Vår och Barndom

micaela

Fan vad skönt allting var när man var liten. Typ, det hemskaste som kunde hända var att någon drog en i håret eller tog sönder ens sandslott. Om det ändå vore så lindrigt nu. Snälla, stampa hellre sönder mitt sandslott än mitt hjärta...det vore så mycket skönare. Är så otroligt trött på alla problem som kommer upp vad man än gör. Man behöver inte ens göra nått...problemen kommer iallafall. Vill vara barn igen, vill ha ett bekymmerslöst liv och vill vara Mica igen...

Nu är iallafall våren här. Det är ju sagolikt underbart! Blommor, fågelkvitter och knoppar på träden. Snart, snart kan man åka ut till stugan igen och börja leva livet! skynda tiden...rusa fram.

sjukt...2 år o du fattar ingenting;) rätt charmigt egentligen! stackars lilla dumma unge:)

tjingeling(L)

Karrofest o tatuering<3

vi

Nu har även jag blivit kvinna. På riktigt, enligt JP alltså. Jag har tatuerat mig och jag känner mej otroligt modig o stolt nu:) 4 små tassar som kryper ner i trosorna fick det bli.

ja, nog om min gaddning. Andra saker har ju faktiskt hänt. Karro fest i torsdags till exempel. Temat var Pride, VI var Pride. Så snygga utstyrslar och så roliga människor. Jane<3 Jane och Östanvinden...vi var så kära. Martin var nog kärast, han fick hela 52 pussar...Grattis till honom!
Eftersom att Karrofester är så poppis så kom det faaaar too much people, så jag drog hem vid 11 när man inte längre stod ut med att inte kunna andas, gå eller röra sig:P
KarroFester For The Win!!!

Idag fick man dock sota för den vilda kvällen ute i kylan, utan jacka. Halsen mår inte bra, temperaturen mår inte heller bra och huvudet mår INTE bra:P men jag är glad iallafall:)

Tjingeling(L)

Bingokväll och The ark

bingo

Vissa dagar gör man ingenting. Idag är en sådan dag. Men jag klagar inte, det är rätt skönt som omväxling liksom.

Helgen har varit toppen, verkligen tipptopp! Bingo Rimer-kväll i fredags, melodifestival igår och idag har jag som sagt bara slappat. Underbart!

Bingo-kvällen: hade förfest här hemma hos mig. Vid typ 21 drog vi oss till klaras för att kalasa. Sofi som inte är myndig än fick bara vara med o leka en stund;) Iallafall...det första man såg när man kom in på klaras var en ring med människor runt en blond liten snubbe med glasögon. Denna blonda snubbe visade sig vara Sveriges Casanova, Bingo Rimer. Just därför joinade vi ringen och tog lite bilder. Ja, efter att ha fått träffa honom facetoface kunde vi ju inte låta bli att springa efter honom hela natten lång. Det, mina kära vänner, var min fredag.

Lördag: Jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk och ett illamående värre än någonsin. I wonder why?:O
Iallafall, pallrade mig upp till toaletten och låg där tills det var dags att dra mig till martins spelning på marieberg. Yay, jag var Superpepp! Jag kom iallafall dit och hade det ganska mysigt. Tills NÅN började kalla mig elaka saker, men det är glömt nu;) ja...sen åkte jag hem o iväg igen. Fast denna gången till Mellringe för att sedan åka bil till Hjulberga. Men, det var supertråk där så vi blev skjutsade hem till mig. Vi blev ett mysigt litet gäng som satte oss i min säng för att kika på melodifestivalen. Att the ark vann var förövrigt ganska bra! jag o Sofi borde bli sånna Jurymedlemmar, minsann.
Med oss var Waerner, Kalle, Emil o Daggen. Myspys.

Idag: katthemmet. Det är det enda stället jag har åkt till idag. Gosat lite med katter, fått jobb och gosat lite mer.

Klart slut!

My Love Will Do You No Harm!

martin

Jag tror inte att någon förstår. Ja, förutom JP då. Men vi sitter ju lite i samma båt, om man nu kan säga så. Att känna något man inte vill känna, eller vill och vill. Känna något som inte är "rätt". Att bli förälskad i helt fel person, enligt andra. Det är inte roligt för fem öre.
Jag tycker så mycket om dej men kan du inte bara berätta för mig att jag är körd? med dina egna ord? snälla(A)
Jag ångrar mig så fruktansvärt. Varför gick jag med på allt? varför varför varför? jag blev hon som jag alltid har hatat. Och det var DU som gjorde mig till henne. tack!
Vill så gärna sluta tycka om dej...men det går ju inte=/


Nu till något annat...
Igår hade vi våran "james Brown"-konsert. Vilken flopp:P Spelade någon rätt? jaja, publiken gillade det och det är ju faktiskt huvudsaken. Och nu är det över.
Sen gick jag och min kära moder till krogen för att kika på pappas spelning. Han är kunglig på att sjunga. otroligt! Morsan stack hem medan jag stannade för att skriva lite till i mitt block. Alla kom fram och undrade om jag var från någon tidning, sorry guys. En snubbe blev helt till sig så han tog mitt block och skrev en hel sida om hur fantastiskt det var med livespelningar och om hur söta flickor det finns på Karro. Trevligt, trevligt!

Ikväll blir det krogen igen. Men denna gången utan mor och i sällskap av Emil och Linus. Kan ju bli riktigt kul faktiskt;)

jaja, nu ska jag väl inte ta upp mer av er tid. Take care!
Tjing(L)
RSS 2.0