Explodera med mig inatt!

mica

Jag vill vara tillbax i värmen. På Cypern. Saknar det så himlans mycket. Kommer du ihåg maria? bamsefrukost, ringåkning och kiosksnubben? haha, det var tider må jag säja^^

jag är sjuk. sådär onödigt sjuk. Vill ligga ihopkrupen i en säng med Emils arm runt midjan och höra honom andas brevid. Då hade det funkat och jag hade mått underbart hur mycket feber jag än hade haft. Men, nu är inte Emil här och jag är känner mig seg som en kola. Suck!
Ibland är det en stor fördel att bo i samma stad som sin pojkvän...

Morgondaggen fuktar deras nakna fötter,
han fuktar hennes läppar med sina
nattens dimmor söker sig närmare inpå,
saknaden gör sig mer påtaglig, då stjärnorna lyser


Du viskar med vackra andetag mot min hals,
förklarar att stjärnornas glans är ditt leende, när jag inte får ha dig nära
varje stjärna får gestalta vår längtan,
ett mått, på alla de kyssar vi vill, men inte kan ge nu


Min saknad immar mot din hud
kramar trofast min eufori
en kavalkad av känslor, andetag och kärlek
i den vackraste närhet


explodera med mig inatt


i helgen blir det plugg, plugg, plugg och förhoppningsvis lite Robin också. så sjukligt länge sen vi sågs!

tjingeling(L)

Emil<3

Kulturnatt!

kulturnatt

Kulturnatten var rätt så skojig. Fanns dock vissa saker och vissa personer som hade kunnat låta bli att infinna sig just den kvällen. Men man kan ju inte styra över allt, eller hur? Stalinbaletten bjöd som vanligt på halvnakna killar och Johannes dansade sin "showdans" och sjöng så vackert. Perfekt hörrni!

Annars har helgen varit ganska lugn. Sprungit på stan, gått på middag och bara myst med min underbara pojkvän. O visst måste du hålla med om att "You, Me and Dupree" och "poseidon" var dom bästa och mest händelserika filmerna på länge?;P
Som vanligt efter att ha haft en helg med Emil så sitter man här och bara längtar tills nästa gång. Finns verkligen inget värre än att släppa iväg honom på det där dumma tåget som för honom flera mil härifrån. Så fruktansvärt drygt! Vill ju spendera typ all min vakna tid vid hans sida...

Iallafall...fick tillbax mitt matteprov idag som jag gjorde förra veckan. tippade på ett IG, G i bästa fall. men resultatet blev VG;D Micas dag var räddad! Har nu alltså skrivit VG på allt denna termin. Har jag blivit pluggis måntro?

We've got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you

One mile to every inch of
Your skin like porcelain
One pair of candy lips and
Your bubblegum tongue

And if you want love
We'll make it
Swimming in a deep sea
Of blankets
Take all your big plans
And break 'em
This is bound to be a while

Your body is a wonderland

Tjingeling(L)

Höstlov och annat


höst

Höstlovet är över. Jag hade riktigt kul mitt ute i ingenstans. Emil var ju där så något annat hade varit konstigt. Fick träffa hans kamrater, riktigt roligt folk. Vi bakade chokladbollar och kollade på film;)
Fick dessutom träffa Emils fader. Sådär jättelika var ni väl inte? Eller vad vet jag? Min syn är inte vad den en gång varit…
Bullbak, Örhängesprovning och filmtittning, kort sagt ett superlov! 

Nu är man tillbaks i skolan. Som tur var hade vi vitvecka förra veckan, vilket innebar att vi inte fick ha några prov eller inlämningar, skönt javisst! Men detta gjorde bara våra lärare galnare än någonsin och vi har nu ett matteprov, 2 inlämningar, 1 redovisning och några små läxor att se framemot den kommande veckan. Yippi! Blir att än en gång begrava sig i högar av böcker. Tur att man längtar så mycket till helgen så att ha något att fördriva tiden med är nästan lite skönt.  

Att vara fosterfamilj är nog det största misstaget min familj har gjort. Snacka om att splittra hela familjen i småbitar. Maria/Mica mot Mamma/Jasmine…så underbart att man inte kan sätta ord på det. Jag är en otroligt avundsjuk människa, det är inget jag skäms för. Så, att dela min mor med någon liten skitunge som går som om hon hade en penna i arslet, det har jag liiiite svårt för. I am so sorry! Snart dags för lite revolution tror jag minsann, eller vad säger du Maria?
Sen att mamma blir som en kåt tonåring så fort hennes pojkvän hör av sig, det är inte heller något som vi uppskattar. Gosh, jag vill flytta nu på stört! 

 Förövrigt så är Poseidon en av dom bästa filmerna någonsin:) 

Nu ska jag plugga till det där nedrans matteprovet! 

Tjingeling(L)

(Örebro kan vara rätt fint på hösten. Se bild)
RSS 2.0