Jullovet är över!

emil/martin

Nu, äntligen har jag tid och ork att skriva. hela lovet har nu flutit förbi...eller ja, det återstår faktiskt ett par timmar. har inte hänt något speciellt alls skulle jag vilja påstå. Har mest spenderat min tid med nära och kära. Bowlat, bio, promenader och filmtittande är ju faktiskt precis vad ett jullov är till för. eller?
Emil var här några dagar förra veckan..vi gjorde mest ingenting. Firade nyår med mina kära vänner. Blev kanske inte något PANG-party som jag hoppats på...men det dög gott o väl för mig. Martin bjöd på en del skojigheter...som att dricka skurmedel, hoppa in i plastpelare och välta handikappade...låter elakt, jo visst, men fruktansvärt kul såhär i efterhand. Tack för den showen! o tack Emil för att jag fick låna din axel o sova på:)

Nu är det alltså tid för skolstart och jag är inte det minsta sugen. Att sitta i ett tråkigt klassrum med en hysterisk klass och lyssna på Hjördis snack om ryska revulotionen är inte det roligaste jag kan komma på. Nej, då sitter jag hellre här...eller gör nått annat roligt. Men men, tre terminer kvar...sen är jag klar med skolan för nått år iallafall. UNDERBART!

Jag har precis givit mig själv egna nyårslöften. Jag vet att det är en vecka försent...men bättre sent än aldrig?! Jag ska:
- Sluta äta godis, kommer bli SJUKT svårt men jag ska klara det.
- Träna minst 3 ggr i veckan. Samma sak där.
- Ta mer kort!
- Ringa mina vänner oftare och höra hur dom har det:)
Ja, mer kom jag inte på:S men om ni har några på lager som ni tycker skulle passa lilla mig så säg till.

tjingeling(L)
RSS 2.0