SSK 01/09

Ja, då var man igång på riktigt nu då. Hade första riktigta föreläsningen igår och nu ska jag snart sätta mig ned med lite litteratur kring smittspridning och virus. Intressant, men jag vet verkligen om det är något som passar just mig att arbeta med senare.
Torka bajs, bära runt på gamlingar och mata dem känns inte som något jag vill ägna mitt liv år. Nobelt, som min pojkvän sa, men absolut något jag inte klarar av. Hur gör man detta utan att se äcklad ut?

Jaja, hur som helst. Dagarna börjar komma igång och om 3 veckor stundar första praktiken, som jag tänkte försöka fixa i Örebro, men vi får se.
Nu ska jag iallafall äta mina nappar och sedan sova lite. Tjing!


Kommentarer
Gustav

Låter som om du beskriver en usk ju. Finns massor av specialiseringar som en sk kan göra! barnmorska, narkos, och mer :)

2009-01-23 @ 01:01:18
hanna

håller med föregående talare, undersköterskor matar gamlingar och torkar bajs. Däremot kommer du vara tvungen att genomlida dessa moment under din praktik... Vad kul att ni redan läser om smittspridning och virus! Vi fick läsa om människans som kropp själ och ande medmänsklig kärlek filosofins historia blablabla!

2009-01-23 @ 18:51:05
URL: http://theworldisbeautiful.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0