En helt i bingsjö!

emil sover

Nu har jag äntligen fått tid att skriva lite igen. Ett tag sen, igen!

 

Har spenderat min helg i dalarnas vackra landskap, Bingsjö om man ska vara petig.

Hamnade mitt ute i skogen eller mitt ute i ingenstans, välj själv.

Men för mej som älskar allt som har med lantliv och djur att göra trivdes utmärkt.

Sen att Emils familj var den sötaste jag mött på väldigt länge var ju inte så hemskt det heller.

 

Kom dit i fredags och åkte hem i söndags.

 


Fredag: Kom dit vid 17.12…Emil stod där och väntade med skolväskan över axeln och gav mig ett mysigt välkomnande. Vi stod där på trottoaren och väntade på Peter, som kom efter en liten stund och färden fortsatte då emot Bingsjö. Måste säga att bilturen dit var nog en av dom mest natursköna jag gjort...absolut! dalarna är fruktansvärt vackert!
Ja, på fredagen hände inte så mkt...träffade modern i familjen, systrarna och styvfadern Peter som sagt. Mycket, mycket trevliga!
Just ja, så kollade vi på Frostbiten. Typ, den sämsta filmen jag har sett. Sverige och vampyrfilmer var ingen hit, oväntat^^
Måste tilllägga att jag knäckte honom så hårt i Fia med knuff:) toooooo bad baby!

Lördag: Låg vaken typ halva morgonen medan emil snarkade brevid mig. Men hade några vackra tapeter att inspektera (dinusarier är verkligen grabbigt) så det var hellugnt. Vi gjorde inte så mkt denna dagen heller. Eller jo, kikade på björnbröder, karlsson på taket och en massa dåliga serier:P o på kvällen gick vi på invigningsfest för en veranda...som inte ens var klar. Fast den va fin;) åt en massa gott där. Gudars skymning vad man var mätt efter den måltiden vill jag lova! Allsång, hårfrissering och vindruvsätning...så kan man beskriva den kvällen.
Vi gick o la oss vid typ halv 10...helt döda! 

Söndag: Om jag säger att vi inte gjorde ett dugg, då är det nästan en underdrift. Vi låg i princip enbart i soffan hela dagen och vilade...eller Emil sov och jag kollade på tv med hans systrar:P men det var jättemysigt faktiskt. Gillar att kolla på sovande sötnosar...så mysigt:P därifrån bilden där ovan^^
O vid 17-tiden for jag sorgset iväg hemåt...en resa på 3 timmar som jag mycket hellre hade spenderat med honom:/

Hur som helst...nu är jag hemma vare sig jag vill eller inte. Och nu får vi nog vänta iaf minst till nästa helg med att ses igen=/ inte alltför skoj att tänka på. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju:)

tjingeling(L)

btw...håll tummarna för mej på historia-provet idag! O emil är den bästa<3

Rött blev blått!

snobben

Jaha, vad har då hänt sen sist? Sverige har bytt rött mot blått, precis som Vodafone när de blev Telenor^^...detta gillas inte av Mica, kan jag bara tilllägga!
Sen har jag haft 3 världskriget här hemma, vilket resulterade i en helgs vräkning...som jag antagligen kommer spendera i dalarna med Emil, om han inte blir mördad utav sina kära vänner innan.

Annars har jag haft en ytterst stressad skolvecka med typ 1000 inlämningar och ett prov...som jag iof skippade idag^^ men jag skulle ha haft det. Ligger så efter i alla ämnen efter tunisientrippen, borde pluggat där minsann!

Men nu, nu ska jag gå iväg och äta upp mitt godis, diska samt plugga historia!
ni får ha det kalas:)

tjingeling(L)

o btw...jag tkr om Emil:) för dom som inte förstått!

XL-festen och Dalmasbesök;)

emil

Då var helgen helt slut och man är återigen i skolan...denna gång utan att längtat dit över huvudtaget.

Har vart en helt sagolik helg som jag verkligen vill spola tillbax för att få uppleva om och om igen.
Emil kom hit enda från dalarna i fredags och stannade till igår kväll.

Skulle vara en duktig flicka och städa hela lägenheten efter skolan i fredags, blev att jag satt vid dator tills det bara var drygt en halvtimme kvar. Vilken rush! Damsög, duschade OCH tvättade klart mina kläder på den tiden. En stor applåd, tack!
Hann dessutom med att välta stegen, som landade på vattenkannan som ramlade på damsugaren som dog. Då, då är man riktigt duktig vill jag lova! golvet slapp iallafall skuras, det skötte vattenkannan så bra, tack så mycket! Iallafall så fick jag springa så fort jag kunde till stationen där Emil hade fått stå och vänta:P
Tur för mej att allt gick så fort där, jag hann aldrig bli nervös liksom. Allt kändes så naturligt, som att prata med en bästa kompis direkt...wierd:P
Hur som helst, vi kom hem till mej...kollade lite på tv och "Fäst vid dig"...fast vi pratade nog sönder allt:P ja, sen hände väl inte så mkt mer? vi gick och la oss...somnade dock jäääättesent, behöver ju inte nämna namn...men det var Emils fel;P
 
På lördagen började vi morgonen med en totalt urusel keanu reeves film från typ...80talet:P så sämst! när vi hade vaknat till så väntade stan på oss med sin goda polkagrisglass (blandad med dajmglass^^). Gick runt och kollade på lite kläder åt Emil, eftersom att utbudet skulle vara så mkt större här än i lilla Rättvik. Om så var fallet har jag inte frågat.
Vi tröttnade ganska snabbt på att vandra runt i affärer så vi gick en promenad till Alice. Alice med problemet som varken jag eller Emil förstod så hemskt mycket av...men det var säkert jättesynd om dej honey!
ja, efter det gick vi hem och skulle laga mat. Slutade med en grotesk kycklingsallad utan sallad med spagetti:) Men det slank ner i våra hungriga små magar! Man kan ju inte lyckas med allt;)
När måltiden var uppäten började folk rasa in för förfesten som skulle äga rum vid 19. Härligt att se alla pojkar igen:) det var verkligen inte igår! Krilles blåtira va het btw;) 
Vi gick till XL allihop, men jag och emil slapp stå i kö, VIP som vi var;) Dock saknades det 300 kr i min kassa av nån konstig jävla anledning...orkar inte speckulera i det^^ jag menar, huvudsaken var ju att vi kom in;)
Där stannade vi tills vi inte orkade med den frukansvärda värmen, då drog vi med Micke o hans gäng till Burger King för ett mål kvällsmat. Lite sådär småmysigt innan läggdags:) slocknade direkt när man la huvudet på kudden!

Gårdagen ägnades till att ligga i sängen och bara dra sig...i stort sätt hela dagen. Så skönt! mer gos åt folket!!!!:P fick ligga där och bara njuta av dom sista timmarna med honom...usch vad hemskt det var att säja hejdå. Kunde inte sluta gråta typ:P ville bara hoppa in där i vagnen och följa med upp till dalarna! banne mej vad jag hatar att det är så dyrt...
Fast om man tänker efter så är inte 20 mil så mkt...som till sthlm...och det är ju inte helt omöjligt va?! eller ska jag bara sluta drömma?:P

När du ler mot mej, så gör du mej galen
När du ser på mej, jag vill bara ha dej
Här bredvid hos mej, jag hoppas du stannar i min galna värld
Ja, nu och för alltid
Jag beundrar dej, din humor och värme
Jag behöver dej, få komma dej närmre
Och få säga dej att brevet jag skrev det inte var på skoj
För du är min Hollywood Boy

ska skriva uppsatser och hämta mobil nu:) Tjingeling(L)

and btw...jag saknar Emil sååå mkt:/

Återvänt från Afrikas öken!

mica mariajenny mats

då är man åter hemma i kalla men ack så underbara sverige! ganska galet va? längta hem till nattfrost och skolan framför allt^^ men sån är jag o banne mej, jag är stolt över det!
Har vart en resa fylld av hemlängtan, äventyr och nyfunna vänner:) så, resan var inte alltför hemsk om jag ska vara heeelt ärlig.
Förde lite dagbok för att jag skulle komma ihåg vad jag skulle skriva ner här( började dock först efter ett par dagar), so here we go:

Day 4:
Jag förstår mej inte på det här landet! Hur kan man prata franska, skriva på arabiska och äta italiensk mat? Hur kan man i 40 graders värme bära burka på stan? Och varför i hela friden går försäljarna runt och sjunger "Donuts" när han i själva verket säljer Langos? No, me dont get! Synen på kvinnor är dessutom minus noll här, varför får min pappa sitta topless på en restaurang utan att bli uttittad, uttutad och utbuad? orättvist till 1000!
Hemlängtan har aldrig varit större än såhär. Efter att ha hört Robins, Najims och Emils röster så känner jag bara att jag inte har något alls i öknen o hämta. jag menar, ok...jag blir brun och det är stekhett. Men jag kan betala 50 spänn för solariet hemma och få samma resultat?! Och då slipper jag dessutom alla äckliga muslimska killar, maten OCH sönderbränd hud. Så, efter 17 år har sverige nu fått en plats i Micas hjärta. Grattis! Vår offentliga faktor borde hyllas med btw! Våra gator är ju renare än renast om man jämför!
Nu vill jag sätta mig i ett jetplan och flyga raka spåret hem! NUUUU!
Och jag är trött på sol och stränder...

Day 5:
Igår förde Mica och hennes far ett ganska roligt verbalt krig mot några tunisier i Marinan.
allt började med att jag traskade före vårt middagssällskap( Mats, Jenny, Pappa och Maria) in i en liten butik. Runt mej flockas typ 5 killar(?!), klart man blir rädd liksom. Så jag drog mej ur hopen och tog skydd bakom Mats som precis anlänt. Efter mej kommer tunisierna och kläcker ur sig frågan: "You think youre nice, huh?" , "I know I am nice" kontrade jag med. Vilket måste ha stört muslimerna till max eftersom han fortsatte med: Dressed in tunisia like that?( och synade mig upp och ner.) Precis med den där blicken som så fint talar om för en att man är en billig liten hora som egentligen borde sitta hemma och dammsuga. "You know what? Fuck you!" Tystnad, som snabbt följdes av ett snopet "ooooh" från alla killarna runt mej. Jag vände på klacken och gick, arg som ett bi, vidare in i affären. En stund senare kom en annan snubbe ur gänget fram och lägger till: " A girl should not say that word. Dont say that word!" Pappa inflikar politiskt men ack så vist:
"Yes, You should save the world! its very important to save the world!!"
En riktigt rolig kväll om jag får säga det själv.
Idag har vi legat på stranden men vädret var emot oss. Åskan mullrade och himlen färgades svart.

Day 6:
Måste säga att solens närvaro saknas! Åskan har pågått från igår natt och verkar inte ha nån tanke på att sluta än. Vi som skulle ut och leka pirater idag:/ Bäst att vädret försvinner, för sitt eget bästa liksom! Hur som helst, gårdagen spenderades som vanligt med vår dalmas och dalkulla. Vi åkte till Yasmine Marinan för att shoppa. Blev en supergullig vattenpipa för mej:) Med vilken vi hade väldigt roligt senare på kvällen! Persikor ÄR goda i gasform:) Frulle nu...

Day 7:
Nu är hemfärdsdagen kommen. Känns lite vemodigt, inte att komma hem utan att lämna Mats och Jenny. Sötare par och goare människor hittar man absolut inte varje dag. Dom får en delad andra plats på min: Min favorit Dalmas/Dalkulla-lista:) Emil är ju först...men ni ligger inte långt efter;) Congratulations!
jaja, igår var en typisk sån "sista dagen med gänget"-kväll, vilket innebär sprit, god mat och ännu mer sprit. Dock inte för mej och Maria, too bad! Sött med berusade vuxna som springer runt och sjunger till en bongotrumma över hela stan^^ Kul som attan måste jag säga! även fast dagen hade varit ytterst seg, utan vare sig piratbåtar eller solsken. Vi solade iallafall i hopp om att solens strålar kanske, kanske kunde pressa ut en och annan solbrännegivande solstråle ur den molntäckta himlen. Tror nog vi blev en aninges brunare?! Skitsamma, jag är ju sjukskriven så allför brun får jag ju inte bli. :)
Så, nu ska jag njuta av sista dagen med dalamål och Bogadricka:)
Och btw...Kalle Kamel var en häst:O

Så, det var allt jag hade skrivit ner:) kanske räcker va?! så folk orkar läsa allt^^

Imorgon kommer ännu en dalmas till mej:) aldrig blir man av med er!!! jävla parasiter:P
nejdå, jag längtar så jag dör! eller ja...inte bokstavligen men nästan:) Ska bli najs! sen på lördag är det som dom flesta vet XL-festen! har fortfarande några biljetter kvar:) tjoa om ni vill ha!

Tjingeling(L)

Dags att bege sig:)

kuul

Så, nu är tiden inne:) Tunisien väntar på mig...eller jag vill tro det iallafall:P

Kmr sakna alla jättemkt...min perfekta man...o alla andra:) usch ja...älskar er så mkt om jag krashar inatt:) glöm aldrig det...o spela upp snook-1990 nånting på min begravning. Tack så mkt!

Tjingeling(L) sakna mej inte alltför mkt;)

Nästa Anhalt: Tunisien

tunisien

så, då var resan beställd och klar. Onsdag den 16de september kl 06.00 lämnar vi kalla sverige för varmare breddgrader, afrika...tunisien och minastir för att vara helt korrekt. 32 grader i skuggan idag faktiskt, inte helt fy skam. där stannar vi till onsdagen därpå ( 13/9) och anländer på arlanda 02.15 på torsdags morgonen, underbara flygtider^^. Men då får man iallafall hoppas att man kommer hem brun som en pepparkaksgubbe och med lite nya erfarenheter i bagaget! sitter här och hoppas på att far ska gå med på att rida kamel i öknen;D

Nog om det, nu tar vi gårdagen. Var och fikade på hamncafet med mina kära flickor, som var på kalashumör. Mica visste fest vid universitetet. Så, alla tar sina cyklar och trampar dom 2(?!) kilometrarna dit...för att hitta en tom och kolsvart lägenhet...vart var festen? hos Millhouse? nope:/ vi hade inget annat val än att cykla hem, förlåt mig brudar! Better luck next time:P

Skola imorrn igen, vill inte gå upp tidigt och ut i det urusla, iskalla vädret som råder i örebro för stunden, usch o fy! Men, får inte missa dom sista dagarna innan jag drar. så sjukligt mkt att göra! fortfarande inte gjort klart NÅN av mina uppsatser, bra jobbat Mica! stolt över dig;)
Har min första pianolektion då oxå, önska mig lycka till...för det behövs!!!!

Ujuj vad jag tycker om<3

Tjingeling(L)


lite sjuker:/

keep me

Känner mig varm inombords. Sådär mysigt varm:) vet inte om det beror på febern eller om det faktiskt är så att jag börjar bli lite småkär?! hur ska man veta liksom?:P

jaja, sebbe...du som e den enda som läser;) snygg tatuering du har! snart ska jag oxå fixa mig en, ska bara fixa modet först...men d e på G;):P

skulle till far min idag och beställa resa...tror ni inte karln har flyttat då? jo, det är väl klart...alltid är det nått:P
får kirra den där trippen på söndag istället, jajamän!
Och lägligt nog har jag dragit på mig en mysig förskylning...som jag tänkte att solen skulle trolla bort nu när jag snart åker, håll tummarna för att det funkar! för jag kan ju inte vara sjuker på festen heller^^ går inte!

Imorrn blir det party med Mr. Dozan. Han kmr tillbax från Gbg över helgen...då ska vi göra stan osäker igen;) dock får ni dricka själva...för sånt trams har jag slutat med...för ett tag;) men ja, ni får gärna supa ner mina kära brudar...go for it;):P

Tjingeling(L)

A photo can say a thousand things
But it cant say the million things i wanna say
A photo can capture the way we were
But it cant capture the way we are
Cause you're far away

What it's like to know you
What it's like to touch you, yeah

When you told me that you loved me
Were those just words?
You cant tell me you dont need me
And i know that hurts
Cause im looking at your picture
Cause its all i've got
Maybe one day you and me will have
One more shot





RSS 2.0