Sorry.

Kände bara att jag än en gång ville be om ursäkt. Tänkte inte så långt som du kanske gjorde. Iallafall, wont happen again and I am truly sorry.

Jahapp, då börjar man jobba imorgon igen. Ta ledigt från skolan för att rodda scener och ha allmänt jätteskoj. Hoppas ni förstod ironin. Imorgon jobbar jag från 6.30- 20.00 och på lördag från 8.00-00.00. Sucks doesnt it? Får tänka positivt. Nu kommer jag förmodligen ha råd med fler flygbiljetter till Riga, så jag slipper den där 15timmars färjan. Den känns konstigt nog inte så lockande.

Yay, om exakt 2 veckor är jag i Lettland och får gosa med min bejb. Tiden är på min sida nu för tiden. Loving it.

Nej, nu ska jag snart sova eftersom att man inte fick mycket sömn inatt.

Tjingeling(L)

Sakna.

Gud, vad jag saknar honom. Jag saknar honom verkligen. Nästan så det gör lite ont. Nästan så man vill börja gråta ibland. Men jag är så otroligt glad att jag har dig. Du är underbar. Så underbar.

Back in school.


Kanske har glömt att nämna att jag har börjat skolan igen. Så är det iallafall. Äntligen har sista året kommit, känns helt plötsligt som att alla åren i skolan gick jättesnabbt och smärtfritt. Hur som helst. Har en massa nya roliga ämnen i höst som jag verkligen ser fram emot att få gå. Religion, Naturkunskap och Engelska C är bara några av dem. Men uj så roligt det ska bli. Sen har vi ju projektarbetet till våren, som jag i och för sig inte har några tankar alls på vad jag skulle vilja arbeta med eller skriva om men det kommer väl. Och musikalen har vi ju också. Får inte glömma SKRIKA-konserten som vi sätter upp tillsammans med Risbergska skolan och Svenska Kammarorkestern. Vilket år man har att vänta sig.

Ja, och pojkvännen bor ju som sagt nu mer i Riga så där lär man väl hänga ett par gånger under året också om allt går som planerat. Har iallafall min biljett till den 13/9 nu och det är ju en bra start. Längtar till tusen. Är bara lite nervös för det där med att irra omkring på Arlanda helt ensam. Jag som har så dåligt lokalsinne lär väl inte hitta till info-disken ens. Jaja, det är ju problem som kommer senare.

Nu ska jag nörda mig med naturkunskapen. Jag och grundämnena ska ha en liten stund ihop nu. Tillbaks till högstadiet:D

Tjingeling(L)

Förövrigt är min pojkvän sjukt snygg. Just had to say^^:P

Nattskrivning.

image91

Kunde inte sova inatt så jag satte mig och skrev lite i min dagbok. Och eftersom att jag är sjuk och har en massa dum feber så orkar jag inte hitta på något nytt att skriva idag. Får bli ett utdrag därifrån.

Nu har jag börjat landa i hela Lettlandsgrejen. Jag menar att jag har insett att jag varken kan eller vill försöka få honom att stanna längre. Ja, och att han verkligen verkligen vill detta. Trots att jag helst skulle se att vi hade möjligheten att träffas varje dag om vi så ville, så vet jag ju att det är inte vad han vill, vilket gör lite ont men det är ju bara att bita ihop och kämpa vidare. Man kan aldrig få allt men man kan få lite. Får jag inte hela honom så tar jag hellre en liten bit än ingenting alls. Och jag hoppas att det kommer funka...vilket det kommer göra om han verkligen är lika kär som jag. I sure hope so.

Sådär ja, nu ska jag hoppa in i duschen, sätta på en film och knapra piller. Oh vilken underbar dag.

Tjing(L)

Jag vill vara med dig.

han:
När jag ser dig oooh
Allt blir dött
Det är som nånting som blir nyfött
Som en bebis imorse när hon sover sött
Sömnig men inte trött
Vill jag ligga bredvid dig o pussas blött
Eller kramas eller vi kan softa
Nu förtiden du vet jag tänker på dig ofta
Krama dig som min kofta
Göra dig varm, jag vill hålla din hand
Jag vill känna din famn jag vill säga ditt namn även när andra hör
Fan tjejen jag vill va med dig tills jag dör
Jag vet du tror jag säger såhär till alla men
Det e inte sant jag lovar jag svär walla
Säger det här till dig för du, du e speciell
Och jag, jag e fett snäll, gullig också ..
Titta jag ler ju
Du måste ge mig en chans fan jag ber ju
Ser du, ey du förvandlar mig
Som min drottning ska jag behandla dig

Jag vill va med dig eeey
Jag vill va med dig eeey
Jag vill va med dig eeey
Jag vill va med dig eeey
Jag känner din smärta som min smärta i
En kniv i mitt hjärta,
För jag vill ju va med dig

hon:
Ey, sakta nu
Kärleken är blind men jag vet vad du ser
En stackars liten flicka som faller för din charm
Synd vore om jag försvann i din famn
Du kan skrika mitt namn
Så mycket du vill
Och hålla min hand tänk om jag inte vill
Tjejer! Var det han?
Mhmm jag har hört om dig
Jag är en fin flicka
Vad tror du om mig?

han:
Ey, jag vet att du är fin snälla

Hon:
Men snälla låt mig fortsätta
Jag ska fortsätta och sluta gnälla
Grejen är
Jag tycker du e söt med
Du vet, jag vill pussa dig blöt med
Men då måste du sluta klanta dig
Hänga med ditt gäng och fjanta dig
Inte bara för mig det här e viktigt
Långsiktigt
För jag vill va med dig på riktigt

Jag vill va med dig eeey
Jag vill va med dig eeey
Jag vill va med dig eeey
Jag vill va med dig eeey
Jag känner din smärta som min smärta i en kniv i mitt hjärta,
för jag vill ju va med dig

Jag vill va med dig- Kniven i hjärtat

Bortglömd.

Känner mig lite bortglömd på något vis. Lite ensam. Alla flyttar eller så hör dom bara inte av sig. Känns både lite tråkigt och ledsamt. Hoppas ni kommer på att ni har mig så småning om så jag slipper sitta här och vänta i all evighet.

Nu ska jag återgå till mina nördigheter och min underbara musik<3

G(L)

Distans.

nu har grabben åkt tillbaks till älskade Dalarna för att säga hejdå till kompisar och packa inför sin flytt. Själv sitter jag här och läser i olika forum om distansförhållanden utomlands. För att få lite hopp och kraft liksom.
Några utdrag:

Jag säger bara att du kan antingen bli och stå på perrongen när tåget går eller hoppa med. Du har bara en biljett så ta den, bättre att veta än att inte veta!

Distansförhållanden kan visst fungera! Har varit tillsammans i över två år nu, och bott ihop 3+3 månader (=somrarna), och ingen av oss har någonsomhelst tanke på att dumpa den andra för att vi inte kan träffas varje dag.
Vårt förhållande har som sagt varit ett distansförhållande från början, men eftersom vi båda insåg rätt snabbt att vi verkligen vill vara tillsammans, fanns det ju liksom inget alternativ. Visst, det kan kännas lite ensamt ibland när man verkligen saknar den andra, men den härliga känslan när man träffas igen övervinner nog allt.
En bra idé är nog att ha en "master plan" för sitt förhållande, dvs. man planerar hur framtiden kommer att se ut, och har något att se fram emot, t.ex. dagen då ni kommer att kunna flytta ihop/ens bo i samma stad/land. Det hjälper nog massor att veta att man en vacker dag kommer att kunna bo tillsammans, och slipper åka kors och tvärs för att kunna träffas.
har du egentligen något att förlora om du satsar på det här förhållandet? Okej, du kan bli sårad om du märker att ni inte får det att fungera, men å andra sidan: tänk på vad du får om ni får det att fungera. Det är väl bättre att försöka och kanske misslyckas än att vara rädd för att allt ska gå åt pipan och inte våga försöka.
Man kan inte vinna om man inte vågar.

Tänk att få längta lite efter den man älskar. Kanske lyssna på en sorglig låt, krypa upp ensam i fåtöljen och bara önska att han eller hon var där just då. För ärligt talat, hur roligt är det egentligen att leva i vardagen? Vardagen suger. Samma visa dag ut och dag in. Leva på rutin, ta varandra för givet.

Sådär, nu känns det lite bättre för stunden. Du är min och jag är din just nu iallafall och det är ju det som spelar roll idag. Jag är kär.

Är Gud på riktigt?

Jag börjar bli kristen. När jag mår bra...då är det alltid bra väder. När jag mår piss så är det alltid åska eller spöregn. Jag har nog någon konstig connection till Gud eller någon annan däruppe. så måste det vara.

Det är inte lätt när det är svårt.

Jaha, igår hade jag min absolut hemskaste dag ever. Först höll jag på att missa bussen till jobbet så jag fick springa tills lungorna satt i halsen och man kände blodsmak i munnen, tappade mobilen i asfalten och sparkade iväg den en bra bit. Nu har jag en väldigt repig mobil som inte kommer gå att sälja för en tia ens. Yay what a good start.
Ja, väl på jobbet så får jag och min kära arbetskompis ta hand om en överkörd katt. Ni som verkligen känner mig vet att jag har två fobier i livet. 1. ensamhet och 2. döda djur/människor. Men, där stod vi och hade väl inte så många fler val än att ta hand om kissen, ringa på hos ägaren och hjälpa till med begravningen. Mina mardrömmar inatt har inte varit trevliga kan jag lova. Rest in Peace lilla katten.
Men värst av allt var ju förståss att Gustav kom in i Riga. Detta innebär att jag i princip aldrig kommer träffa min pojkvän och när vi träffas så kommer det vara för en natt typ. Får tänka att de där 9 månaderna tills jag är fri går fort och sedan kan jag, om vi vill, flytta dit jag med...det ska tydligen finnas en sjuksköterskeutbildning i Lettland också. Kanske inte vad jag tänkt mig...men med mina betyg vore det kanske ett alternativ. Inget behöver ju bestämmas idag. Jag är bara glad att jag hittade både billiga färjor och billiga flyg dit, så jag iallafall har möjligheten att träffa honom överhuvudtaget.

Förlåt för att jag grät så mycket igår och förmodligen kommer fortsätta göra tills jag vant mig vid tanken. Men det är faktiskt inte lätt. Jag brukar inte bli kär och när jag blir det så vill jag helst att allt ska gå vår väg och kanske inte att han drar utomlands i 6 år. Men som min kära mor alltid säger...Vill man så kan man. Jag vill. Jag vill som fan. För Gustav, vi kan gå långt och jag tror på oss. Hur långt det än är emellan och vad andra än säger. Dom känner inte oss och vet inte vad vi hittills har klarat av...det är inte många par som skulle fixat allt skit like we did. Du betyder otroligt mycket för mig och jag behöver dig och din kärlek.

Ja, mer än så orkar jag inte skriva.

Tjingeling(L)

btw, jag skulle uppskatta om jag slapp höra elaka kommentarer och så. tack.

Jobba, jobba, jooobbaa!

Ja, nu har jag kommit igång igen. En veckas jobb innan skolstarten. Känns...lite jobbigt men destu skönare efteråt. Pengar brukar ju aldrig sitta fel. Ska om bara några minuter rusa iväg till bussen som går 6. Yay. Bara 4 dagar...det går fort *pepp, pepp, pepp*. Sen får jag åka till Gagnef och träffa bejb igen. Spola tiden, tack.

Ska springa nu. Tyck synd om mig. Tjingeling(L)

Gustav, jag kärlekar dig mkt.

Andras fylla är så mycket roligare än ens egen.

image90

*Hick*
- Men du har ju fyllehicka, Glenn!
- Nej nej, det är vanlig hicka...bara otur att den måste komma när jag är såhär full.


Japp, på Max kan man ha kul om man bara vill liksom.

Efter att jag kom hem igår satt jag barnvakt ett tag men smärtan efter urinvägsinfektionen gör det svårt att sitta kvar på ett ställe och bara sitta...så jag stack iväg till mina trogna estetvänner som hade lite partaj i sin lägenhet. Väl där hittar jag Joel i toalettstolen, ja inte bokstavligen men nästintill...han låg med huvudet i iallafall, och resten av gänget satt med vodkaflaskorna i knät och blicken långt bort.
Duktig som jag är drog jag med mig alla till Max för att de skulle slippa jordens baksmälla dagen efter. Hoppas det hjälpte också.
Ja, kul var det iallafall. Det är alltid så mycket roligare att studera folk som är dyngraka än att själv ligga där i buskarna och kräkas upp tarmarna. Så det ska jag nog hålla mig till i fortsättningen:)

Hemma igen.

Nu är man, efter en vecka i dalarna, hemma igen. Det känns...så otroligt tråkigt. Har haft och har alltid lika mysigt där så det känns alltid lika vemodigt att åka därifrån.

Anledningen till att det blev en tripp till dalarna istället för att stanna kvar i Örebro var väl mitt "utbrott" om man kan kalla det så. Jag vet inte riktigt vad som hände. Men jag antar att jag var rätt, väldigt rädd. Och det har väl egentligen ingenting med dig att göra utan mer med min fobi för att bli lämnad ensam. Att veta att du ska åka gör det lite svårt att vara lugn och ta dagen som den kommer när man vet att det kan vara den sista man har ihop med dig. Måste lära mig att leva för stunden och inte tänka efter i förväg liksom. Men det gör lite ont, att veta...eller inte veta, men nästintill att du så småning om kommer lämna kvar mig i sverige och själva börja plugga utomlands, om inte nu så om några månader...Jaja, strunt i det nu. Jag är glad idag och kär som sjutton.

Hur som helst, har som sagt spenderat en vecka i vackra Gagnef. Har väl egentligen inte gjort så mycket...mer än att äta glass, kolla på film och bara gosa med kärleken. Ja, och så har vi ju ätit middag ute i borlänge. Samlat vuxenpoäng med andra ord;) Ja, vi har ju ett moget förhållande så vi måste ju leva upp till det. Sen har vi varit på kräftskiva med Gustavs vänner och badat i gagnefs fina sjöar. Japp, en mysig vecka minsann.

Örebro suger. Urinvägsinfektioner suger ännu mer...för att inte tala om smärtan den innebär.

Nää, nu ska jag lägga mig och se på linas kvällsbok och knapra pencilin natten igenom. Take care folks!

Bortskämd snobb?

Tog listan från Pettur på bilddagboken.se

jag har en:
[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Styvmamma
[ ] Styvpappa
[x] Styvsyskon
[ ] Bror
[x] Syster
[ ] Brorson
[ ] Systerdotter
[x] Mobiltelefon
[ ] Eget baddrum
[ ] Swimmingpool
[ ] Hot tub
[ ] Gästrum
[x] TV
TOTAL: 7

[x] en säng större än normalt (minst 90 cm bred)
[x] Mer än 4 par skor
[x] Solglasögon
[ ] Klocka
[x] mp3spelare/iPod
[ ] ett fungerande PS2
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox som funkar
[ ] Nintendo 64 som funkar
[ ] Gameboy/Advance
[ ] Gamecube
[ ] Nintendo ds
TOTAL: 4

[ ] Poker-bord
[ ] Basketkorg
[ ] Hockeyspel
[ ] Biljardbord
[ ] Pinigsbord
[ ] Fooseball
TOTAL: 0

[x] Nattduksbord
[x] Stereo på rummet
[x] CDspelare
[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Holliester/AE
[x] Dina föräldrar har gett dig kreditkort / atm kort
TOTAL: 4

[x] Jobb/sommarjobb
[x] Shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym/cologne
[x] AIM/MSN
[x] Kamera/video kamera
[x]Telefon
TOTAL: 6

[ ] Skoter/motorcykel/bil/fyrhjuling
[x] Gitarr/trummor/basgitarr
[ ] Piano/Keayboard
[ ] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning
[x] rest utomlands
[ ] har haft personlig tränare
[x] dyra smycken
[x] träffat en kändis
TOTAL: 5

[x]Platt/locktång (Locktång ftw)
[ ] har varit i en slagbur, som är till för baseboll
[ ] Har 1000 spänn på dig just nu
[x] kredit, debetkort eller bankkort
[x] rest i Europa
[ ] varit på Hawaii
[ ] Varit i USA
[ ] Varit i Asien
[ ] Varit i Australien
[x]Varit i Afrika
[ ] Varit I Sydamerika
TOTAL: 5

[x] Föräldrar har bil
[ ] Jetski / båt
[ ] Husbil/vagn
[ ] Jag har en bil
TOTAL: 1

[x] Hemmagjord mat nästan varje dag
[ ]Suttit i en limo
[ ]Suttit i en helikopter
[x]äger en videokamera
[x]egen dator
TOTAL: 3

TOTAL SUMMA: 34

1-23 = ghetto-kid
24-33 = vanlig
34-40 = bortskämd snobb
41 + = överklassens snobb
 

bortskämd snobb=/

Tjuvlyssnat.

Hemma igen. Saknar redan dalarna:/

satt och surfade lite på tjuvlyssnat.se:

Vid påstigning till båtarna Helsingborg - Helsingör

Ett gäng berusade killar ~18-24 ska tura med båtarna kl 04.00 men biljettautomaten tar inte emot en av killarnas pengar. Vakterna granskar gänget.
Kille1: Automaten tar inte hans (kille2) pengar!
Vakt: Men killar, är det inte bättre att ni åker hem och lägger er? Baren på båten är ändå stängd.
Kille1: Nejnej, vi ska bara ha lite kul på båten. Vi har knappt druckit något!
Vakterna kollar på gänget och försöker hålla sig för skratt.
Vakt1: Men kolla på honom (kille2), han behöver verkligen inte mer ikväll!
Kille2: Men schysst, bara hoppa på han med glasögon och astma.

Buss 422 vid Nacka Forum

Tjej 1 ~14: Vad betyder egentligen 1337? Min kille skrev till mig att jag var det igår.
Tjej 2 ~14: Va? gjorde han? Det va fett taskigt alltså.
Tjej 1: Men vad betyder det då?
Tjej 2: Alltså tänk lite, 1+3+3+7 är = vadå?
Tjej 1: Eh 1?4? 14! Vadå 14?
Tjej 2: Men daah, fattar du noll eller? 14 = fjortis! Alltså han menar liksom att du är fjortis.

Uteserveringen Café Melkers, Örebro

Två äldre män (gubbålder) slår sig ner vid ett bord. Det är varmt ute och den ena snygga tjejen efter den andra passerar serveringen.
Gubbe 1: Fan va många snygga tjejer man ser nu på sommaren! Man skulle vara lite yngre?
Gubbe 2: Ja, det vore inte dumt. Nuförtiden vet man fan inte om är kåt eller pissnödig.
Gubbe 1: Nä, det är ju fan också?

Sköndals centrum, Stockholm

Två ?fjortisar? står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2: Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!

Röda linjen mot Mörby Centrum

Ett gäng ungdomar ~16 sitter och snackar.
Kille: Fan vad griniga folk är idag, har ni mens eller?
Tjej 1: Mm, PMS!
Killen: Va?
Tjej 1: Ja? PMS!
Killen ser ut som ett stort frågetecken.
Tjej 2: PMS är mens, typ!
Killen: Men suck, palla MSN-förkortningar!

Statoil, Mjölby

Två småfulla killar ~18 klampar in på Statoil runt 23-tiden för att köpa lite cigaretter från en kvinnlig expedit ~25.
Kille 1: Ett paket Rödprince hårdpack tack.
Han får paketet och läser ?Rökning ökar din chans till impotens?.
Kille 1: Hmm? impotens. Vet du vad det betyder eller?
Kille 2: Ingen aning hörru.
Expediten: Ja, det är väl då du inte kan få upp den.
Kille 2: Fy fan vad läskigt!
Kille 1: Så pass? Nae, dom vill jag inte ha i så fall.
Killen lägger snabbt tillbaka paketet på disken.
Kille 1: Har ni inga med cancer som jag kan få istället då?

ja, så kul har man i Örebro på en onsdagskväll. So long folks!

tjingeling(L)


RSS 2.0