Snart dags.

*Iiiiih*. Nu är det snart dags alltså. Ska bara springa runt på stan med Sparven först och lugna ner nerverna lite. (varför är jag så nedrans nervös för? det är ju bara en människa!!)
Hur som helst...ska köpa lite nytt smink och så tänkte jag. Med tanke på att jag är en väldigt icketjejig tjej så blir det ju gammalt eftersom att jag inte använder det alltför ofta^^:P

Har drömt massa megaläskiga mardrömmar i flera veckor nu. Nästan så jag börjar tro att jag är psyksjuk eller så. Döda människor överallt, ofta halshuggna eller så har dom drunknat, och jag ska alltid försöka rädda alla men det slutar alltid med att jag vaknar innan jag hunnit klart med livräddningsproceduren. Usch och fy. Kan ni tyda drömmar så kan ni ju höra av er^^

Nej, nu ska jag ta mig i skinnet...skriva klart den där dumma uppsatsen, vänta på Emil, städa rummet lite kanske och sen...ja...sen ska jag åka.

Hej Hopp i Lingonskogen.

Msn-konversation.

d(O_o)b says:
Du har nog ett av de vackraste leenden jag sett, och detta är sant...
Micaela - [37] Luleå imorrn says:
hahah tack
Micaela - [37] Luleå imorrn says:
ditt är inte dumt det heller
d(O_o)b says:
Ser ju ut som en outbildad säl
Micaela - [37] Luleå imorrn says:
hahah jag ÄLSKAR sälar
d(O_o)b says:
Haha! Även outbildadde?
d(O_o)b says:
Bra att jag kan stava
Micaela - [37] Luleå imorrn says:
hahah ja speciellt dom
d(O_o)b says:
Ok, dä älskar du alltså mig... Då vet man
d(O_o)b says:
Kommer bli lite spänt imorrn då med andra ord
Micaela - [37] Luleå imorrn says:
haha för att jag älskar sälar och tycker att du har ett fint leende? eller för att du tror att jag älskar dig?
d(O_o)b says:
För att du ÄLSKAR mig! ;P
d(O_o)b says:
Dina ord
Micaela - [37] Luleå imorrn says:
hahaha jaja, vi kan säga så
d(O_o)b says:
Läckert... Längesen ngn ÄLSKADE mig
d(O_o)b says:
Jag kan hålla på hela dagen

( Tur Jens att du kan skylla på att du är norrlänning. Jag förstår ingenting:P)

Luleå.

image110

Tiden bara springar fram nu. Imorgon bär det av. Ska bli ruskigt spännande!
Först till arlanda där Alex kommer och håller mig sällskap. Bara det gör ju resan kanonvärd. Vi ska väl sitta och bara mysa där innan mitt flyg lyfter och för mig vidare till Luleå. Där väntar, förhoppningsvis, Jens...annars blir det att ta bussen in till själva staden. Herregud, hur ska det gå? Jaja, blir iallafall en toppenresa, det är jag säker på.

Blir svårt att hinna med allt jag ska hinna med imorgon så jag tog faktiskt ledigt idag, busigt huh?! Blir att kubba runt på stan och shoppa massa saker som jag glömt bort och så ska jag hinna städa, packa och skriva en uppsats också. Men det hinns nog med.

Busa inte runt för mycket när jag är borta. Och OM ni gör det så får ni ringa och berätta vad som hänt, med alla smaskiga detaljer;)

Ha det kalas!
Hej.

Nationella Engelska B.

Tar dom aldrig slut?
Idag är det iallafall dags för skrivdelen av Engelska B. Håller tummarna stenhårt för ett MVG. Får jag det så kommer jag ju få MVG i hela kursen...vilket skulle sitta sjukligt bra. Då har jag chans att komma in på sjuksköterska direkt. Oooh, jag vill. Så, ni får gärna hålla tummarna åt mig när jag skriver. Kan bli svårigheter att skriva en sjuktbra uppsats samtidigt som man håller sina tummar...

Köpte förresten min studentklänning i lördags. Letade runt hela marieberg efter en vit, gullig klänning. Slutade med en rosa prinsessklänning för alla andra var slut. Ni lär ju se mig i det vita havet av alla andras studentklänningar iallafall. Men jag kommer vara väldigt flickig för en gångs skull. Kul!

Duschen kallar och provet gnager sönder hjärnan på mig. Så nu får jag nog bege mig.

Hej.

(2 dagar.)

Grillning på Holmen.

image109

Grillning med Gustav och Rasmus på stora holmen igår. Vart var allt folk? Vi hade iallafall mysigt. Grillade korvar, kastade kastanjer och myste vid elden. Jo nu är minsann sommaren på ingång. Välkommen!

Idag blir det till att plugga ( kan vara på tiden, uppsatsen ska ju in nu i veckan) och städa ur stugan. Känns faktiskt riktigt tungt idag. Vill inte lämna Rosenlund. Men jag menar, vad ska man göra där när dom stängt av brottet och alla människor är så stora att dom istället för att leka med mig tar bilen in till stan. Rätt värdelöst men riktigt tråkigt. Kommer sakna allt så himlans mycket.

Har visst glömt bort att berätta för er att Kicki ( ja, som i Burres flickvän...hon som smockade till mig på krogen) ringde upp mig i fredags. Hon ville bara se till så att jag aldrig mer hörde av mig till hennes pojkvän, att jag inte anmälde henne för misshandel för då skulle hon få åka in och skaka galler ett tag ( hade inte tänkt tanken innan men nu känns det ruskigt lockande) och så avslutade hon samtalet med att så snällt berätta att Burre faktiskt valde henne när hon ställde ultimatumet: Mig eller Mica?. Ja men vad ska killen säga liksom? Hon lär ju puckla på honom om han väljer fel. Och varför skulle han ta mig? ett litet ragg från fyllan eller ett seriöst förhållande som hållit i flera år?!
Gud.

Måste rusa.

( 3 dagar.)

Klaras, igen.

Klaras igår, igen. Känns som att det börjar bli tradition att dra dit om fredagarna. Ganska värdelöst men ganska mysigt iallafall. Man vet att det alltid är några roliga busar där och det räcker för mig. Känns lite som att jag måste gå ut varje helg nu för att tröttna på Örebros partyliv innan jag drar mig uppåt i långa landet falukorv. Gör jag det så kommer jag liksom inte sakna det lika mycket, visst låter det logisk? njea, kanske inte. Men sen när började jag tänka logiskt, egentligen?

Hur som helst. Gick till krogen med grabbarna igår, helt pank. Slutade med att man var inne i dimman efter en timme iallafall. Så, av det lärde jag mig att aldrig mer ta med mig bankomatkortet ut, ever. Tänk så mycket pengar jag kommer spara på att leva på andras plånböcker?! Gud vad jag är smart ibland.

Ska strax dra mig upp på stan och lämna tillbaks mina balskor som jag köpte igår. Totalt värdelöst att köpa ett par knallröda balskor till en turkos klänning. Vad tänkte jag på? Så nu får jag springa runt på Marieberg i flera timmar för att hitta några som matchar min klänning istället. Yay vad jag är bra ibland. Jag som älskar att shoppa skor. *NOT*
Jaja, har riktigt bråttom nu. Tänkte bara uppdatera er lite. Som om ni skulle bry er. Jag vill iallafall tro det;)

Hej.

4 dagar kvar till luleå.

( förövrigt är det grillpartaj vid Alnängsbadet ikväll för er som vill)

Svenska nationella.

image108

Hade svenska nationella, del B. Kändes riktigt skönt att bli klar efter två timmar istället för efter fem som den egentliga tiden ligger på. Men är man fantasifull åtta på morgonen så varför vänta i fem timmar med att få ner allting när man kan göra det på två? Jaja, hur som helst. Skrev ett radiomanus om hur jorden blev till. Mycket poetiskt, mycket estetiskt. Precis som jag^^ Hoppas det gick bra iallafall. Orkade aldrig läsa igenom det igen.

Hur underbart är det inte med det här vädret? för att byta ämne bara. Solen värmer äntligen och man kan sitta ute i flera timmar och bara njuta. Jag ÄLSKAR sommaren. Nu har jag sagt det.  På lördag blir det förhoppningsvis grillpartaj i stadsparken om allt går som planerat.  Är inte det höjdpunkten på sommaren så säg. Äta gott, dricka gott och umgås med dom man tycker bäst om. Toppen på snoppen!

Nu ska jag ut i solen och läsa lite, för det förtjänar jag minsann efter det där provet. Tjo flöjt.

7 dagar kvar till Luleå.

Äntligen.

Fick ÄNTLIGEN mitt efterlängtade solo till musikalen. Nu hoppas jag för guds skull att jag inte tuppar av när jag, helt själv ska smyga runt på scenen samtidigt som jag sjunger "My way" med Frank Sinatra. Men det får bli ett senare problem. Nu är jag bara väldigt väldigt glad! Det lönar sig minsann att tjata på dom gamla lärarna;)

Fick hem en efterlängtad skiva idag. Riktigt bra. Du är duktig du;)

Om 8 dagar får jag träffa Alex, kocken OCH Jens. Vilken toppen dag det kommer bli! längtar så det inte går att beskriva med ord.

( Grattis i förskott Sofi-propp! Våra blåbärspannkakor, galna upptåg och ÖSTAN VINDEN känns som igår. Du är underbar.)

Hej.

Välkommen våren, btw!

Dofter.

Är det inte häftigt att när man känner en viss lukt så kan minnen från en viss sak komma upp?
När jag till exempel känner lukt av rökelser åker mina tankar tillbaks till min barndom i glanshammar där min mamma alltid tände rökelser om kvällarna för att lugna ner sig själv. Eller när jag luktar på min Escada parfym så är jag helt plötsligt hemma hos Gustav i Gagnef, helt galet kär och lycklig. Nyklippt gräs= kollon från lågstadiet där alla spelade fotboll på den gigangiska och nyklippta gräsmattan.
Är det inte coolt?
Får verkligen värsta minnesbilderna som är så starka att jag nästan kan ta på dom. Men jag gillar't. Iallafall ibland. Finns många dofter man helst inte vill känna för att de innebär jobbiga minnen, men ändå.

Ska iväg på "Småstjärnorna" där min lilla Simone ska uppträda nu. Ta hand om er, folk!
Tjing.

Sommaren kommer.

Igår var jag på arbetsintervju för MAX igår. Gick riktigt bra så nu hoppas jag på att jag har ett extra jobb/sommarjobb där iallafall. Vore nådigt gott att ha något att göra hela sommarn istället för dom knappa 4 veckorna som Östernärke kan ge oss.

Måste bara skryta lite om vårat underbara väder som vi hade igår. Termometern i köket mätte 22,8 för ett bra tag. Det var lycka, må jag säga. Sommarn är på intåg, studenten närmar sig och jag kan inte annat än att må fruktansvärt bra. Till och med resan uppåt är nära nu. Två veckor kvar. Tiden rusar iväg men jag gillar't.

Helt fel är det ju inte att vara ledig varje torsdag heller. Skönt att ha en dag man ägnar helt åt plugg så är man klar för en vecka framåt sedan. Gud vad jag är en bra planerare:P

Men nu ska jag äta lite frukost i vårsolen och bara fortsätta njuta av ledighet, solsken och en varm känsla i magen.
Hej.


You've been a bad bad boy
I'm gonna take my time, so enjoy
There's no need to feel no shame
Relax and sip upon my champagne
'Cause I wanna give you a little taste
Of the sugar below my waist, you nasty boy

I'll give you some oh-la-la
Voulez vous coucher avec moi?
I got you breaking into a sweat
Got you hot, bothered, and wet
You nasty boy

Nasty naughty boy

Oh baby for all it's worth
I swear I'll be the first to blow your mind
Now if you're ready, come and get me
I'll give you that hot, sweet, sexy loving (loving)

Hush now, don't say a word
I'm gonna give you what you deserve
Now you better give me a little taste
Put your icing on my cake
You nasty boy

Oh no, oh there I go again
I need a spanking, 'cause I've been bad
So let my body do the talkin'
I'll slip you that hot, sweet, sexy loving


Engla.

Jag har så jävla ont i magen. Mamma kom igår kväll in och berättade att den lilla flickan Engla hade hittats mördad efter att 42-åringen hade erkänt. Vi har tillsammans suttit och läst allting vi hittar om det som pågick i Hedemora och nu blev vi helt chockade. Trots att det kanske inte var så oväntat egentligen så kändes det som att något gick sönder i mig. Jag känner inte ens flickan. Men efter att ha läst så mycket om henne och hennes familj så känns det väldigt nära på något obehagligt sätt. 42-åringen borde dö en lång och plågsam död, det skulle inte vara mer än rätt.

Nej, usch och fy. Det var inte roligt att läsa om. Nu håller jag tummarna så hårt att det gör ont för att han bara ska ha dödat henne och inte våldtagit henne innan, för då vettefan om jag inte åker dit där han håller hus och krossar nötterna på honom...samtidigt som jag sakta skär av halsen på'n med en smörkniv!

Nu ska jag dra mig igen. Hej.

Klaras kvällen.

Jaha, "hur kul var det på förfesten och på Klaras igår?" undrar ni säkert. Det ska jag minsann berätta för er alla.

Först tog jag med mig lite folk på förfest. Vi hade jättejättekul. Lekte "sanning eller konsekvens" och drack alldeles för mycket. Precis som det ska vara på en förfest alltså. Burres flickvän, Kicki, satt själv i ett hörn och såg allmänt arg ut hela kvällen. Men vi andra hade störtkul. Fick reda på lite roligt om alla som var där.
Kickis blick blev svartare och svartare för varje minut och jag började faktiskt känna mig lite orolig. Speciellt när hon efter någon timme pekar på mig och gör en sån där känd teaterviskning( vilket innebär att man viskar helt i onödan för att det är så högt att alla hör iallafall och själva viskningssyftet förstörs). "henne ska jag fan spöa ner ikväll". Trevligt tänkte jag, kollade en extra gång på Johan för att se så han också hörde och kanske kunde få sin flickvän på bättre tankar. Men se det gick inte.
När vi skulle dra oss mot krogen gick hon med snabba steg säkert en tio meter före oss. Lite som jag själv brukar göra när jag är flyförbannad på någon. Hur som helst. Vi kom in och allt var frid och fröjd. Jag bad Johan prata med sin tös för att klara upp att hon inte behövde oroa sig nämnvärt. Men han fick en putt och ett " Du valde Mica framför mig" och så var hon borta. Happ, vi gick runt och hade väldigt trevligt därinne en stund. Gick ut och satte oss för att snacka lite. Då kommer hon igen med lågor i ögonen och sedan *smack*, en knytnäve över kinden. Danke danke.
Inte nog med det...hon var tvungen att dra mig i kragen och skrika " varför vill du förstöra för oss? Är du intresserad av min pojkvän?" full och ärlig som jag var sa jag " ja det är väl klart jag är?!":P smart drag där. Men jag blev iallafall lämnad i fred efter det... What a night, what a night.

Nu är det såhär va...jag fattar inte vad det är med tjejer och svartsjuka?! okej, jag har själv varit där...men jag skulle fan aldrig slåss för att få min pojkväns uppmärksamhet. Framför allt inte utan att kolla upp bakgrundsfaktan där innan. Men, för Johans skull så hoppas jag att allting löser sig... på ett eller annat sätt. För sådär kan man fan inte ha det...

Nu ska jag iallafall gå och tycka synd om mig själv och min svullna kind med en påse chips och dip. Så det så.

Klaras.

Idag blir det som vanligt utgång till Klaras, en gammal klassiker. Förfest hos Burre med hans flicka, hennes vän, Curry, Crille, Tulle och kanske Robin. Ett litet musikalgäng där;) Kommer nog bli jätteroligt tror jag:) försöker få med mig "Sanning eller konsekvens"-korten så det blir extra spännande;)

Men nu ska jag in i duschen och fixa lite här hemma. Ses i dimman!

Galet bra dag.

image107

Igår var en galet bra dag måste jag säga. Dagen började med svenska nationella, muntliga. Gick väl sådär, jag svimmade iallafall inte. Så länge jag håller mig på benen och inte stammar så är jag helnöjd. Sen hade vi ju då engelska nationella, muntliga, som jag sa igår. Gick helt klart över förväntan. Men har man en lärare som älskar allt man säger och gör så kanske det inte är helt oväntat iallafall. ( Lite småtaskigt att lägga båda muntliga på samma dag)
Sist men inte minst fick jag en intervju på Max-hamburgerkedjan. Så nu kanske jag kan tjäna mig en extra slant på helgerna, behövs helt klart till i höst och till körkortet som jag tänkte ta.

Så, nu är jag jätteglad och hoppas på att den här dagen kan vara lika rolig och bra:)

I need to know this - cause I notice when you're smilin'
Out in the sun havin' fun and you're feelin' free
And I can tell you know how hard this life can be
But you keep on smilin' for me.

Utgång imorgon, minsann. Hare gött, Hej.

Yay.

Jag fick MVG på engelska nationella, den muntliga delen. Ville bara skryta lite! ;D


Förövrigt så tycker jag att den där norrlänningen är en go krabat.

Kul fakta.

image106

Snuskigt men sant:

- Under en vanlig dag kommer din hand indirekt att komma i kontakt med 15 stycken penisar.
- Om du simmar en timme i en allmän pool kommer du ha svalt ungefär en och en halv deciliter urin.
- Dagligen inandas du cirka en liter av andra människors fisar.
- Årligen kommer du att skaka hand med elva kvinnor som nyligen onanerat och inte tvättat händerna efteråt.
- De som äter snabbmat får i sig i snitt tolv könshår under sin livsstil.

Sexiga fakta:
- Bara 1/100 har större snopp än 23 cm.
- Killar har sin sexuella höjdpunkt vid 19 år medan vi tjejer har vår storhetstid vid 30.
- En sats sperma innehåller cirka 35 kalorier.
- En kille producerar virka 30-50 liter sperma i åldern 15-60.
- Snoppen har nått sin fulla storlek i 17 års ålder.
- 1970 försökte Rhode Islands församling ta ut en skatt på två dollar för varje samlag. De förstod sedan att det skulle bli svårt att räkna alla samlag...

Vad oroar sig killar för i sängen?:
42% för att tjejen inte njuter alls eller tillräckligt.
35% för att de inte är tillräckligt bra.
30% för att bli upptäckta.
19% för att de inte ska veta vad de gör.
17% för att visa snoppen.

Avslöjande fakta:
20% har prövat trekant.
23% har använt masker, ögonbindel eller annat vid sex.
38% har tagit hjälp utav en vibrator.
64% har haft ett one night stand.

Studentmössan är kommen.

image105

Har äntligen hämtat min älskade studentmössa. Först nu gick det upp för mig att jag faktiskt är klar med skiten inom bara en och en halv månad (!!!). Det är ju ingenting. Sen är jag klar för vuxenlivet. Villa, vigsel, volvo, vovve nästa dårå;)

Idag har jag varit ute i sommarstugan och länsat ut allt jag kan tänkas behöva i höst. Gör oss av med stugan om bara några veckor så det var ju lika bra att få det gjort nu. Hittade massor med nödvändiga saker som jag ska ta med mig uppåt. Känns riktig bra.

Igår tog jag tag i mina problem. Nu tar jag ingen mer skit. Inte från någon. Bara så ni vet.

Hej.


Heaven doesn't seem far away anymore, no no
Heaven doesn't seem far away

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Kvällsflyg och väntan på tåg.

Flygbiljetter till Luleå är nu bokade. Åker 30/4 och kommer hem 4/5. Ska bli så himlans kul!
Surt bara att jag inte såg vilka tider det där dumma flygplanet skulle iväg. Får sitta på Arlanda i fyra timmar innan jag kan få åka tåg hem på söndagen...och hur jag ska komma från Luleå till Jens mitt i natten, ja..det är ju minst sagt ett problem:P men det löser sig nog tillslut skulle jag chansa på. Ser iallafall fram emot det:)
Så hoppas jag att man trivs där uppe i kylan också, annars kan det ju bli lite jobbigt med tanke på att ansökningarna till universitetet i Umeå redan är skickade:P

Ja, vad händer annars? Mest musikalrep känns det som...och annat skoljobb. Har inte haft tid för mina älskade vänner på flera veckor. Dumma skola. Men snart blir det nog bättre, när nationella proven är över och det bara är studentenväntan kvar. Då jävlar ska ni få se på grejer!

Top Modell nu. Hej!

Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde. Hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva. / Miranda 7 år

Finally.

Äntligen fungerar blogg.se. Har varit helt galet mycket strul här så jag har inte kunnat skriva. Om nu hade saknat mina inlägg alltså.

Hur som helst. Har haft den sjukaste veckan på hela min gymnasietid. Vi har haft 3 prov och två inlämningar under en vecka(!!!). Men nu är jag nästan klar så nu känns allt lite bättre.

Har börjat planera min framtida flytt lite nu. En massa saker man måste ha när man ska flytta. Dammsugare, symaskin, serviser...o.s.v. Blir att på allvar spara en massa pengar nu, augusti är ju trots allt inte så långt bort. Skulle behöva fler chaufförer som kan köra bil med släp, så om några hjälpsamma sånna finns där ute så kan ni väl säga till? Är ju en bit till Umeå så något chaffisbyte per bil kan behövas tror jag. Blir nog första helgen i Augusti som det blir av:) Wihoo...jag känner mig så vuxen.


Veckans ord: Snuttifierad och Betuttad. Hur söta är inte dom orden på en skala? Borde användas så mycket oftare!

Men nu ska jag återgå till att gosa med min bebis ( Kasper då alltså). Hej.
RSS 2.0