Helgen.

Hur kommer det sig att veckorna är så fruktansvärt sega och helgerna bara rusar förbi?
Fredagskvällen spenderades på Oleary's med lite spel och skojigheter.
Igår följde jag med Ironfister och gänget hem till Elin för en festkväll i hennes villa. Massor med människor och massor med mys. Tog en taxi till Harrys relativt tidigt för att socialisera mig lite och få se mannen in action. Blev en riktigt trevlig kväll faktiskt. Trots att jag drog ned medelåldern på Harrys med säkert 20 år.

Tror jag lider lite av separationsångest från Mr.Casino just nu. En helkväll utan honom känns som en evighet. Så är det väl att vara nyförälskad.

Fick frågan om hur jag gör med studierna när jag är i Thailand. Jag ska prata med Syon på universitetet och försöka fixa det på något vis. Funkar det inte så gör jag klart den här kursen som börjar på måndag innan jag sticker utomlands och därefter får jag väl ta ett uppehåll eller hoppa av helt. Just nu känns Bartender-utbildningen mer som något jag vill satsa på, istället för att sitta fast i skolbänken i flera år framöver. Jag är väl ingen akademiker i hjärtat, antar jag. Jag vill vara där det händer, där det är fart och fläkt.
Det är säkerligen något jag kommer ångra när jag blir äldre, men just idag känns det som ett sjukt bra beslut.

( förövrigt, är det bara jag eller börjar det faktiskt bli varmare?*hoppas, hoppas, hoppas*)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0