Dagen före dopparedagen, så att säga.

Shit pommes frites alltså, imorgon smäller det ju. Imorgon har jag mitt egna place och jag måste därmed ta hand om mig själv. Känns spännande men mest skrämmande. Tur att jag har helt underbara föräldrar som ställer upp om det nu skulle vara några problem. Sedan har jag ju en fin fin pojkvän som kommer och håller mig sällskap ett tag, känns faktiskt riktigt skönt. Inte kul att börja ett nytt kapitel helt själv liksom...

Idag blir det mest att fixa det sista. Packa kläder, tvätta och skriva ut kartor till Umeå typ. Så ska jag försöka hinna träffa Ida och JP också. Usch var jag kommer sakna alla. Grabbarna kommer nog vara jobbigast att vara ifrån. Vi har liksom upplevt allt tillsammans de senaste tre åren och nu får jag försöka fixa det utan dem, kommer bli tufft. Men de kommer ju upp i Augusti så det borde gå:)

Ska försöka skriva lite senare...Hej sålänge!

Ikea och familjemys.

För att kommentera kommentaren i förgående inlägg...Min mor har fått arbete som rektor på Närkes Kil skolan f-6. :) *stolt*

Så, idag har jag spenderat flera timmar i Ikeas gigantiska lokaler. Plockade på mig lite nödvändigheter som sedan slutade i massa nödvändigheter och ett kvitto på strax över 1100. Yay. Så nu är jag, om möjligt, mer pank än jag var igår. Fast, jag har ju i och för sig köpt allt jag kommer behöva för minst ett par år framåt. Vad jag inte riktigt kan förstå är varför jag köpte massa champagneglas, en medicinväska och en fönsterskrapa. Like I am ever gonna use it?! Jaja, gjort är gjort och jag har inte en tanke på att åka tillbaks för att lämna dem åter.
Känner mig väldigt vuxen nu...

Igår var en väldigt mysig familjekväll med middag på slottskällaren och film med min kära syster. Min moder har besök ifrån Karlstad, en snubbe hon dejtar där. Måste säga att jag faktiskt känner ett sting av avundsjuka varje gång de kysser varandra eller bara tittar på varandra. Saknar Jens så väldigt just då... Men nu är det ju bara några dagar kvar tills jag får göra mamma avundsjuk istället. Mohaha, hämnden är ljuv som man brukar säga.

Nu ska jag luta mig tillbaks och bara njuta av denna underbara lördag. Ha det bäst!



"All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden!"
* skylt på en vägg i Stockholm

Pengaproblem och framtidsdrömmar.

Jag har ett gigantiskt problem idag. Min skatteåterbäring har inte kommit, mitt underhåll har inte kommit. Detta betyder att jag är pank, och då menar jag PANK, fram till på måndag då jag får 1050 spänn som jag ska klara mig på i över en månad. Fun isn't it? Gud vad jag tycker synd om mina föräldrar som får punga ut pengar för mig hela tiden.

Anyway, igår var en toppen dag. Mamma fick jobb som rektor, grattis igen! och allt kändes jättebra inför flytten. Ingen oro, ingen ångest. Gud vad skönt det var!
Sedan bestämde jag och Jens oss för att om jag inte kommer in på sjuksköterskeutbildningen nu till hösten så skrapar vi ihop pengar och drar iväg på bartenderutbildning någonstans i världen. Visst låter det kul?

Nej, nu ska jag ringa vårdcentralen och pappa. Hare kung och gör inget jag inte skulle gjort ikväll nu, folks;)

http://www.jesper.nu/jtube/Ovrigt/28999-Sager_fel_i_nyheterna/

http://www.jesper.nu/jtube/Ovrigt/29002-TV_4_tabbar/

Ingen festival.

Okej, skäms på mig. Men jag tror banne mig jag srtuntar i festivaljobbet och spenderar min sista vecka som närking här hemma i Örebro. Mraz lockar ju förstås...precis som Håkan Hellström, The Hives och Millencolin. Men hade jag åkt hade det nog varit mest för Dalarnas skull. Saknar allt vad dalmål, dalmasar och kullor heter. Hoppas på att jag blir nerbjuden någon helg i höst istället.

Såg en film igår. "Bröllopsnatten" eller "Conversation with other women" om man så vill. Helt underbar film. Men jag kom fram till att jag vill inte bli som dom. Växa upp och ångra att man inte gjorde saker. Få veta senare vad man gick miste om under livet. Nej, så nu ska jag satsa allt på det jag vill. Allt på Umeå, allt på Jens och allt på mitt liv.

Ska återgå till att bränna ut filmer nu. Ha det bäst så länge!

Luleå-resa.

Nu sitter jag här igen efter 11 dagar i Luleå. En semester som mest innehöll en massa tvtittande, gos och umgänge. Jag har upptäckt att jag har haft sån fruktansvärd tur. Sån tur att jag nästan börjar undra vad jag har gjort för att förtjäna allt. Att åka upp till Luleå och träffa Jens är bland det bättre jag gjort. Han är allt och lite till. Visst, han har sina dåliga sidor men dom bra väger upp allt och ännu mer. Jo tack, jag har hittat en toppen kille. Verkligen.

Känner mig lite stolt över att jag inte började gråta på Kallax. Det var inte långt ifrån men banne mig, jag klarade det. Kändes sorgligt trots att vi ses igen om en vecka. Sorgligt för att jag inte kommer vakna upp med dig brevid mig, för att jag inte kommer ha en Jens att gosa med, men mest bara för att. För att jag är kär och den käresta bor över 100 mil ifrån mig. Då spelar det ingen större roll om det är en vecka eller flera veckor. Eller jo, nu ljög jag. Det känns bra att jag bara behöver vänta en vecka och inte fler. Men ändå, själva grejen.

Nu har jag Peace And Love-festivalen framför mig. KändisRelaxen väntar på mig. Blir borta fram till på söndag, efter på onsdag alltså. Ja, och sedan är det flytt för hela slanten. Bokstavligt talat. Blir spännande, hur som helst.

Ska sätta mig och...ja, ska iallafall sluta skriva.

Dagens sötaste: Jag tror inte att det är en slump att det regnar när du ska åka hem...

Klar, done, finito.

Nu är allt klart. Kontrakt underskrivet, elavtal underskrivet. Bara försäkring och internet kvar. Känns rätt skönt. Fast när man sitter med alla pappren framför sig kan man faktiskt inte låta bli att gråta lite. Men det ska bli skönt. Skönt att få sitt eget ställe, skönt att börja sitt egna liv och framför allt skönt att slippa Örebro.


http://www.ebaumsworld.com/video/watch/41125/

Idag har jag tvättat och kollat igenom alla roliga filmklipp jag kan hitta. Varför är du inte ute i solen som alla andra barn, kanske du undrar? Jo det ska jag tala om, För att det FINNS INGEN SOL. Den är borta, kaputt, väck. Och detta ska kallas sommarlov? *mutter*

Nej, nu blir det tvättstugan och matlagning. Gosh, varför är det så jobbigt att äta när man är ledig?

Hej.

Flyttpanik.

Jag börjar sakta men säkert få en växande panik inför flytten. Jag ska lämna allt. Alla vänner, min familj, mitt liv. Jag har aldrig ens varit i staden, jag vet knappt var den befinner sig på sverigekartan. Men, jag vill härifrån. Någonting säger mig att jag är klar här och har varit i flera år. Så egentligen borde jag bara släppa all oro och dra mig iväg bortåt utan att fundera så mycket.
Jag är bara så jävla rädd att alla kompisar ska glömma bort mig. Eller att jag inte hinner säga hejdå till dem jag vill. Jag får väl i värsta fall ta mig tid att skriva ett hyllningsinlägg till alla mina älsklingar här, i min välkända blogg^^

Hur som helst. Har nu tre lägenheter att välja emellan. Ett svårt val vill jag lova. Jag kommer ju ändå bo där ett par månader. Antingen en etta i ett tjejkollektiv med kök och dusch på 15 kvadrat. Eller två lika stora enkelrum utan kök men som istället är 20 kvadrat. Ja, det är ett svårt val. Men jag tror jag går på det sista, då kan jag ta med mig mina bebiskissar. Så får jag dessutom mer plats att förvara finaste Jens på också;)

Nej, nu ska jag upp på stan och shoppa loss lite innan jag och Sparv åker till Vingåker för att shoppa lite till.
Hare!

Akuten.

Fick ett hysteriskt samtal utav min systers bästa kompis igårkväll. Maria hade tydligen haft ner en glasflaska på en balkong och sedan varit så klantig att hon trampade på glassplittret och hade skurit upp halva foten. Jag kom dit och försökte få stopp på blodet som strömmade på. Gick rätt bra men såret var ganska djupt så jag bestämde att vi skulle ta oss iväg till akuten för att sy.
Väl där får vi vänta i drygt en timme på att få komma in till ett undersökningsrum. De konstaterade samma sak som jag redan hade gjort. Ja, då fick vi vänta en timme till på att någon skulle komma och sy ihop den där nedrans foten så vi kunde gå hem...

Det var min lördags kväll/natt.

Längtan.

Om några dagar sitter jag på ett flyg till Luleå. Om bara några dagar får jag träffa en helt underbar människa som gör mig gladare än många andra någonsin kan drömma om att göra. Jag längtar så jag nästan dör.

Finns mycket jag längtar till nu, utöver den resan alltså. Sedan har vi ju Peace And Love-festivalen där jag kommer få servera Björn Gustavsson vatten. Wiiih! och en resa till varma Italien i 10 dagar. En flytt väntar ganska snart också, 1/7 förhoppningsvis.
Ja, det finns mycket att se fram emot denna sommar. Men just idag, just nu, njuter jag av att vara nybliven student och av den stekheta solen som gör mig brunare och brunare.

Något jag däremot inte är alltför glad åt är alla tusentals blåmärken som har gjort sig mer och mer synliga över hela min kropp (nej, jag överdriver inte). Ryggen, magen, armarna, benen, fötterna och händerna har blivit prydda av massvis av blåmärken. Hade jag inte haft lite minnen från studentnatten hade jag trott att jag blivit våldtagen eller något liknande, men så var det ju inte, som tur var. Har dessutom en feting bula i huvudet. Ujuj, men det var SÅ värt det.

Tycker att ni ska kika in på min bilddagbok och kolla in mina studentbilder. Kommentera dom också;)
Http://lazydaisy.bilddagboken.se

Så, nu ska jag laga mig lite mat. Hej!

För jag har tagit studenten.

Nu är det gjort. Nu är jag fri som en fågel och bakis som ett djur.

Gårdagen började med en champagnefrukost hos Rebecca. Nästan hela klassen var där, vilket är jävligt ovanligt för att vara min klass. Vi skrev i varandras mössor och hade det allmänt jättemysigt.
Efteråt var det dags för studentfotografering. Alla var lite halvlulliga så vi ser nog glada och mysiga ut där vi stod framför statyn utanför skolan.
Därefter var det ett par timmars väntan på att själva avslutningen i sig skulle sätta igång i Aulan. Vi gick runt och minglade med alla andra glada studenter. Kändes nästan lite hemskt när man tänkte på att man aldrig skulle se dem igen.
Avslutningsshowen var jättefin. Vår lärare Christopher hade skrivit ett sommarstycke som var väldigt vackert måste jag säga. Nästan så att tårarna började rinna, men jag höll igen. Avslutningen innehöll dessutom dansnummer, rektorstal och stipendium-utdelning, som min kära Sofi fick ta del av. Ett stipendium för sin bok blev det, minsann. Grattis darling!
Sedan var det bara att kuta iväg efter en smörgås i matsalen och direkt in i stallet för en nostalgi-tripp. Det visades film från Muko-lektionerna i tvåan. Skrattade så jag grät, fy vad vi är roliga ibland. Fick även se lite utav den allra första konserten vi hade i ettan, den var verkligen hemsk men väldigt, väldigt söt. " Jag har hjärntorka, att tänka tjänar ingenting till."
Lärarna fortsatte sedan med att påminna oss om allt vi gjort och sagt under årens gång. Gud vad vi har haft roligt, helt galet. Betyg delades ut och många ( inte jag, iiiih!) fällde en och annan tår.
Vi gick efter detta iväg till huvudbyggnaden för att springa ut som studenter. HELT underbar känsla!!

Ja, när vi var klara åkte vi runt i vår snygga kärra för att skrika halsarna av oss och dricka upp resten av champagnen som vi hade.
Vi snurrade runt där i någon timme och sedan var det dags för middagen med släkt och vänner. Fick jättefina presenter av alla, tack så väldigt!

Utgången efteråt blev så jävla rolig. Det var livat vill jag lova. Lekar, sprit i överflöd och varningar av securitas.

Nu ska jag lägga mig i min säng och fortsätta vara bakis. Det kan behövas:)
Grattis till mig igen!

Krampen 2008.

"Krampen i Brallan, Karolinska läroverket, Vad luktar grisen?" och alla andra hejarramsor går på repeat i hjärnan just nu. Efter fyra hårda matcher mot dom där sabla grisarna tar vi hem hela skiten. Vi vinner Krampen 2008. Året då jag tar studenten, året då allt händer, DÅ vinner vi. SÅ JÄVLA UNDERBART!

Att sjukvårda efteråt var dock inte lika roligt. 30 skadekort, varav alla bestod av glasbitar i fötter och ett jävla blodbad i Likkistan. Men det var fan värt det!

En gång Pilt, alltid Pilt.

237 orsaker till att ha sex.

237 orsaker till att ha sex:

1 Stundens ingivelse
2 Det bara hände
3 Jag var uttråkad
4 Det kändes som rätt sak att göra
5 Någon utmanade mig
6 Jag ville ha känslomässig närhet (intimitet)
7 Jag ville känna mig nära Gud
8 Jag ville bli accepterad av mina vänner
9 Det var spännande, äventyrligt
10 Jag ville bli sams efter ett bråk
11 Jag ville bli av med aggressioner
12 Jag var påverkad av droger
13 Jag ville ha något att berätta för mina vänner
14 Jag ville visa min kärlek för personen
15 Jag ville uppleva fysisk njutning
16 Jag ville visa att jag tycker om personen
17 Jag kände mig skyldig personen det
18 Jag var attraherad av personen
19 Jag var sexuellt upphetsad och ville få orgasm
20 Mina vänner hade sex och jag ville inte känna mig utanför
21 Det kändes bra
22 Min partner tjatade till sig det
23 Personen var känd och jag ville kunna säga att jag haft sex med honom/henne
24 Jag var fysiskt tvungen att göra det
25 Jag blev övertalad
26 Jag ville få personen att älska mig
27 Jag ville bli gravid
28 Jag ville göra någon annan svartsjuk
29 Jag ville ha mer sex än mina vänner
30 Jag var gift och då förväntas det
31 Jag var trött på att vara oskuld
32 Jag var kåt
33 Jag ville känna mig älskad
34 Jag kände mig ensam
35 Alla andra hade sex
36 Jag ville ha uppmärksamheten
37 Det var lättare att gå hela vägen än att säga stopp
38 Jag ville försäkra mig om att min partner var seriös
39 Jag tävlade med någon annan om att ha sex med han/henne
40 Jag ville få kontroll över personen
41 Jag var nyfiken på hur personen var i sängen
42 Jag var nyfiken på sex
43 Jag ville känna mig attraktiv
44 Jag ville tillfredställa min partner
45 Jag ville visa min underkastelse
46 Jag ville bli av med oro/stress
47 Jag kunde inte säga nej
48 Det kändes som min plikt
49 Jag ville avsluta förhållandet
50 Mina vänner pressade mig till det
51 Jag ville ha äventyret/spänningen
52 Jag ville ha erfarenheten
53 Jag kände mig förpliktigad att göra det
54 Det var kul
55 Jag ville hämnas på någon
56 Jag ville vara populär
57 Jag skulle få presenter
58 Jag ville leva ut en fantasi
59 Jag hade inte haft sex på ett tag
60 Personen var tillgänglig
61 Jag ville inte förlora personen
62 Jag trodde jag skulle fånga en ny partner
63 Jag ville göra någon annan svartsjuk
64 Jag tyckte synd om personen
65 Jag ville känna mig mäktig
66 Jag ville äga personen
67 Jag ville få spänningar att släppa
68 Jag ville må bra
69 Jag halvsov
70 Jag kände mig rebellisk
71 Jag ville intensifiera mitt förhållande
72 Det kändes som nästa naturliga steg att ta
73 Jag ville vara snäll
74 Jag ville känna att jag och personen "klickade"
75 Jag ville känna mig ung
76 Jag ville manipulera honom/henne att göra något för mig
77 Jag ville få slut på tjatet
78 Jag ville såra/förödmjuka personen
79 Jag ville få personen att må bra
80 Jag ville inte göra personen besviken
81 Jag ville komma över ett tidigare förhållande
82 Jag ville få bekräftelse på min läggning
83 Jag ville prova nya ställningar
84 Jag kände mig skyldig
85 Mina hormoner var utom all kontroll
86 Det var enda sättet att få min partner att spendera tid med mig
87 Det blev en vana
88 Jag ville göra min partner glad
89 Jag hade ingen självbevarelsedrift
90 Jag ville kommunicera på en djupare nivå
91 Jag var rädd att min partner skulle vänsterprassla om jag inte ställde upp
92 Jag var nyfiken på mina sexuella fallenhet
93 Jag ville ha en andlig upplevelse
94 Det var bara en del av relationsrutinen
95 Jag ville bli av med mina hämningar
96 Jag drogs med
97 Jag ville bocka av en till
98 Personen krävde att jag skulle ha sex med honom/henne
99 Tillfälle gavs
100 Jag ville uppleva hur det var att ha sex hög (på droger)
101 Det anses vara tabu
102 Jag ville addera en till till min lista
103 Personen var alldelse för sexig/het för att motstå
104 Jag tänkte att det skulle få mig att slappna av
105 Jag tänkte att det få mig att känna mig hälsosam
106 Jag ville experimentera
107 Jag ville se hur det var att ha sex med en annan person
108 Jag trodde det skulle få mig att somna
109 Så att jag skulle kunna skryta om min sexuella erfarenhet
110 Så att jag skulle kunna få sextankarna ur huvudet och fokusera på något annat
111 Jag ville få min partners lust att ha sex med någon annan att avta
112 Det skulle skada mitt rykte om jag sa nej
113 Personen var alldeles för fysiskt attraktiv för att motstå
114 Jag ville fira
115 Jag blev förförd
116 Jag ville få personen att må bättre
117 Jag ville bygga känslomässiga band med personen
118 Jag ville veta om sex med en annan partner var annorlunda och bättre
119 Jag var arg på min partner så jag hade sex med någon annan
120 Jag ville uppfylla ett tidigare löfte till min partner
121 Det förväntades av mig
122 Jag ville få min partner att inte gå ut och ragga
123 Jag ville ha ren njutning
124 Jag ville dominera den andra personen
125 Jag ville göra en erövring
126 Jag är beroende av sex
127 Det var en tjänst jag gjorde åt någon
128 Jag ville känna mig förtappad
129 Jag fick pengar för det
130 Jag var full
131 Det verkade vara bra träning
132 Jag blev pressad att göra det
133 Personen erbjöd mig droger för att göra det
134 Jag var frustrerad och behövde komma loss
135 Det var romantiskt
136 Jag kände mig osäker
137 Min partner är tråkig så jag hade sex med någon annan
138 Jag var ett rebound-ligg
139 Jag ville öka min självkänsla
140 Jag ville få min partner att stanna hos mig
141 Ett vad
142 Det var ett speciellt tillfälle
143 Jag ville få en speciell tjänst från en person
144 Jag ville hämnas min partner som vänsterprasslat
145 Jag ville få upp mitt rykte
146 Jag ville bli varm
147 Jag ville straffa mig själv
148 Jag ville sabba en rivals förhållande genom att ha sex med hans/hennes partner
149 Jag ville få min partner att sluta pika mig
150 Jag ville imponera på mina vänner
151 Jag ville få orgasm
152 Jag ville skryta för mina vänner om mina erövringar
153 Jag ville utveckla mina sexuella tekniker
154 Jag ville få ett jobb
155 Jag ville få löneförhöjning
156 Jag ville bli befodrad
157 Jag ville stilla mitt begär
158 Jag ville tjäna penga
159 Jag ville få min partner att känna sig tillfreds
160 Jag ville byta samtalsämne
161 Jag ville göra något annat
162 Jag ville testa om jag passade ihop med personen
163 Jag ville få en partner som jag kunde visa min kärlek
164 Jag ville göra mitt förhållande mer passionerat igen
165 För att förhindra att vi gick skilda vägar
166 Jag ville bli ett med personen
167 Jag ville få en tjänst av personen
168 Jag ville avsluta mitt förhållande
169 Jag ville ge någon annan en könsjukdom
170 Jag vill få någon annan att avsluta sitt förhållande
171 Jag ville inte såra nåns känslor
172 Jag ville känna mig mer tillfreds med mig själv
173 Jag ville bli av med en huvudvärk
174 Jag var rädd för att bli slagen om jag sa nej
175 Jag ville förhindra min partner från att vänsterprassla
176 Jag ville bränna kalorier
177 Jag ville utjämna mellan mig och en vänstarnde partner
178 Jag ville såra en fiende
179 Jag ville känna mig äldre
180 Jag ville få bättre självkänsla
181 Det var en initiationsrit i en klubb eller organisation
182 Jag ville bli mer fokuserad på jobbet - tankar på sex är så distraherande
183 Jag ville säga att jag saknat dig
184 Jag ville fira en födelsedag eller annan högtid
185 Jag ville säga förlåt
186 Gentjänst
187 Jag ville säga tack
188 Jag ville säga välkommen hem
189 Jag ville säga hej då
190 För att trotsa mina föräldrar
191 För att bli av med menssmärtor
192 Jag ville släppa på trycket i kulorna
193 Jag ville få ut det mesta av livet
194 Jag ville känna mig feminin
195 Jag ville känna mig maskulin
196 Jag är sexberoende
197 Jag ville veta vad alla snackar om
198 Jag ville höja min sociala status
199 Personen var rik
200 Personen fysik gjorde mig upphetsad
201 Personen dansade bra
202 Någon hade sagt att personen var bra i sängen
203 Personen hade vackra ögon
204 Personen fick mig att känna mig sexig
205 En porrfilm hade gjort mig upphetsad
206 Personen hade bjudit på en dyr middag
207 Personen var bra på att kyssas
208 Jag hade fått smycken
209 Personen hade humor
210 Personen var väldigt självsäker
211 Personen ville verkligen ha mig
212 Flera andra ville ha personen
213 Jag ville komma närmare personens vän
214 Jag var svartsjuk
215 Personen smickrade mig
216 Jag ville se om jag kunde få personen i säng
217 Personen hade en fantastisk kropp
218 Jag hade inte haft sex på väldigt länge
219 Personen luktade gott
220 Personen hade ett attraktivt ansikte
221 Jag såg personen naken och kunde inte motstå
222 Jag blev upphetsad av sexsnack
223 Personen var intelligent
224 Personen smekte mig
2255 Peronen hade avslöjande kläder
226 Personen hade fått för mycket att dricka och jag utnyttjade situationen
227 Jag visste att personen annars var utanför min liga
228 Personen var mystisk
229 Jag kom på att jag var kär
230 Jag vill glömma mina problem
231 Jag ville göra barn
232 Jag ville känna mig älskad
233 Jag ville att min partner skulle uppmärksamma mig
234 Jag ville hjälpa min partner att glömma sina problem
235 Jag ville lyfta min partners sinnestämning
236 Jag ville ge efter till min partner
237 Jag ville få min partner att känna sig maktfull

Veckan.

Nu är äntligen den där efterlängtade studentveckan här. Ska dock inte supa skallen av mig som så många gör under denna veckan...jag ska bara njuta järnet av att vara den lyckliga saten som har klarat av 12 år utav plugg, stress och andra hemskheter.

Jaja, här har ni min vecka iallafall:
Måndag: Peppshow inför Krampen. Fika med SötSofi. Middag med klassen och lärarna.
Tisdag: KRAMPEN. Jobba som sjukvårdare där. Möjligtvis Klaras på kvällen.
Onsdag: Betygsnack med lärarna. Pynta studentvagn hos Emmelie med klassen.
Torsdag: Dagen med D. STUDENTEN!!!! Det ska bli den bästa dagen i mitt liv, so far.

Ja och efter den här underbara veckan återstår en halv vecka av packning inför min flytt till Umeå som blev framflyttad till 1/7. Efter packningen blir det flyg till Luleå för att semestra där i nära två veckor. Ska bli helt galet underbart. Längtar så jag nästan spricker.

Där har ni min vecka, nu vet ni vart ni har mig. Ha det bra så länge!
Hej.
RSS 2.0