Adhd och seriemaraton.

Äntligen är veckan slut och omvårdnadsvetenskapen börjar klarna upp sig. Jag tror jag har ett hum om ämnet iallafall. Men jag är så otroligt trött på mina äldre klasskamrater. De kan inte koncentrera sig. De pratar högt och skrattar ännu högre och förstör därmed större delen av varje föreläsning. De suckar och vrider på sig så att man får göra sitt yttersta för att ens försöka lägga sitt intresse i vad läraren säger och inte typ slå ner halva klassen för deras ointresse.
Visst, jag kanske inte är den bästa studenten. Men jag gör mitt bästa. Jag vill lära mig.
Och det är svårt nog att försöka hålla humöret uppe med värdelösa föreläsare, adhd-klasskamraterna gör inte situationen lättare.

Nu har jag iallafall helg och den tänker jag ägna åt att mysa med Mr.Casino. Känns som att det var flera veckor sedan sist. Trots att det var relativt nyligen. När man är van att alltid ha någon omkring sig och sedan inte ha det för några dagar, ja då blir det tomt. Blir iallafall lite middagslagning, tv och gos. Gillar't!

En annan kul grej är att jag har snöat in mig totalt på serien "Two and a half men". Har plöjt mig igenom 3 säsonger på bara den här veckan. 3 kvar. Underbart! Innan trodde jag att skämten var torra och lama men jisses, så fel man kan ha. Man gråter ju av skratt varje gång. Är lite sugen på att göra serien till verklighet och flytta ihop med min syster när min unge fyllt typ 10 bast. Hoppas bara hon går med på det...

Nu ska jag återgå till min serie. Ha det!

Ibland är vintern helt okej.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0