Socialtjänsten.

Gud vad jag blir irriterad på myndigheter.
Jag och Mr.Casino sökte försörjningsstöd för enbart denna månad. Inte en dag längre. Vi får komma in på samtal där de säger att vi får flytta till billigare boende om vi vill ha hjälp, vi får inte börja köpa saker till vårat ofödda barn för det har vi inte råd med osv. Ursäkta?
Vi bor i ett av Örebros billigaste områden, pojkvännen jobbar heltid och får första lönen nästa månad, vi har köpt EN sak till vårat kommande barn. Vad mer kan man begära? Vad gör alla andra som får bidrag hit och dit utan problem som inte vi gör?
Nej hörrni, nu tappar jag snart tron på det här landet. Jävla moderater!Kommentarer
Anna

Usch :( Hoppas de löses sig ialf :( STOR KRAM!

2010-07-01 @ 16:14:56
URL: http://dreamsbecomereality.blogg.se/
Karolina Kolthoff

Skojar du eller? Det är helt dumma i huvudet! Jag fick inte ens komma på samtal när jag ringde dit. De tyckte att min mamma skulle försörja mig fast jag var 21 år..När man för en gång skull ber om hjälp för all jävla skatt man betalar får man då någon? NEJ! Jag bölade i två timmar efter att ha pratat med kärringen i telefonen. Hon var helt dum i huvudet och sa massa elaka saker..Jag ska aldrig mer be dem om hjälp om jag så ska panta burka!HOppas allt gåtr bra med bullen=)Kram!

2010-08-01 @ 19:19:19
Anonym

Ursäkta men de är inte MODERATERNAS fel.

2010-08-02 @ 23:53:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0