Lägenhetsbyte, once again.

Jag har startat en blogg där jag skriver enbart om graviditeten, mr.Casino och sånt. Sådant som jag tror att vissa av er inte är ett skvatt intresserade av, så jag besparar er den läsningen men lägger in länken senare. När jag kommit igång lite mer.
Hur som helst, jag skrev ett inlägg om fosterdiagnostik där jag nämnde att jag absolut vill ha ett friskt barn. Vem vill inte det liksom? Tror faktiskt att specifikt skrev ut att jag inte kunde se mig själv som mamma till ett barn med Down's syndrom. Oturligt nog så var det en mamma till just ett sådant barn som kom över min blogg. Hus i helvetet kan jag ju lova er alla.
Jisses vad jag skäms nu. Snacka om att lära sig en läxa. Stor läxa.

Var i veckan och kikade på en lägenhet i området Markbacken här i Örebro. Kanske inte det området med bästa ryktet, men oj så fel folk har. Lägenheten var helt nyrenoverad, riktigt stor, med badkar och en gigantisk balkong. Snedtak i alla rummen. Oj vad jag gillade den. Stod på 8de plats vid visningen men igår ringde de och sa att vi låg etta och att vi kunde ta den. Så om allt går som det ska så flyttar vi in i juni. Sjukt skönt!

Idag blir det Marieberg och Ikea för att kolla runt och drömma sig bort lite. Ikväll hoppas jag på att någon vill se melodifestivalen med mig.
Ha det sålänge!
Kommentarer
Andreas

Jag förstår inte varför man ska behöva skämmas för att man vill ha ett friskt barn.Jag skulle vilja läsa om din graviditet genast! :)

2010-03-14 @ 02:11:33
Maria

ja ville se det med dig :(

2010-03-14 @ 09:28:09
unique

Nyfiken på den nya bloggen :)

2010-03-14 @ 12:46:44
URL: http://saratilling.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0