Värmeslag och kvällsunderhållning.

Idag är jag ledig. Men jag känner inte för att gå ut. Värmen tar fortfarande kol på mig. Planerna på att flytta till ett djurhjälpcenter i Spanien till hösten börjar sakterliga försvinna och kännas ganska omöjliga. Värme är ingenting jag hanterar superbra längre. Börjar känna mig som en gammal klemakterietant. Usch.

Hur som helst. Idag ryktades det om parkteater med Johan, vi får se om erbjudandet ligger kvar till kvällen. Annars blir det väl att hänga här. Kolla på massa filmer. Såg en till bra film igår förövrigt; Minis first time. Gick på tv i förrgår men jag missade så jag tog ned den. Väldigt bra. Väldigt oväntad. Jag gillade den.

Bara några dagar kvar till min älskling kommer hem. Saknar honom så hemskt. Hoppas vi kan jobba på det här och att inte norrtälje fått dig på andra tankar. Jag börjar bli rädd.

Nej, nu blir det frukost och mer film. Hej!

Hett i storstaden.

Nu får det sluta vara så varmt. Jag pallar inte. Gå runt och svettas dagarna i ända är inte så roligt. Speciellt inte på jobbet i tajta blåa skjortor. Fy!
Var tvungen att sjukskriva mig från jobbet igår då värmen tog ut all sin kraft på mig. Jag kunde knappt stå upp så det var nog ett vettigt beslut att gå hem. Får väl se hur det går resten av veckan.

Såg en sinnessjukt bra film idag. "He's just not that into you" som var lite som Love actually i upplägget. Flera historier som vävs samman. Handlade om hur killar fungerar i dejting och relationer. Mycket bra argument och tips i de där replikerna, vill jag lova. Lite hemska sanningar som vi tjejer behövde höra.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Ligga framför Mommas boys, Ett Herrans Liv och lite serier av olika slag. Ladda upp inför en heldag i solen imorgon.

Hej!

Monsterpass dag 2 plus lite kuriosa.

Monsterpass dag 2 på ingång. Tror jag tänker vara så fräck att jag tar ledigt imorgon. Är helt slut. Orkar knappt äta. Men får se hur det är imorgon. Idag blir det 13.45-22.20 iallafall.

Jag gjorde en liten lista för er att roa er med. 20 saker ni inte visste om mig;

1. Jag har komplex för mina fötter, mina ben och mina armar som härstammar från jugoslavien, dvs ludna. 

2. Jag har haft 6 riktiga jobb såhär långt; Städerska, Omvårdare, Garderobiär, Diskplockare, Vaktmästare och Kioskbiträde. 

3. Jag är besatt av gravida kvinnor. Jag ser dem överallt och tycker det är så underbart vackert med de gravida magarna. Jag vill själv ha barn snart, inom 3 år i alla fall. 

4. Jag har bara sagt ”jag älskar dig” i två av alla mina förhållanden. Varav jag menat det i ett av dem. Jag är väldigt försiktig med orden och säger de därför nästintill aldrig. 

5. Jag har lätt för språk och dialekter. Kan prata alla Sveriges utmärkande dialekter och tycker det är sjukt charmigt med dem. Därför jag älskar dalarna och norrland så mycket. 

6. Jag har ett hemskt humör. Verkligen vedervärdigt. Jag hade aldrig klarat av att ha ett förhållande med mig själv. När jag blir arg/sur så blir jag tyst. Knäpptyst. Sätter mig i ett hörn och bara är tyst. 

7. Det som attraherar mig hos killar är definitivt talang. De ska inspirera och vara duktiga på det gör. Smarta, drivna och talangfulla helt enkelt. 

8. Jag kan vissla mellan tänderna. 

9. Jag har flyttat 17 gånger på 20 år. 

10. Jag vill gärna ha ett arbete där jag får resa utomlands och arbeta mycket, vilket jag hoppas kunna göra som barnmorska. 

11. Jag är galet beskyddande mot de jag tycker om. De får inte såras på något sätt och därför gör jag vad som krävs för att de ska slippa. 

12. Jag vill bosätta mig i en mysig stuga mitt ute i ingenstans med min familj och massa djur. Gärna någon sameby eller någonstans i dalarna. 

13. Älskar teknade, animerade filmer. Shrek, Ice Age, Hitta Nemo, Coraline, Björnbröder, Skönheten och odjuret osv. 

14. Älskar också dåliga serier så som The bachelor, Top model, Bonde söker fru. 

15. Fick min första kyss vid 15 års ålder. Jag var hemskt nervös och det kunde inte blivit mer pinsamt. 

16. Jag är agnostiker, jag vet inte vad jag tror men jag tror att något finns. Inte en gud kanske men något liknande. Däremot finns det mycket genom religion jag tycker är bra och tänkvärt. Dessutom vill jag absolut gifta mig kyrkligt, att mina barn ska döpas och jag vill absolut ha en kyrklig begravning. 

17. Jag kan inte med känslosamma samtal. Jag är bra mycket bättre på att skriva vad jag tycker och tänker istället för att säga det högt. 

18. Är väldigt lättirriterad. Folk som pratar för mycket, är för tysta, luktar äckligt, tuggar med öppen mun, ser annorlunda ut...de går bort. Jag blir seriöst arg på dem för hur de för sig, ser ut eller pratar. Idiotiskt, jag vet. 

19. Jag är hypokondriker och tror alltid jag är sjuk. 

20. Jag kan få riktig panik när jag saknar något/någon. Sån panik som gör att jag inte kan sova, inte kan tänka klart. Det kan vara riktigt jobbigt om det händer när det är omöjligt att göra något åt saken. 

Afterwork och monsterpass.

Afterworken igår var toppen. Blev dock inte med Magnus utan med brudarna från jobbet. Vi satte oss först på en brygga i djurgården och drack lite medan solen gick ned över Stockholm. Efter denna mysstund fortsatte vi vidare mot slussen/gamla staden. Blev efter mycket letande en irländsk pub som hette O'connells. Mysigt må jag säga!
Fick ett harem av lastbilssnubbar efter oss också. Men sådant hör väl Stockholm till, kan jag tro.

Att gå ut kvällen innan man ska jobba är dumt. Jättedumt. Även om man börjar vid 17. Jag är slut i huvudet och kroppen. Jag vill helst bara ligga i min säng och äta chips och vara onyttig. Detta trots att jag knappt drack någonting. Ibland får man skämmas.

Idag ska jag som sagt jobba, till stängning, vilket innebär till 24 officiellt men man är aldrig klar förän vid ettsnåret. Så, underbar kväll att se fram emot med andra ord. Tur att vi alla där har Sommarkrysset att se fram emot.

Om några dagar kommer Henrik hem. Jag börjar bli nervös men jag hoppas allt är bra mellan oss. 3 veckor ifrån varandra är en väldigt lång tid, speciellt om man är paranoid som jag och tolkar minsta förändring på röstläge som ett kommande break-up. Men jag hoppas allt blir bra. För fy sjutton vad jag tycker om den mannen!

Hej.

Heldag i solen.

Idag tog jag och Mr.Corona våra handdukar och drog iväg till Hornstull där vi gick till Långholmen för bad och sol. Solen fullkomligt stekte och endorfinerna svämmade nästan över. Trevligt med en heldag med Magnus, även om alla barn som skvätte vatten och höll på kanske kunde fått försvinna. Känns liksom skönt att inte allt från Umeå har försvunnit, att man har honom kvar iallafall. 

Ska jobba fyra dagar i sträck med start imorgon. Stängning alla dagar utom fredag. Kommer vara död på tisdag. Jag är ingen jobbarmänniska direkt. Jag kan inte med jobb 9-17 jobb. Det gör mig så sjukt uttråkad. Vill ha något jobb som varierar. Barnmorska är verkligen perfekt. Inga förlossningar är lika varandra. Inga patienter är likadana.  
Tur att arbetskamraterna är bäst så man vill fortsätta jobba!

Ringde min älskade mormor idag. Kände att jag behövde höra hennes röst lite. Har inte pratat med henne på två månader eller något. Som vanligt hade hon mycket att säga. Många fina visdomsord. Vet inte om jag kommer ha någon användning av dem men det låter ju fint åtminståne...

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på film. Börjar tidigt imorgon och sedan bär det av till St.Eriksplan för lite afterwork med Magnus. Trevlans!

Mardrömmar.

Jag har fått hemska mardrömmar. Inte lite halvläskiga utan jag vaknar i panik.
Inatt låg jag i en kanal och gjorde allt för att jag och Henrik inte skulle bli upptäckta. Vi simmade långt under ytan så det inte skulle synas på vattenytan. Vi la oss i vassbuskage för att kunna andas men luften därinne var så kvav att det knappt gick. Runt kanalen sprang soldater med vapen för att döda allt levande. Runt oss fanns lik i mängder och jag gjorde allt för att inte titta.
Igår bodde jag i ett höghus där grannarna ställde till med bråk och slagsmål nätterna i ända. Jag var fast i min lägenhet då jag inte vågade gå ut. Jag samlade alla granngårdens barn in i min lilla lägenhet för att de skulle slippa höra vad deras föräldrar bråkade om.
Natten innan det blev Henrik mördad av min mamma och hennes sambo. Ingen berättade så jag letade frebrilt efter honom men kunde inte se honom någonstans. När jag förstod att han var död gjode jag allt i min makt för att kunna hämnas men det slutade med att jag också blev dödad.

Nå, någon som vet vad dessa drömmar betyder? Jag vill gärna bli av med dem...

Respektlöshet? Ja, visst.

I förgående inlägg skrevs det att jag är respektlös. Absolut, without a doubt. Jag hyser inte den minsta respekt för min moder just nu. Jag tycker hon beter sig som en kaxig tonåring som tror hon har rätt att bete sig och säga precis vad som helst. Därför gör jag det samma och det är ingenting jag tänker skämmas över. Min mamma är för stunden inte värd att kallas min mamma. Därav respektlösheten.

Så, idag är det dags för ett monsterpass på jobbet igen. Men jag längtar faktiskt. Längtar efter alla glada barn, alla härliga arbetskamrater och framförallt efter en heldag i solskenet. Kommer bli toppen!
Imorgon är jag ledig igen och då blir det ännu mer utnyttjande av solen. Ska ut i skärgården med Magnus om allt går som planerat. Man vet ju aldrig med Umebor...även om han egentligen är stockholmare, men av mina erfarenheter är dom inte heller riktigt att lita på, haha. Håller tummarna iallafall!

Jag kommer inte vilja flytta härifrån i höst när det är dags. Jag vill bara ha mer. Mer stockholm. Mer Gröna Lund. Mer Johan, Emelie och alla andra underbara folk där. Hemma, skola och tråkigheter lockar liksom inte.
Henrik har tydligen fått erbjudande om lägenhet i Stockholm så man kanske ska stanna här, ett tag iallafall.

Föräldrarskap.

Nu är det såhär att jag har en liten fundering. Min moder verkar tycka att efter att man fyllt 18 så är man inte längre hennes barn och hon har därför inga skyldigheter att hjälpa till. Slutar föräldrarskapet när man blivit myndig?

Vill man inte att ens barn ska få en bra start i livet och kanske inte sitta med inkassolappar på hög, skulder på banken och ett allmänt skitkasst liv? Jag tycker det är egoistiskt. Helt sjukt. Mina barn ska alltid kunna be om pengar utan att skämmas. De ska alltid få känna sig trygga. Visst kanske man inte VILL ställa upp i ur och skur. Men man SKA. Har man tagit steget att skaffa barn, då får man fanimej stå sitt kast. Så är det.
Och passar det inte så säger jag tack och hej för mig.

Världens bästa vänner.

Jag har sagt det förr men jag säger det igen; jag har två av världens bästa vänner. Alice hjälper mig med allt och finns alltid där när jag behöver henne, precis som jag alltid finns där för henne. Tänka sig att vi känt varandra i närmare 10 år, är det inte galet?
Och Johan, min nyfunna stockholms vän. Helt underbar på alla sätt och vis. Han får mig på humör, vad som än kan ha tänkats hänt under dagen. Är så glad att jag har hittat dig. Tack för att du lyssnade igår.


Igår fick jag ett chockbesked utan dess like. Jag kommer inte skriva om det nu, utan tar det senare då jag verkligen inte har tiden just för stunden.

Ska nämnligen ut med Johan och göra stockholms museum. Kan slå vad om att det kommer bli en sjukt bra dag med många skratt och roliga pratstunder. Ja just, så ska vi fira en försenad midsommar också, med sill och potatis. Tyvärr är systemet stängt så det lär inte bli någon nubbe, även om den hade suttit bättre idag än någonsin.

Och Henrik. Jag saknar dig. Jag vill ha dig hos mig, nu och jämt. Kom hem!

Midsommar i Stockholm...

Idag är en jobbig dag. En såndär dag då man känner sig ensammast i hela världen.
Jag har aldrig tidigare "firat" midsommar själv så det känns som att något fattas i år. Mannen är i Norrköping utan pengar på mobilen. Jag är i Stockholm utan pengar på mobilen. Flera dagar sedan jag hörde hans röst senast. Känns väldigt tomt och ensamt.
Familjen är kvar i Örebro och kalasar utan mig. Vännerna jobbar antingen eller festar i Örebro. Alice skulle komma men hade inte råd, vilket sög pungsvett.  

Tur att jag jobbar imorgon och att jag har massor med filmer att sysselsätta mig med. Annars hade jag nog klättrat på väggarna för flera timmar sedan.
Så, nu ska jag påbörja mitt marathon och hoppas på massa telefonsamtal från trevliga människor!
Hej.

Fobier av alla dess slag.

Jag är en fruktansvärt rädd människa. Alltså inte lite lagom "oj, det var lite ruskigt" rädd...utan brutalt flyga-åt-sidan-skrika-högst-av-alla-rädd.


Igår till exempel när vi var och sprang runt på både Skansen och Gröna lund fick jag bepröva två av mina värsta fobier. 1. Fåglar. Skansen kryllar av äckliga fåglar. Skator, kråkor, ugglor och värst av allt; Påfåglar. De är överallt. De är stora som as. Och de skulle lätt, om de ville, kunna hacka ut både ögon och inälvor.

2. Mörker. Vi gick, galet nog, spöktåget inne på grönan. Bara för att det är en "kul" grej. Detta visade sig vara ett STORT misstag. Det var varken kul eller "bara". Jag har drömt mardrömmar hela jävla natten och jag blev, dessutom, hånad av spökena i huset. "Why are you shaking?" FÖR ATT JAG ÄR SÅ RÄDD ATT JAG TYP KISSAR PÅ MIG, kanske?


Jaja, till listan av seriösa fobier ligger döden. Inte bara döden i sig utan främst döda djur/människor. Jag klarar det inte. Ser jag något dött djur på vägen går min puls i 320 resten av resan. Dör någon jag känner till får jag panik. Jag klättrar på väggar och vill helst av allt dricka något elexir som gör att varken jag eller någon närstående kan dö. Vare sig de vill eller inte!


Hur som, till roligare saker. Imorgon är det dags för lite film med jobbet, som jag skrev igår. The Proposal står det på biljetterna och jag tror att den kan vara lite småmysig. Man förväntar sig väl kanske inte någon "Oscars"-belönad rulle när skådisar som Sandra Bullock spelar, men kan ju vara lite rolig iallafall.


( en vecka sedan jag såg min man, 4 dagar sedan jag hörde hans röst. Jag blir snart tokig. )

Regniga Stockholm.

Jag har alltid fått för mig att Stockholm ska ha fler soldagar än Örebro, men jag börjar bli tveksam. Jag har varit ledig i fyra dagar och under alla dessa dagar har regnet fullkomligt öst ner. Ledig idag efter att ha jobbat igår och idag blev jag faktiskt lite chockad när solen tittade fram. Var tvungen att dra med mig Magnus ut i solskenet och traska runt på skansen och kika på alla små söta djur som finns där. Badankan kom också med.

Nu väntas två dagar med massa jobb för att avslutas på torsdagkväll med bio, The Proposal. Min arbetsplats är underbar när det kommer till att belöna sina arbetare. Biokvällar, pubhelger, idrottsevent...listan kan göras lång. Ja, jag kan inget annat än säga att jag fullkomligt älskar dessa "morötter", de gör allt hårt arbete värt sin möda.

Nej, nu blir det muffins, cola och hells kitchen.

( saknar Henrik så sinnessjukt jävla mycket...kom hem nu!!)

Midsommarplaner, anyone?

Nu sitter jag här i regniga stockholm och planerar min midsommarkväll. Vad gör man häruppe på sommarens festligaste dag? Åker ut i skärgården? Går på krogen? Sitter hemma och bara myser med sill och potäter?
Hur som helst kommer förhoppningsvis min bästaste Alice på besök. Vi har inte setts på ett år, och nej, jag överdriver inte. Tur att vi är så sjukt bra vänner att vi håller kontakten och pratas vid flera gånger i veckan. Utan henne vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Jag hade förmodligen begått misstag dagligen helt i onödan. Men nu, nu får jag utskällningar av henne ifall jag har fel planer på gång. Perfekt!
Vad jag ville komma fram till var egentligen, vad ska vi göra? Tips vore trevligt!

Imorgon vankas Grönalund jobb och jag ser fram emot det. Börjar sakna alla glada barn och roliga arbetskamrater, även om man blir så stressad att man svettas blod varje dag. Det har sin charm på något udda vis. Lite som Corona ungefär.
Så nu vet ni var ni hittar mig imorgon alltså.

Nu ska jag återgå till mitt Bachelorette-maraton som jag har här i sängen. Ha det!

Två dagars uppehåll från bloggandet.

Jag har haft två toppendagar i storstaden. Gårdagen gick till att gå på grönalund som turist och springa runt på skansen i regn och rusk. Som sällskap hade jag min trogna följeslagare och kollega, Johan. Vi hade verkligen jätteroligt där vi sprang runt och fotade djuren åt höger och vänster. Pappa säl kommer ju vara en av sommarens återkommande sevärdigheter i stockholm.

Idag lunchade jag med far min vid slussen, Hjelting var med. Vi satt mest och snackade skit om Blondinbella och åt oxfilé med lite cider som avslut. Petri joinade i slutet och gav som vanligt sina smarta kommentarer och tips om allt livet har att erbjuda.
Efter att ha umgåtts med far och hans kompanjoner stack jag ner på staden för att möta upp min gamla arbetskamrat uppifrån Umeå, SnyggMagnus. Vi strosade runt på stan, fikade och satte oss på en mysig uteservering på stureplan där vi pratade om livet och allt man kan tänka sig. Väldigt roligt att lära känna människor lite mer på ett djupare plan än bara jobbmässigt. I den mannen har tjejerna mycket att hämta!

Vad har jag mer att säga? Well, inte allt för mycket. Imorgon blir en sån där dag alla avundas en för, tvätt och städ-dag vankas. Ja, och på måndag är det dags för jobbet igen.

Har inga pengar på mobilen så vill ni mig något är det mycket mer effektivt om ni slår en pling. Ha det!

Bortsprungen pojkvän.

Igår stack han igen. Vidare till Norrköping för att jobba på Kollo 1. Blir borta i 3 veckor men kommer förhoppningsvis hem var 5te dag. Vi får se. Saknar honom hur som helst redan...

Jobbade i spöregn igår med att sälja glass. Sålde 2 glassar de första tre timmarna, så ni kan ju förstå draget i mitt lilla bås. Hann knappt andas. Ganska skönt visseligen. Blev placerad med en sjukt trevlig tjej som var ganska lik mig i sättet. Vi har precis samma humor så jag hoppas att vi får jobba ihop mer i framtiden. Har ju trots allt två hela månader kvar att arbeta där.

Lite glad jag blev när jag fick ett samtal från min Johannes-damp. Han ringer och ungefär såhär går samtalet:
J:  Mica, jag ser dig!! Med gröna öronen och kanindräkten.
M: Huh?
J: Ja, du skuttar omkring här...
M: Du vet att jag jobbar på Gröna Lund och inte Liseberg va?
J: ...FAN, Joel...vi har åkt till fel stad!!!


( Kan tillägga att joel i bakgrunden skriker; Mica, vi ska ha trekant i vår husvagn nu)
Ibland undrar jag vad de där grabbarna går på. Även om jag älskar dem från djupet av mitt hjärta.

Så, för att fixa missförståndet som alla verkar haka upp sig på. Jag jobbar i stockholm, inte i göteborg. Jag jobbar på GRÖNA LUND, inte liseberg. Och Nej, Henrik Schyffert, Vi har inte fula byxor!!!

Jobb, jobb och mera jobb.

Back on track. Ursäkta min bortsprungna fantasi och skrivförmåga. Får skylla på tre dagars 11-timmars pass på jobbet och för lite sömn. Går inte ihop med bloggande, tyvärr.

Har varit tre lärorika och stressiga dagar. Jag har sålt remmar, glassar, sockervadd, nappar...and so on. Jag kan nog rabbla menyer och göra mjukglassar i sömnen vid det här laget. Helt galet vad man har haft att stå i! Ska bli så otroligt underbart att vara ledig imorgon.
Blir att dra iväg till Skansen med babe, Johan och hans Hanna för att ha lite picknick och umgås. Blir förhoppningsvis en riktigt mysig dag, förutsatt att vädret tillåter vill säga.

Nästa sak på agendan; Magnus Betner på 5an 21.55. Dont miss!

Hej.

Att gå eller inte gå?

Sökte ju lantbrukarutbildning till hösten och guess what? Jag kom in. Det är ju helt sjukt. Har verkligen inte bestämt mig än, då barnmorska ligger högst upp på listan och jag vet att det är mitt absoluta favoritjobb. Men o andra sidan, att bli bonde skulle inte heller vara helt fel. Har 4 dagar på mig att bestämma mig. Så hjälp?

Firar 2 månader med mannen idag. Låter inte mycket för världen men vad gör det? Jag är kär och galen och skulle gärna spendera hela livet med honom.

På tal om Henrik. Han har legat hela natten och spytt. Börjar bli ruskigt orolig och vill åka till akuten. Synd bara att killar kan vara så sjukt jävla envisa och total vägra saker som kroppen skriker efter. Men jag ska jobba på det, för frisk måste han bli om han ska börja jobba nästa vecka...

Igår var vi på smygpremiären för The Hangover. Rekommenderas starkt av folk med sjuk humor. Det var länge sedan jag skrattade så gott och så länge åt något så dåligt. Absolut sevärd film!

Nej, nu ska jag göra frukost och fortsätta försöket att komma iväg till akuten. Hej!

Dags för en update.

Kände att det kanske var dags att uppdatera lite.
Mannen har äntligen anlänt till storstaden och till mitt krypin. Gårdagen spenderade vi med en promenad, tv och film. Fruktansvärt skönt att ha honom nära igen. Vill verkligen inte vara utan honom mer än några timmar. När sommaren är över kommer han ha mig som en svans efter sig hela tiden. Bara så han vet.

Jobbet i tisdags gick över förväntan. Jag fick plii på mjukglassen och känner mig nu något säkrare i Glasskammaren. Underbart. Nu kanske jobbet kan fungera även för mig. Annars skulle jag bara säga till så hjälper dom mig byta tjänst.

Ikväll blir det att gå på smygpremiär för filmen "Baksmällan". Hoppas på att det blir en toppenkväll. Eller, det kommer det garanterat bli. Henrik, bio och massa mys KAN inte gå fel. Usch vad jag har saknat honom...

Nu ska vi äta flintastek och färskpotatis. Mumma! ( Btw, har jag sagt att jag älskar att ha en kock till pojkvän?!)

Klagomål och en trevlig söndagskväll.

Den här bloggen kommer snart förvandlas till en oas av klagomål. Men det får det vara, en liten stund. Jag kan inte göra glass. Jag vill inte göra glass. Jag kan inte sova själv. Jag vill inte sova själv. Framförallt vill jag inte vara över 20 mil bort från mannen som får mig att skina som en sol. Som får mig att må så bra som ingen annan kan. Som får mig att klara av dagarna utan att dö av tristess. Jag klarar det inte. Kommer han inte på onsdag så åker jag hem.

Skrev idag ett mejl till en av mina chefer och bad om en förflyttning till foto eller attraktion. Där skulle jag åtminståne göra ett bra jobb och hålla skenet uppe dagarna i ända. Inga sura tonåringar som gnäller över att de fått vänta ett par minuter på en sockervadd eller en glass. Det vore underbart!

Igår hade jag en toppenkväll. Först kom Sparv på besök. Vi kollade på The Hills ( tänka sig att en machomilitär kan tänka sig kika på sånt) och åt glass med hallon. Efter att han flytt sin kos kom min kära arbetskamrat Johan förbi. Eller ja, förbi och förbi. Han blev kvar till halv 4 på morgonkvisten. Blev Extreme Movie och en hel massa youtube, musik och bilder.
Ja, det var en himlans trevlig kväll!

Nu väntar topmodell, the hills och lite mat. Hej!
RSS 2.0