18års partaj!

martin o jag

I lördags hade jag min 18års fest. Det blev mycket av det goda, lite för mycket för vissa *Blink Blink*. Men i det stora hela så är jag jättenöjd. Folk verkade ha kul och de flesta jag bjöd kom...plus några objudna. Men vad gör det? så länge inget går sönder, folk spyr på mattor eller det blir bråk så är det ju inga problem! Jag fick presenter, en egen kör som sjöng "ja må du leva" i tre stämmor samt en bukett med tulipaner. Min kväll var fulländad!
Sen att sötnosen sov över gjorde inte saken värre;)

Igår städades hela lägenheten så att mamma inte skulle märka att alkohol förekommit istället för saft och bullar...och att vi var runt 30 istället för 10, som jag lovat. Resultatet blev perfekt. Mamma talade om för mig och min syster hur otroligt stolt hon var över oss och att vi nu får ha fester igen, eftersom att vi klarat av det så bra denna gång. Tack gud!
Satt hemma hos Omne en stund och hade det lite småmysigt där...för att sen gå o möta Sofi. Vi gick en promenad och köpte nostalgigodis i Wadköping.
Hemma väntade sedan ett släktkalas med daimtårta och fler presenter. Mica fick en egen cdspelare, rätt grym faktiskt;) blommor och pengar. Perfa pierre!
Martin tittade förbi och jag lagade mat åt den lilla stackaren. Får man ingen sån hos polisen om nätterna?:O struntsamma...vi spelade X-box och åt tomatsoppa.
Slut på den dagen^^

Idag blir det pulka med vänner och film med alla sötnosarna;)

tjingeling och ta hand om er!

Livet.

söt

Allt blir inte alltid som man tänkt sig. Men i slutändan så blir ju allt bra ändå. Jag är väldigt glad att jag är singel idag, det var inte vad jag tänkt mig men nu känns allt bra igen. Jag har träffat så mkt mysigt folk efteråt som jag aldrig skulle träffat annars. Det känns så bra!

Speciellt en person. Han är bra:)

I helgen har jag varit på maskerad, vilket var riktigt roligt. Dans, bra live musik och en MASSA trevligt folk;D kan det bli bättre eller? jo, det var ju som sagt maskerad..vilket innebär att folk klädde ut sig. Så sött! När jag såg dom så bestämde jag mig för att jag skulle ha ett tema på min egen fest: Schlager! kan det bli roligare eller? glitter o glamour for the win!
O i söndags hade vi vår kära Piltshow på Conventum. Dundermycket folk som kom, way to go. Allt gick strålande och alla var jätteglada.
Japp, jag hade en kanonhelg med andra ord. Tack alla!

Igår var jag med Oskar Omne, en söt lite pojk som verkar aningens förvirrad:P Men du, nästa gång kanske vi ska se en film du inte redan sett?!;);) "snart kommer helikoptrarn"...well, slagsmål o helikoptrar är ju i princip samma grej^^ Strunt samma, du var en mysig snubbe;)

nu ska jag ta o plugga lite engelska innan lektionen börjar.
Take care!
Tjingeling(L)

Long time no see!

90460-55

Förlåt, förlåt. jag ska verkligen skärpa mig. men denna gången har jag en mycket bra ursäkt till varför jag inte har skrivit något...Min dator har nämnligen varit död i snart en månad, men efter några upplivningsförsök så bestämde den sig tillslut för att ta tag i sitt liv igen. Det tackar vi för!*applåd*

Ja, vad har hänt sen sist?
Jag har blivit singel...Ja, så mycket mer har faktiskt inte hänt. Det har varit en del roliga fester här i stan som man har dragit runt på...sen har jag även spenderat mycket tid med mina kära vänner. Kort sagt, mitt liv är händelselöst men inte fy skam iallafall!

I helgen har Karolinska skolan sin Piltshow som jag tycker att alla bör köpa biljetter till. Skänk en hundring så bjussar vi på en show som heter duga^^ Ja, så blir det säkerligen partaj oxå. Om Clara lyckas övertala sin nya påg vill säga. men...det borde väl gå?! Annars får vi väl styra nått bus i stadsparken eller nått.

Btw, du är Söt!

Tjohej(L)
RSS 2.0