Halvår, studenten och dop.

Jag har spioner överallt. För att inte tala om mig själv, jag har koll på allt och alla. Även folk jag inte känner. Detta verkar ju inte vara någonting jag är ensam om, av andras bloggar att tolka. Men visst är det underbart när folk som är "anonyma" helt plötsligt får både ett namn och ett ansikte? Gotta love it!

Var på "styvsyrrans" student igår. Oxfilén var inte helt okej men efterrätten var helt magnifik! Gud så god den var. Trots att den smakade likör. Eller, det kanske var därför jag blev så kär i den? Ingen alkohol sedan i januari liksom. Gud, hur har jag klarat det? Ännu värre var det ju att se alla lyckliga, fulla och fria studenter igår. Man fick väl nöja sig med att bli nedsprutad i skumpa och äta likör-pannkakor på restaurangen. Inte helt fel det heller.
Kul att träffa massa chilienare också, härligt folk! Goa och glada.

"Firade" ett halvår med Mr.Casino igår också. Var hos hans mamma och grillade. Synd att man var så mätt från restaurangen innan, men sjukt gott var det. Som vanligt.
Hur som, ett halvår alltså. Känns inte som att det är så länge faktiskt. Eller både och. Både som igår och som för flera år sedan. Grattis till oss iallafall!

Nu ska vi snart iväg på dop så jag ska fixa till mig lite och kanske, kanske hinna med ett avsnitt till av Lost. Sparven har fått mig att nörda skiten. Tack för den!


Hur vacker är inte den här synen? Jag blir nästintill tårögd.
Kommentarer
agnes

hoppas du inte tror att jag är en av de anonyma för så är det faktiskt inte. lycka till i framtiden!

2010-06-06 @ 15:58:24
URL: http://fakestar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0