Thailand-Bartenderutbildning.

Vad är det med den här vintern? När var senaste gången man fick vada i snö i Örebro senast? En solig, varm sommar känns så brutalt långt bort just nu. Nästan som att jag skulle kunna tro att jag var kvar i Umeå fortfarande, Huvva!

Tur att jag precis bokade bartenderutbildning i Thailand. 4 veckor av värme, festande och min allra bästaste Mr.Casino. Inte bara kommer man bort från det gråa här hemma, man blir utbildad på köpet. Vi får se om vi klarar av att betala för resan, annars blir det ju inte av. Hoppas på det bästa och håller alla tummar jag har. Ingenting är ju omöjligt, har jag hört.
Här är hotellet iallafall:


Vad händer annars? Inte mycket alls faktiskt. Har haft ett par riktigt lugna dagar, där jag mest har hängt med min man och njutit av sista dagarna av ledighet. Skolan drar ju igång på riktigt nästa vecka och jag hade faktiskt tänkt börja träna då också, så nu måste jag vila upp mig ordentligt innan. Yoga, Core och lite kickboxning tror jag allt det får bli. Känns väl som lite allsidig träning?
Kan ingenting alls om träning, men jag har hört att det ska vara viktigt.

Nu luktar det mat i köket. Så jag drar mig ditåt. Ha det!Kommentarer
Anonym

Hur går det med skolan då om du ska åka bort i 4:a veckor? Det är väl ganska svårt att få en ledigt hel månad och behålla sin plats efter att bara ha gått ett par månader? eller? =-S

2010-01-15 @ 18:36:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0