Life is a rollercoaster.

Livet tar sig de konstigaste vändningarna, håller ni inte med? Vissa dagar är allt som det alltid varit och andra händer allt och lite till. Just nu händer verkligen allt. Och med allt menar jag verkligen allt. Behöver visserligen inte vara helt dåligt. Inget ont som inte för någonting gott med sig, visst? Bara att hålla i hatten och följa med vinden.

Kartongerna börjar bli lite färre men det är långt ifrån klart. Har fixat så att en vän kommer och hjälper mig måla om lite. Orange är verkligen inte en favoritfärg hos mig. Ljusrosa lutar det åt, hur töntigt det än låter så tror jag at det kan bli bra i min lilla lya. Ska även införskaffa en av de där dekorationerna, har inte riktigt bestämt mig för vilken det blir. Men något tjejigt och gulligt iallafall.

Idag firar jag och min käreste 2 månader. Inte en endaste dag har gått utan att vi har setts. Han har blivit min drog. Min livskälla. Lite så. Och let me tell ya all, jag tycker så sjukt mycket om det här människan. Skulle inte byta bort honom mot någon eller någonting. Så är det. Tack, Mr. Casino, för att du finns♥

Nu blir det coca cola, skräckfilm och en hel massa sömn innan morgondagens alla föreläsningar. Därefter; Ledig till på onsdag!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0