What do I do?

Då var tenta två av fyra avklarad. En kurs kvar. Anatomi och Fysiologi. I jämförelse ska tydligen de två kurserna jag nu gjort klart vara rena barnleken. Latin, ett helt nytt språk, ska läras in på en halv termin. Blir väldigt spännande det här, men jag ska kämpa på och göra mitt yttersta för att klara det.

Har idag hängt med en av mina äldsta vänner. Eller, en av mina äldsta? Hon är utan tvekan den äldsta vän jag har. Vi har hängt ihop i 15 år. Förstår ni?! Sjukt när man tänker på det. Vi ses extremt sällan, men varje gång är det som att vi sågs igår. Att prata blir aldrig konstigt, pinsamma tystnade som man kan uppleva med vissa vänner finns inte. Hon är en av de bästa människor jag har i mitt liv. Tack för att du finns<3

Ska snart kila iväg med pojken till hans moder för att socialisera oss lite med henne. Han har så söta föräldrar, min pojkvän. Sådana som man verkligen inte kan tycka illa om, underbara människor helt enkelt. Snälla och rara. Tur att det är just de människorna som blir mitt första barns farföräldrar. Den lille har tur, minsann. Kommer kunna gotta sig i kärlek från alla håll och kanter.

Sitter och funderar lite över sommaren. Vill jag steka hamburgare höggravid hela jädra sommaren? Vill jag vara utan min pojkvän och blivande sambo i tre månader? Vill jag verkligen tillbaks till Grönan i år? Med tanke på hur utbränd jag var förra sommaren ( Ursäkta mina klagomål, Erica. Men jag klarar inte lika mycket press som du!), det tog mig tre månader att orka göra någonting överhuvudtaget. Men, o andra sidan, så träffade jag några av mina allra bästa kompisar där. Och de finns ju kvar i Stockholm. En sommar till med dem vore ju guld. Guuud, dilemma. Hjälp mig?Kommentarer
C

Tack för att du finns!!!

2010-03-26 @ 17:37:19
Andreas

Konstigt, jag behövde inte lära mig latin. Det verkar vara olika för olika skolor.

2010-03-27 @ 00:14:21
em

Jag vill såklart att du ska komma hit till stockholm!! Men gör det som känns rätt! Jag lovar att komma och hälsa på snart =)

2010-03-27 @ 12:34:15
Erica

Vadå klag? Du har visst inte hört mig ännu!

2010-03-29 @ 11:15:51
URL: http://icasasikter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0