, någon timme eller så, innan han far iväg till Göteborg för att spela skiten ur massa lag på någon turnering...

Har, åter igen, hamnat i en Vänner-period. Dom är banne mig inte lätta att ta sig ur. Kan kanske bero på att det är den bästa serien som någonsin gjorts. Och det SUGER att dom vägrar göra nya säsonger. Har hört rykten om en film men tror inte så värst mycket på dom ryktena. Man ska sluta när man är på topp och det gjorde dom. Lite dumt att komma tillbaks 5 år senare kanske?! Eller ja, jag skulle inte klaga men jag har svårt att tro att det blir så.

Nu ska jag återgå till bilddagboken och till att sitta och vänta på att Anton svarar på MSN. Yes. So long!

Vänner.

Som ett bevis på hur otroligt tråkigt jag har så har jag suttit och skrivit ner alla roliga kommentarer i hela säsong 1 av Vänner. Enjoy.

"oh, I really wish I could...But I dont want to" - Phoebe.

" Your love is like a dying pigeon" - Phoebe

" -I don't know if I am horny or hungry
  - Wow, you stay out of my freezer anyway"- Ross and Chandler

" The word you are looking for is..."Anyway""- Ross

"Oh, ugly naked guy has got himself a thighmaster!" - Monica

" - When did you have your ring the last time?
  - Ehm, right before she dropped it, stupid?!" - Joey and phoebe

" The bottomline is that it's cool to smoke, and you all know it!" - Chandler

" Joey took my last gy so I killed him, do you think that was wrong?" - Chandler

" Massier is taking a timeout to look at...womanshoes?!" - Chandler

" Have a great break-up!" - Phoebe

" - What happend, Big Guy?
  - Big guy?
  - Yeah, it felt like a Big Guy moment" - Ross and Chandler

" - My friend Bethel saved him ( The monkey Marcel) from the lab.
  - Oh, that is just so crue...Why would a parent name their kid Bethel?!" Phoebe and Ross.

" We had our first fight this morning. I said things I didn't mean and he...well, he through some poo at me..." - Ross

" Mrs Mam...I mean...your Bing..." - Ross

" Nippelyarea"- Chandler about boobs.

" I KNOW! you can make the thing with the stuff on...they'll love it!" - Pheobe

"- Ross, say something really sexy.
  - Ehm...okej...Vulva?!" - Ross getting physical with a girl.

" How will you be able to talk dirty with her when you can not even grab my butt?" - Joey

" Smack my ass and call me Judie" - Some restaurant guy.

" Don't dip your pen in the companys ink!"- Ross

" Imagin your vagina opening up like a flower" A nurce about giving birth.

" Honey, you're fired. How about a quicky before I go to work?" - Chandler.


Så. Hoppas ni hade lika kul som jag;D

Kryssning till Åbo.

Resan gick till....* fanfar* Åbo. Det vill säga FINLAND och inte Åland;)

Var riktigt mysigt, fast lite väl vågigt för min smak måste jag tillägga. Man kände sig nästan dyngrak halva resan igenom. Men så var INTE fallet.
God mat, goda drinkar och framför allt mysigt sällskap. Tack för en bra resa<3

Jag saknar dig. Väldigt mycket saknar jag dig. Just dig. Anton Nils Lööv. Känn dig älskad<3

Sömnbrist.

Kunde inte sova inatt. Anledning: tandkräm i ögat. O nej, det var inget sjukt expriment, jag var heller inte uttråkad, så att ni inte tror att bara för att jag är estet så gör jag konstiga saker när jag är ensam. Nej, det bara blev så. Och ONT gjorde det...så till följd av detta kunde jag alltså inte sova förns långt in på småtimmarna när jag fått ut all tandkräm. Så, don't try this at home, kids.

Nu bär det snart av på julklappsresa. Men med risk för att Anton kanske läser min blogg innan vi drar så avslöjar jag inte destinationen;)

Ha det gött folk!

Tjing(L)

I'm not OK.

Mica mår inte så bra just nu.

För det första är jag sjuk. Mår riktigt illa jämt och har migrän varje dag. Underbart livet kan vara. Och patetisk man kan vara som klagar över detta i en blogg.

Sen är det ju det där med Anton också. Klart jag inte vill göra dig ledsen. Men jag känner att jag vill vara ärlig, precis som du är mot mig. Och nu har jag fått förtroende för dig att berätta det där. Det där som ingen annan vet men som jag mått dåligt över i över 2 år. Jag trodde du skulle förstå...att du skulle kanske tycka mer synd om mig än att bli arg. Men oj så fel jag hade. Man lär av sina misstag. 3 månader kanske var för lite för att berätta en sån sak. Hur som helst, wont do it again. Och du, försök förstå i fortsättningen istället för att bli arg för allt...hur många jag har haft sex med kan jag inte rå för idag, men jag mår skit över det också. Så det kanske inte dig det är så synd om?

Nu ska jag tvätta och sen somna om. So long!

Urtrist helg.

Gud, så här tråkig har nog aldrig en helg i mitt liv varit. Har absolut inte gjort någonting. Ja, förutom att köpa en balklänning och färga mitt hår. Men något roligt och busigt. Jag vill gå ut, jag vill festa, jag vill leka med kompisar. Det här suger. Mina kompisar är asociala och tråkiga just nu. It sucks!

Men imorgon kommer älsklingen hem igen från sin vandring i bergslagen, igen. Ska bli skönt att träffas efter den där 3-månaders dagen som inte gick riktigt som planerat. Jag vill bara ligga o mysa med dig igen.

O imorgon ska jag hämta ut klänningen också, vet inte riktigt vart jag ska placera den i den här minilägenheten. Men det löser sig nog. Oooh, den var så fin. Så perfekt. Behövde inte ens sy in den. Den var liksom gjort för just mig. Underbart<3 Turkos, glittrig och helt fantastisk. Jag kommer äga sönder er andra på balen, sorry to say. Men så kommer det faktiskt vara:P

Nej, nu kommer snart min prinsessa hit och ska sova här. Läääänge sedan man såg henne. Lite pinsamt faktiskt. Vi är syskon och hon bor bara några hus bort och inte fan träffas vi. Tur att pappa ska utomlands och vi får ha hand om henne sålänge. Det gillas skarpt.

Tjing(L)

Vill bara göra nytta.

Jag vill bara göra alla glada. Jag vill inte såra. Jag vill inte snoka. Jag vill bara veta och göra vad jag kan för att göra saker bra. Förlåt om jag är en jobbig människa.

Har varit hemma idag, mår inte så bra. Iallafall, har nästan läst ut harry potter, vill bara inte läsa sista kapitlet. Kommer kännas så tråkigt när man är klar med alla delarna. Vad har man då kvar? Nada. Tur för mig att jag lider av minnesförlust och kan läsa en bok tusen gånger utan att komma ihåg slutet iallafall...Men ändå. Dom är ju så bra.

Nu ska jag lägga mig o sussa lite innan det, kanske, blir Klaras för kvällen. So long!

Life is funny, but not haha-funny.

Förbannelse?

image102

Har min förbannelse gjort sig påmind en månad förtidigt? Jag hatar, och då menar jag verkligen hatar, att vara osams. Speciellt när jag vet att det är jag som är en idiot som bara klagar, iof på saker som gör mig ledsen, men man behöver kanske inte klaga...jag vet inte. Känner mig bara så frustrerad. Jag vill så gärna att du ska hålla dig kvar, men hur ska det gå till om jag gör dig ledsen? Så otroligt onödigt.

Är väldigt emotional just nu, vet inte varför men så är det. Vill mest bara ligga i min säng och gråta till John Mayers låtar.

Vilken jävla 3 månaders dag det blev då...^^

3 månader av lycka.

3 månader, älskling. Grattis till oss! Tiden går fort. Lite för fort kanske...min förbannelsedag kommer ju snart. Är lite rädd för den men det ska nog gå bra. Om du inte hade tänkt dumpa mig på vår 4 månaders dag så kan jag vara lugn:P

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...du vet ju redan att jag är så kär i dig att jag nästan spricker och att jag älskar dig av hela mitt hjärta. Mer än så behöver jag nog inte säga...

Nu har skolan dragit igång och med skolstarten kommer såklart en massa prov och läxor av olika slag. Underbart. Får pusha sig själv nu i slutet, om mindre än 5 månader är vi liksom klara. Nu kan man se slutet och det gör allting mycket lättare. Så länge jag får godkänt på mitt projektarbete får jag ta studenten...så all energi där nu.
Studentmössan ska beställas nästa vecka, balklänning likaså och sedan är det bara att vänta ut tiden liksom.

Nej, nu är det religion som gäller. So long!

Irriterande.

Jag kanske är den mest lättuppretliga personen någonsin. Men det finns en sak som stör mig grymt mycket. Människor som säger saker, lovar saker och sedan inte gör något för att det ska bli så. Eller bara lovar saker i största allmänhet och sedan kommer med undanflykter för att slippa. Skit i att lova saker då. Säg nej på en gång istället.

Jullovets slut.

Jaha, då var jullovet nästan slut då. Känns som att man inte har vilat ut det minsta. Jobbat, pluggat och varit social, sånt tar på krafterna må ni tro. Men jag ska inte klaga...jag får pengar, kärlek och förhoppningsvis behålla mina halvusla betyg.

Nyåret blev nog det mest udda nyåret hittills i mitt liv. Både på gott och ont. Firades i nära vänners närhet och alla var glada, det enda som kanske förstörde stämningen lite var att flera utav paren som var där bråkade och att värden blev lite väl full...men vad sjutton, är det nyår så är det.
Jag har gett mig själv lite nyårslöften, faktiskt. Brukar aldrig göra det då jag vet att jag aldrig skulle hålla dom...men nu kör jag på. Jag är nykterist fram till studenten, då ska jag supa järnet för att sen bli nykterist igen. Att supa skallen av mig intresserar mig egentligen inte. Känns bara otroligt läskigt att tappa kontrollen och göra dumma saker. Nej usch, så...varför utsätta sig för det täntke jag och bestämde mig för att skita helt i det istället.
Sen ska jag sluta bita på naglarna också, det går framåt här;)
Jag tror inte jag hade några fler...bara att jag ska berätta för alla hur mycket dom betyder för mig oftare. kan behövas.

Nej, nu ska jag fortsätta nörda här vid min älskade dator, som jag nästan inte sett röken av på typ...2 veckor:P så...so long fuckers!

RSS 2.0