Helgens incident.

Hände en roligt liten olycka (om man nu kan kalla det så?!) på arbetet i lördagsnatt. Jag sitter och jobbar framför min dator och väntar på att passet ska ta slut. När det börjar närma sig halv 4 på morgonkvisten ranglar ett par in. Killen såg lindrigt mörbultad ut och tjejen kände jag igen sedan förut.
I samma veva som de stegat in kom Securitasvakten och berättade att hon sett en medvetslös tjej i korridoren och en kille som försökte väcka henne till liv. Jag fick helt enkelt ta tag i problemet och väcka liv i den tös som låg mitt på korridorsgolvet.
När hon öppnar sina fylleögon verkar hon helt glömt bort att vi setts ett ex antal gånger tidigare ( hon går nämnligen i min klass och vi har tidigare gått i samma skolor under barndomen). Jag får världens utskällning och fruktar nästan att hon ska svinga en vänsterkrok rakt i fejan på mig. Till slut orkade jag inte bråka mer med henne så jag ringde polisen.
Resten av historien har jag ingen koll på. Efter detta tog jag min handväska och stack hem till Mr.Casino för att få sova. Jobbpasset var slut.

Det är alltid när jag arbetar som saker händer. Uteliggare som springer in i köket för att stjäla mat, fulla tanter i lobbyn som skriker och har sigoch fulla killar som kommer in på kontoret och börjar massera mig... allt och lite till.

Hur som helst. Tjejen var i skolan idag och gav mig världens elakaste blick. Väldigt obefogat om man frågar mig. Jag ville ju bara hjälpa men tösen är ju, som jag redan kände till innan, en av Örebros hobbyturk-ganster-bitchar. Förstår inte alls hur det ska gå till när hon ska arbeta som sjuksyrra med tanke på att hon inte har någon form av empati eller respekt inprintat i hjärnan. Synd.

Nu; Sova.Kommentarer
Lia ★ Keep it real

Men shit, låter som man får en hel del upplevelser på ditt jobb ;Ooch den där bilden föresten, HAHA älskar :D

2010-03-14 @ 21:47:45
URL: http://wazup.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0