En natt på Thao.

Efter mycket ändrade planer och byte av platser så kom vi iallafall iväg. Med vi menar jag såklart mig själv och Sofie. Förfesten styrdes hos Johan, dit kom även Virreboy. Där satt vi, alla fyra, med shotglas innehållandes Mintu i händerna och var alla taggade för att göra staden osäker.
Destinationen blev Thao, ett ställe jag aldrig tidigare besökt. Ganska mysigt må jag säga. Så kul att träffa alla igen...gamla klasskompisar, Sebbe och hans gäng, mina sommarstugepojkar. Underbart.
Sedan att jag än en gång lyckas med min matchmakingprocedur gjorde ju inte kvällen sämre. Jisses, jag är bra.

Idag blir det att jobba bort baksmällan med en påse chips och massa vatten. Sedan bär det förhoppningsvis av till en Hiphop fest för att sedan dra vidare till Satin och möta upp alla från igår. Ännu en toppenkväll på G alltså.

Hej.

Underbara djur.

Jag har bestämt mig för vad min vår ska ägnas åt. Att tjäna ihop massa pengar så jag har råd att köpa fina möbler till min och Eriks lägenhet. Det är mitt mål och fan vad jag ska klara det. Vi ska bo finast i Umeå. Minsann.

Haha, instabil och osäker. Där satte du huvudet på spiken. Mitt i prick. Skönt att någon känner mig iallafall.

Idag sitter jag hemma med massa allergi pågrund av mina underbara hårbollar som envisas med att ligga i närheten av mig hela tiden. Så jag har bunkrat upp med allergisprayer och tabletter i hundratal för att klara av den här dagen. Underbara varelser.

Erik, nu kommer du hit och gosar med mig. Jag vill ha dig nära...80 mil är inte nära, så kom nu!

Tillbaks i gamla fina Örebro.

Jag saknar dig så det gör ont i hjärtat. Inte bara lite ont utan faktiskt så att jag flera gånger har fått tårar i ögonen och önskat att jag inte tog det här beslutet. Vad har jag gjort? Jag bodde i Umeå, pluggade till mitt drömjobb, bodde ihop med den finaste människan jag vet. Men, jag har sagt det förr och jag säger det igen, Umeå finns med i mina tankar och i min framtid. Jag kommer komma tillbaks, jag vill komma tillbaks. Jag behöver bara andas lite, ha lite tid. Inte för att jag på något sätt är osäker på oss, utan på vad jag vill med mitt liv. Du är nog den enda jag är säker på att jag vill ha mitt liv, som min pojkvän och att flytta ihop är verkligen ett mål jag vill fullfölja i höst.
 
Fick en intervju på ett älderboende i Frövi som jag ska på om någon vecka. Hon verkade positiv så jag hoppas på det bästa. Men man ska ju inte ropa hej förns man kommit över bäcken, som det så fint heter. Annars har jag väl en lugn dag framför mig, tänkte springa lite på stan, gå till AMS och anmäla mig och sedan ja...dra till pappa och hämta mobilen.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Erik, jag saknar dig.

Hej.

Bussarna i västerbotten.

dyra bussar.

Jag vet inte hur bra det syns...men har inte västerbottens bussar blivit sjukt dyra om man ska behöva punga ut 2000 för att resa från ålidhem till stan?!:P

Coming back home.

Idag drar jag mig hemåt, för att stanna. Om än så bara för några månader, men jag behöver det nu.
Det som igår och tidigare har känts så rätt kändes imorse när jag vaknade upp brevid Erik så jävla fel. Varför vill jag dra ifrån honom och lämna det vi har på is? Nu kommer jag få vakna varje morgon utan hans armar runt mig och det känns fan inget bra. Livet är dock inte slut och som det känns nu kommer jag nog tillbaks i höst. Ja, jag är impulsiv och dum i huvudet.
Jaja, vi har bestämt oss för en månads pause för att sedan köra distans. Det känns jättebra att han är villig att ge mig den chansen, även fast jag drar 80 mil söderut. Men jag lovar dig hjärtat, jag ska inte göra dig besviken. Du är allt jag önskar mig.

Nu ska jag packa ner lägenheten aningens till innan jag drar mig till tågstationen. Ha det bra nu allihop så hörs vi när jag åter är Örebroare. Puss.

Livet går inte alltid som jag önskar.

Här går det fort i svängarna. Har massor att berätta men jag vet inte hur jag ska formulera mig för att inte bli överöst av elaka kommentarer. Jag och Erik har gått från att vara sambo till ingenting på en helg. Allting är upp och ned och jag kan inte låta bli att fälla en massa tårar. Dom tycks inte vilja ta slut.

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara för dig allt jag känner och allt jag vill ha sagt. Orden räcker inte till. Efter att ha spenderat de senaste 6 månader konstant med dig så känns en framtid utan dig brevid mig ganska otänkbar i nuläget. Du har verkligen hjälpt till att göra mig till den personen jag är idag. Jag påstår inte att jag är bättre än innan, men jag är definitivt förändrad. Så jag känner mig väldigt vilsen utan dig, som att en del fattas. 
Det här tog mig verkligen på sängen. Att i lördas ha gått omkring och presenterat dig som min sambo för hela släkten till att nu sitta här ensam i mitt kalla rum och inte veta vad jag ska göra för att fixa saker till rätta känns inte som att det borde kunna inträffa under bara en och samma helg. Steget är så långt.

Vad jag egentligen vill säga med det här inlägget är att: Erik, jag vill inte vara utan dig och jag är beredd att satsa alla mina krafter på dig och oss. Även om jag gärna gör det från Örebro just nu.

Jag citerar min älskade Amos Lee; Don't leave me here out on my own. Dont you know how I hate to be alone? I just want to be a part of your home. Dont leave me here out in the cold. Dont you know its your hand I want to hold, as these days fly past and unfold?

Födelsedag och hemska snorungar!

Då har man officiellt blivit vuxen, med allt vad det innebär.
Hur som, Fick en helt underbart fin mobiltelefon av min kära far. Precis en sådan som jag så länge önskat mig. Hann ha den i drygt ett dygn innan två snorungar rusade in på min 20 års fest och snodde den samt 2 andra mobiler. Ja, en perfekt födelsedag förvandlades på någon sekund till den värsta jag varit med om. Istället för att lulla runt med mina vänner i källaren hela natten lång fick vi alla förhöras av polisen och åka hem till grabbarna vi tror har snott våra mobiler. Verkligen dunderkul!

Så, nu har jag blivit bestulen på min enda länk hem. Min enda källa som stillar min hemska hemlängtan. Vad ska jag nu ta mig till? jag kan inte längre höra min familjs röster eller prata med mina bästa kompisar. De här killarna har alltså förstört hela mitt liv just nu och jag vet fan inte vad jag ska göra. Mobilen kommer jag aldrig få tillbaks, heller inte mitt simkort med alla nummer, sms och bilder. Ingen försäkring täcker om inget våld har brukats och mobilen ligger förmodligen i en snödriva någonstans härikring.

Usch, jag är så fruktansvärt arg och ledsen. Jag vill verkligen inte sätta mig på planet ikväll utan att veta när jag får prata med min familj och mina vänner nästa gång. Jag vill inte vara helt ensam däruppe i kylan. Jag hatar't och vill stanna hemma. Nu och föralltid.

hej.

6 Månader.

Igår firade jag och min Erik 6 månader, vilket är det samma som ett halvår för er som har lite svårt med matten. Hur som, vi tänkte fira med lite chokladdoppade jordgubbar, ananas och glass. Men kvällen slutade med att Erik var tvungen att dra på labb och jag däckade i soffan strax efter 20.00. Så vi får ta igen det ikväll istället.

Känns helt galet att jag har lyckats vara med en och samma person i ett halvår, utan att tröttna. Inte bara varit tillsammans med, bott ihop med. Jag är stolt och jävligt lycklig. Känns underbart att äntligen ha hittat en person jag vill dela allt och lite till med. En pojkvän, en bästa vän och en roomie i en och samma person. Den ni.

Nej, nu ska jag inte sitta här och göra er mer avundsjuka. Jordgubbar ikväll och ålderdomshem om en liiiten stund. Hej!

Örebroresan!

Nu är hemresan nära. 4 dagar kvar, sedan får jag återse min familj, mina vänner och mina älskade katter. Hur kunde jag vara så otroligt dum att bara sticka ifrån er alla utan att tänka efter en gång innan? Ja, impulivitet är mitt mellannamn. Hur som, jag kommer ju hem över helgen iallafall.
Upplägget för helgen lyder som följer:
Fredag - Möjligtvis utgång på Thao (?!) med Clara och Co, annars sova hos farsan efter en lång dag av resa.
Lördag - FÖDELSEDAG! Systemet, stan, släktkalas, partaj och massa presenter.
Söndag - Kalas hos fadern med middag på Efesos. Ikea under dagen.
Måndag - Karolinska Läroverket och hemresa.

Idag har jag varit och hälsat på min praktikplats för att kolla läget lite. Är verkligen livrädd. Men de jag ska arbeta med verkar helt underbara och de av de boende som jag fick hälsa på var även de helt underbara. Hoppas på att de här tre veckorna svischar förbi så jag blir klar någongång.

Har som vanligt absolut ingenting att skriva om egentligen. Så nu återgår jag till Beck. Hej.

Bryt ut, för sjutton!

Hur drygt är det inte när man ligger med liiiite lite feber, liiiite lite halsont och är massa snorig i flera veckor utan att den rackarns förkyldningen vill bryta ut på riktigt? vore ju skönare att ha en sådan överstökad på en vecka än detta i flera månader, tack.

Idag är enda lediga dagen innan praktiken men den är förmodligen mer uppbokad än vanliga dagar brukar vara. TBC-vaccination, uppsatsskrivning med Malin, Yoga och mys med Sigge ( nya katten som har flyttat in...Den katten jag skrev om tidigare fick de avliva, tyvärr, så nu har jag en urmysig sigge hos mig istället. ). Så, vi får väl se hur dagen går.

Är aningens avundsjuk på min kära storasyster som tar pick och pack och åker jorden runt i 2 månader inom kort. Tycker minsann du kan packa ned mig i väskan så jag också får uppleva stora vida världen.
Eller så får jag hålla tummarna för att pojkvännen satsar på att bli röntgenläkare i Sthlm så vi får flytta till australien och leva lyxliv där... Tar nog ett par år dock.

Nej, dusch och katt väntar så nu ska jag bege mig. Hej!

Slovenien sommaren 2009.

Glömde visst nämna mina och Eriks sommarplaner. Blir förhoppningsvis en tripp till mina släktingar i Slovenien som jag aldrig träffat. De bor på en riktigt fin gård mitt bland bergen så vi lär nog trivas med den utsikten som dom har. Nu får vi innerligt hoppas att det blir av också. Men 3000 för en 3 veckors semester med gratis boende och käk låter ju som en dröm som faktiskt skulle kunna gå att uppfylla... 

Hemlängtan och stundande praktik.

Jag har börjat få något som kallas hemlängtan. Inte sån där mysig hemlängtan då man bara känner att det ska bli mysigt att vara hemma för att umgås med familj och vänner för att sedan återvända till Umeå. Nej, hemlängtan som skär i bröstet och gör så att ögonen tåras emellan åt. Jag håller på att bli galen utan er i min närhet, helt galen.
Tur att man har skola att fokusera på varje dag, och tur att man har en underbar pojkvän som tar hand om en.
9 Dagar kvar.

Hur som helst. Nästa vecka börjar min praktik. jag vet inte om jag redan nämnt det tidigare, men jag fick min praktikplats på ett Demensboende på Teg Känns verkligen inte som något i min smak, men jag antar att jag bara får ta skiten ( bokstavligen talat) ifall jag vill klara av den här utbildningen. Så, blöjbyten, intimduschar, matning och annat, jag är så redo jag någonsin kan bli.


Alla hjärtans dag närmar sig också med stormsteg och jag har inte haft några pengar eller fantasi att hitta någon present, än. Ska jobba på det. Blir iallafall tacos hemma hos oss och antagligen någon bra film framför tv:n.


(förövrigt håller inte bara spaterapauter till på SPA, utan även på hudkliniker där de fixar med akne och annat, vilket jag tycker är ganska meningsfullt. Men vi har ju alla olika syn på vad som är viktigt här i livet. Men visst, jag håller väl med om att barnmorskeyrket är aningens mer meningsfullt och just därför är det just till det jag utbildar mig för stunden...)

Praktikövning och svanslösa katter.

Kapillärprov - Check
Blodtrycksmätning - Check
Pulsmätning - Check
Andningsmätning - Check
Temperaturmätning - Check.

Nu känns allt lite bättre. Nu känns allt lite roligare. Att få utföra saker praktiskt är verkligen roligt, det är just då jag känner att jag har hamnat rätt. Men så fort någon färdigutbildad sjuksköterska öppnar munnen och berättar om sin vardag på jobbet så dör den där lilla lågan i mig. Det de säger behöver iofs inte vara något som just jag kommer pyssla med, men iallafall.
Kanske blir spaprogrammet iallafall. Vi får se.

Idag får jag besök av en påkörd katt som ska bo hos mig ett par dagar. Pelle Svanslös heter han ironiskt nog. Stackarn. Blir hursomhelst mysigt med en liten lurvtuss att gosa in sig i igen, var ju ett tag sedan sist. Tror jag ska ta tag i operationen "Tvinga mamma att låta Kasper flyga till Umeå igen". Saknar min bebis väldans. Synd bara att ens pojkvän ska vara så allergisk...

Annars har jag väl inte så mycket att berätta. Har i och för sig funderat över temat på min 20års fest ( om jag orkar arrangera någon...) och har kommit fram till två stycken. "porr" eller "rock'n'roll". Tycks?

Städdags. Hej!
RSS 2.0