Tråkdag.

Idag är verkligen en dag som jag skulle kunna hoppa över. Jag går ju bara runt och längtar efter imorgon. Det ska bli så himla roligt att gå på maskerad, framförallt med min Sofia.
 
Det är så roligt att jag har hittat henne. Trots att hon är 3 år yngre så är vi mentalt på samma plan. Vi tänker exakt samma jämt. Ta igår på jobbet till exempel:
Vi sitter och har genomgång av ett nytt projekt vi ska genomföra de närmaste veckorna. Alla lyssnar tyst och duktigt. Jag försöker verkligen koncentrera mig men det går inte, så jag vänder mig till Sofia och viskar:
- Jag tror L är gravid! 
- Jag med, jag satt precis och tänkte på det! 
Det är så jävla skönt att det inte bara är jag som har tankarna på annat håll.
 
Great minds think alike, eller vad säger man? 
 
 

Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin

Gissa temat!

På lördag vankas det temafest på Kåren. 

Detta är min outfit, kan ni gissa temat?;)

Det som varit.

Jag tänkte att jag skulle börja med att sammanfatta det som hänt sedan sist jag skrev. Med tanke på att sista inlägget skrevs i augusti 2010 så kan ni nog räkna ut att det är en hel del. 

Hösten 2010 föddes min dotter, Nora. Världens underbaraste varelse (får man säga något annat som mamma?). Jag var mammaledig med planer på att året efter återgå till skolan och bli barnmorska. Så blev det inte. Året flöt på och innehöll inte allt för mycket spännande saker. 
Till hösten 2011 kände vi (Mr.Casino/Mr.Pappa och jag) att det inte fungerade riktigt som vi önskat. Vi flyttade isär men försökte pussla ihop vårat förhållande. Jag tog ett dagsjobb som marknadsundersökare och han jobbade kvällar med samma sak, eftersom att vi inte hade dagisplats. Så, vi träffades i princip aldrig. 

2012 har flytit på utan större problem. Mycket jobb under vintern/våren och mycket Nora. 
Till sommaren stängde mitt kontor så jag har varit hemma sedan i början av juli. Ungefär i samma veva bestämde vi oss för att göra slut på riktigt. Det var bäst så och det känns faktiskt som ett bra beslut, såhär i efterhand. 
 
Det var min lilla sammanfattning. 
 
Jag ser så fram emot framtiden. Jag har världens finaste vänner som jag hittar på så otroligt mycket skojigheter med. Jag har ett jobb som jag tycker om (även om jag förmodligen kommer kräkas galla över det här på bloggen ibland). Jag trivs med livet! 
 

Nystart!

Jag känner att jag vill skriva här igen. Att jag vill skriva om annat än bajs, bananfläckar och annat som hör mammalivet till. Jag gör så himla mycket annat som jag inte vill skriva om i barnbloggen. 
Jag festar, jag jobbar, jag tränar, jag träffar vänner. 

Så, vill jag skriva om min dotter Nora så skrivs det här . Och resten skrivs här. Hur låter det? 


RSS 2.0