Bara vara nära.

Sov hos Anton inatt. Var som alltid lika mysigt, eller ja, mysigare faktiskt. Skulle kunna ägna en hel natt åt att bara ligga där brevid honom. Bara få vara nära. Det är det underbaraste med att ha en pojkvän. Att man har någon att ligga nära. Någon att hålla om som håller om en tillbaks. Ja, det är nog bland det mysigaste som finns. När man fått smak på det där med att sova ihop då blir det riktigt lamt att sova själv. Inget man längtar efter direkt. Då ligger man bara där och lyssnar på tystnaden och känner sig jätteliten i sin stora säng.
Nej, fick jag bestämma skulle jag alltid sova ihop med dig Anton. men det är nog tur att jag inte får bestämma:P Då hade du garanterat tröttnat på mig snabbare.

Kommer få sova själv hela helgen, då pojken ska åka till uppsala och tävla. Iof kommer jag förmodligen inte ha så mycket tid att tänka på det...Johannes fyller ju 18 och så är det jobb som väntar ikväll. Bitchesarna har nämnligen redovisning för sitt projektarbete, LOL- Ljud och Ljus. Måste faktiskt säga att dom är riktigt duktiga, även om det är sjukt tråkigt att lyssna på deras snack om lampstyrkor och hur många kanaler PA:t har...Men ja, så länge ni är glada så är det nog toppen:P

Något mer var det nog inte idag...

Kan tipsa om en bra bok jag lånade och precis läste ut... Grabben i graven brevid, som ni säkert redan har hört talas om...men läs den.



att laga spruckna såpbubblor och få blunddockor att le, kan ta sin tid.

Vänner och ledighet.

image100

Jag borde plugga, men jag gör det inte. Varför? jo, för att vänner lockar mer. Jag skulle kunna sitta i flera dagar och bara titta på dom där underbara avsnitten som man skrattar till man får ont i magen åt. Det GÅR inte att slita sig. Helt galet. Ännu mer galet är det att jag är ledig och fortfarande inte kan ta en timme till min svenska uppsats. Jag måste lära mig det där med diciplin. Tips, någon?

Hade en helt underbar natt hos Anton inatt. Vi låg och pratade om allt och ingenting. Det kändes verkligen fantastiskt. Tack älskling <3
Och som jag sa, det finns inget bättre än att vakna brevid dig...helt seriöst.

Aldrig någonsin har jag kännt såhär för någon,
aldrig någonsin har någons leende fått mig att bli så innerligt glad,

Aldrig någonsin har någons ord betytt så mycket,
aldrig har jag lyssnat på någon som på dig,
aldrig bevarat hemligheter så som jag ska bevarat dina,
vad som än händer,
närsom,
hursom.

Low.

Ibland är jag bara sådär konstigt nere av ingen som helst anledning. Deppig så jag bara vill låsa in mig någonstans med massa emo-musik och bara kasta saker omkring mig. Ibland blir jag lite rädd för mig själv. Men jag försöker hålla mig uppe. Det ska gå:)

Nu ligger jag 6 veckor efter i svenskan. Skäms på mig. Men tänkte ta tag i det på onsdag, om jag har tid då. Måste ju plugga till det där sabla Religionsprovet också...varför skriver jag om detta i min blogg? who cares liksom?:P

Well well, Anton dissade mig ikväll så jag ska nog sätta mig o kolla på lite vänner nu. Förövrigt så är han den finaste o bästaste pojkvännen en tjej kan önska sig. Som JAG kan önska mig<3 Tack baby för att du finns och gör mig gladare. Du betyder så mkt<3

Och nej, jag är inte emo.

SkRiKa-Veckan

image99

Jaha, nu var den slut. Känns som att den här veckan bara flög iväg och att man inte riktigt hann fundera så mycket över vad som hände. Men jag gillart.

Vi (Svenska Kammarorkestern, Risbergska skolan och Karolinska skolan) har tillsammans haft 8 konserter, varav en full. Utbudet på låtar var otroligt blandat. Allt ifrån Carl Orffs "carmina burana" till Queenlåtar. Allt för att vi skulle nå ut till en så stor publik som möjligt. På varje konsert kom dryga 500 personer, vilket blir typ 4000 pers. Inte illa må jag säga.
Alla var så duktiga. Nästan så man blir lite avundsjuk.

Men men, tack alla för en underbar vecka<3

btw...måste skriva ner två roliga citat som sades under fredagen: 

Björn:  Kallar ni massage för samma sak som vi gör på Risbergska?
Kören: va?
Björn: Ja...Frikyrkesex?!

Björn: Nu ska vi sjunga upp med en liten låt jag gjort själv. Är ganska stolt över den om jag ska vara ärlig...okej, texten lyder: Bruna brudar bråka bra...förresten, är Emelie här?
(För att ni ska förstå det roliga så är Björn en medelålders lärare och Emelie en mörkhyad elev...)

Så, det har varit min vecka. Ni borde vara avundsjuka.
Tjing(L)

Monsterlaget i Mönsterås.

Hemkommen från en helg med KFUM i Mönsterås, för er som inte vet vart det ligger så är det ungefär 3 mil  ifrån Kalmar. Min kära pojkvän och hans lag skulle nämnligen spela cup där och toffel som jag är har jag svårt att tänka mig en hel helg utan honom, detta resulterade såklart i att jag hängde på.
Bilresan började med en felkörning på sisådär en 8 mil. Inte för att det gjorde någon av oss så speciellt mycket då vi hade ganska kul med att sjunga barnlåtar och prata strunt. Iallafall, var framme vid 12 snåret och alla somnade på stört, typ. Anton och Mica vaknade mitt i natten och upptäckte att all luft i luftmadrassen hade rymt. Vi fick helt enkelt gå upp, bära madrassen genom hela rummet och nerför trapporna för att fylla på luft igen. Lite små irriterande sådär.
Dagen därpå var det match mot Linköping och Mönsterås som gällde. Båda matcherna vanns såklart av KFUM. Senare på kvällen var det tävling i konstsim som gällde för lagen. Anton, Markus, Björn och Pontus ställde såklart upp med en mycket vacker dans till "bumbibjörnarna". Så mycket kärlek har jag nog aldrig sett i en bassäng förut. Synd bara att ni kom sist, grabbar. Ni var faktiskt söta;)
Låg resten av kvällen och bara snackade och busade på luftmadrasserna, riktigt mys vill jag lova.

Ja, på söndagen var det final mot Frövi som gällde. Alla var sjukt taggade och stämningen var ganska spänd. Men även finalen vanns utav KFUM. Stolta åkte vi hem till örebro på kvällskvisten. Alla glada och belåtna.

Tack för en mycket lärorik och rolig helg alla KFUM-are. Ni är för underbara<3


Och Anton, du är underbarast utav alla. Är så otroligt kär i dig.

Du har visat mig vad kärlek är
Ja, allt vad den innehåller och bär
Jag önskar du vore här
För du är den jag håller mest kär

Dikt.

Spegel, spegel på väggen där,
säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne
och känna sig inne?
Ska man tro att man é cool
bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal
vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora,
och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör
och beter sig som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp
för att en snygg kille skall dyka opp.
Killar borde titta vad som finns inuti
och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet är vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där,
jag vet nog vad skönhet är.

Sjuk.

Känns som att man är konstant småsjuk från Augusti fram till April-Maj. Alltid lite feber, alltid lite snuvig. Ja, visst är Vinterhalvåret en underbar tid?

Strunt samma...ska imorgon börja på min 7 penicillinkur för iår. Känns härligt. Hoppas att allt blir bra efter det. Och hoppas för guds skull att det inte är jag som har smittat dig från början, babe. Nu får vi ligga o knapra massa tabletter ihop och tycka synd om varandra. Blir mysigt.

Nej, nu ligger jag 3 veckor efter i skolan så jag borde väl ta mig i kragen och sätta igång. Men det är faktiskt inte så lätt. Blir det för mycket ger jag upp istället för att kämpa på. Jag är en latmask. Isch.

Jaja, take care folks.

Tjing(L)

Glädje.

Jag är så glad. allting går åt rätt håll nu. Ja, förutom skolan då...som går käpprätt åt skogen men det orkar jag inte bry mig om just nu. Jag har jordens underbaraste och mest omtänksamma pojkvän, en kommande resa till Thailand som kommer vara i 4 månader ( med avgång nästa höst men anyway...) och bara några veckor kvar till jullov. Dessutom firar jag månadsdag med älsklingen idag.<3

Har ingenting att klaga på idag.

Ja, förutom att jag är sjuk då. Och att jag har 5 uppsatser som skulle varit inne för 2 v sedan + en redovisning. Men det är sånna där onödiga saker som jag inte tycker jag ska behöva lägga energi på på en lördagsförmiddag.

Nu blir det en varm dusch och sedan en promenad till Alices barnkalas.

Det är vinter i Sverige nu förövrigt, Clara:P

Tjing(L)

Halloweenfest i Stockholm.

image98

Drog med mig min lilla babe till stockholm i fredags för att kalasa lite med min msn-kompis, Alex.
Resan började perfekt med att vi körde så otroligt konstiga vägar så vi tappade bort oss på kartan. Detta innebar att vi fick lite aningens panik men...vi skyller allt på Stockholmarnas dåliga skyltar!!!
Hur som helst, vi fick så småning om ordning på kartan och fann festen.
Ja, vi kom ett par timmar för tidigt...(var framme vid halv 4 o festen skulle börja 8-9) så vi hade lite tid att umgås med 08orna. Så himlans sköna!
Till slut blev det dags för sminkning, det var nämnligen krav på utklädnad. Anton skulle vara alkis o jag skulle vara...någonting med kort svart klänning typ. Skulle försöka mig på att göra ett skotthål i Antons panna med mitt teatersmink, som jag la ut en förmögenhet på. Detta visade sig vara totalt omöjligt då allt blev en enda smet mitt i pannan...inte alltför hett kanske. Så vi la ner det och såg allmänt heta ut utan teatersminket.
När festen väl drog igång fick jag jätteont och kunde inte festa till som alla andra. Istället spenderade jag och Anton kvällen i Johans lilla lya en våning under alla andra. Riktigt mys det med faktiskt. Lite mindre festligt bara. Fast vi hade ju lite små partaj downstairs också...alla kom dit för att snygga till sig o supa sig redlösa innan de gick upp för att ragga liksom^^
Anton o jag tröttnade tids nog på att vara tråkiga så vi bestämde oss för att dra oss hemåt. Halv två på natten. I snöstorm. Ja, det är väl tur att man har en pojkvän som är en skicklig chaufför. För det måste jag faktiskt erkänna att du är. Vi åkte på nyfallen, ishal snö som gjorde att vi snittade typ 50 hela vägen från Sthlm till Örebro. Vi var framme vid 5 snåret...Efter att ha varit supernära på att köra av vägen, Anton somnade nämnligen;)

Men i det stora hela var det en lyckad resa tycker jag. Jättekul att träffa Alexander och Johan:) Ni var riktiga sköningar. I must say:)

Nu ska jag kolla på tv o sedan försöka sova. Ensam. Första natten på en vecka ungefär.

Tjingeling(L)

Trött på.

Att säga att jag hatar urinvägsinfektioner är en underdrift. Det är ta mig sjutton det värsta jag vet. Och jag är otroligt trött på att alltid få det när jag har minst tid. USCH!

Jag som skulle till sthlm o festa imorgon...jaja, nyktert för mig då:)

Anton, nu tycker jag du ska pallra dig hit! jag behöver dina kyssar o dina fina ord...hela dig om jag ska vara ärlig. Kom nu min fina, fina prins<3

tjingeling(L)
RSS 2.0