Summering av 2007.

image101

Jaha, då var sista dagen här. Imorgon vaknar man upp under ett nytt årtal med nya tag. Jag tänker iallafall ta nya tag och göra detta året till ett av de bästa i mitt liv. Plugga mer, spendera mer tid med de jag tycker om, ha roligt och leva ut mina drömmar och mål. Ja det är vad jag tänker syssla med i år.

Men, för att komma till saken och summera mitt 2007.
Januari- Året började lite tragiskt med ett oväntat break-up ifrån Emil Kåks. Hur det kom sig vet ingen av oss men vi skiljdes åt som vänner, dock talas vi inte vid idag. Ja, sedan spenderade jag en del tid med min kära kusin. Som jag heller inte talar med allt för mycket idag. Ändring på det i år.
Februari- Mina helger gick åt till att supa mig redlös, kräkas över hela örebro och må allmänt skit. Sedan träffade jag Oskar Omne som inte direkt gjorde mitt då så hemska liv bättre. Vi umgicks iallafall genom hela februari och var glada, då.
Piltarnas Piltshow sattes upp efter något/några års avbrott. Det var helt underbart. Vilken Karroanda vi har. Jag älskar den verkligen.
Sofi och Mica spelade in sin andra demo ihop, I'm Yours. Att det blev en totalkatastrof tycker jag vi struntar i.
Jag hade min omtalade 18-års fest som efter bara några timmar spårade ur totalt och slutade med både polisbil och ambulans. Ja, så kan det gå när man som värdinna dricker lite mycket. Min födelsedag däremot blev betydligt lugnare. Krogoskulden gick direkt och jag var hemma innan tolv, skäms på mig.
Några dagar efter min födelsedag bjöds det på fest. Rykten på festen gick om att jag skulle vara "kåtaste jävla bruden i Örebro" och att jag skulle ha utnyttjat en viss Omne. Ja, visst. Livet stannade till ett bra tag.
Mars- EsMk2 hade sin efterlängtade MuKo-konsert, som förövrigt var den absolut roligaste konserten vi har haft...Efter Skrika då.
Festade en väldans massa för mycket även denna månad. Men den festen som gör sig påmind mest när man tänker på Mars måste ju ändå vara Klaras med "Bingo-kvällen". Så otroligt patetiskt att alla ungdomar i Örebro samlades på en och samma klubb och hängde på en och samma snubbe, Bingo Rimer. Jag var inget undantag. Hur som helst var det fruktansvärt roligt.
Fast, när jag tänker efter ett snäpp till så slog nog Karrofesten med temat "Pride" roligare. Östanvinden, Jane/Jane och alla busigheter som försigick den kvällen gör den till en av dom bästa i mitt liv. Att jag dessutom gjorde min tatuering några timmar innan gjorde kvällen ännu bättre. Underbara dag/kväll.
Jag fick hem min lilla prins i mars också. Min lurvtuss som jag älskar så det gör ont. Kasper såklart. Han var så liten och så sjuk. Men nu är han stor och frisk.
Festen i min lya. Festen med Jim, Markus och Adam som gick alldeles över gränsen. Dumma saker gjordes men kul var det. Och grillfesten i Fjugesta får man ju inte glömma. Där Joel söp sig redlös för första gången. Han pissade och kräktes samtidigt, Vem...förutom Joel då...klarar det?
Annars hängde jag mest med Martin under Mars-månad.
April- April började med lite jobb på Odenskolan med Joel. Vi målade, målade, målade och målade lite till.
 Min moster hade sin 50-års fest som slutade med att hon själv var rödblommig i ansiktet, skrattade hysteriskt och sluddrade. Men det får man faktiskt för man fyller bara 50 en gång i livet!
Joel, Oscar, Johannes och jag hade en kompis/poker-kväll som mest involverade alkohol och fyllelekar. Fruktansvärt roligt och minnesvärt.
Jeppes 18-års fest med galna morsan som ville vara med, med all öl och allt snack om vilken av oss två brudar som var där som hade störst bröst. Det jobbiga var att dom bestämde att jag förlorade. Bitches.
Sofi's 18års kalas var ju också i april. Linus halvröda ansikte och alla gottigheter. För roligt alltså.
Sofi tatuerade sig och Martin spräckte min läpp, allt i april.
Ja just, månaden slutade med den totalt värdelösa valborgkvällen. Där vi jobbade förfullt på att bli fulla på drinkar men det gick inte så vi drog runt på alla fester vi kunde hitta för att få i oss mer. Patetisk kväll.
Maj- Det var Jp, Jp, Jp nästan varje dag både i april och maj. Han är underbar.
Hur som helst, Lazy ( vårat dansband som vi startade men la ner i princip direkt) hade spelning i odensbacken på ett disco. Odensbacken är dött i vanliga fall, men just denna kväll var det ännu värre. Vi hade en publik på dryga 10 pers. Yay.
Joel hade sin 18 års fest, som även den kommer bli ihågkommen väldigt länge. Alla blev kalas, alla raggade på alla och alla hade roligt. Ja, en lyckad kväll.
16/5 drog jag (bokstavligen talat) med mig JP till Leksand för att träffa en msn-kontakt jag tyckte såg söt ut. Han skulle på fest med "Bad taste" tema. Såklart man vill med. Så jag tog som sagt med mig Jp och drog dit. Ingen fest i örebro skulle kunna mäta sig med den, helt underbart. Killen jag träffade var såklart Gustav Brynedal. Att han skulle komma att få sån stor betydelse för mitt 2007 kunde jag aldrig tro. Vi hade nämnligen bestämt oss för att det bara var en engångsgrej men sånt håller ju inte...så vi började träffas och var snart ett par. Konstigt nog, i och med att vi bråkade konstant om små saker. Men så var det iallafall. Jag tog med honom hem och vi gick på Yeah-festivalen. Så varmt och så skönt. Att musiken sög spelade inte mig så stor roll, jag blev brun iallafall.
Det var maj det.
Juni- Galen fest i dalarna igen. Temat var "hårdrock" om jag inte minns fel. Kul var det iallafall. Träffade SötChristian där.
Krampen sedan. Så jämt, så frustrerande. Jävla grisar som ska till och fuska jämt. Jag som var så pepp till en början blev lack och sket i efterfesten där tanken var att man skulle fira grisarnas vinst. Till vilken nytta? NEJ TACK!
Skolavslutningen och kusins student. En helt sjukligt varm dag. Sagolikt. Kusin var söt och avslutningsfesten i Örebro SÖG. Tyvärr.
Jobbade dubbelt med både vaktmästeri och med att städa hotellrum hela juni igenom. Galet stressigt. När jag inte jobbade var jag i dalarna eller så var dalarna här. En stressig tidpunkt i mitt liv.
Midsommarafton i Leksand var kalasmys. Fick två pojkar att byta saliv, varav den ena var min dåvarande pojkvän. Roligt roligt.
Sista dagen i juni tillbringades på Peace&Love. Såg mina absoluta favoritband. Jason Mraz och Snook. Lycka till 100 %. Det kommer jag leva på föralltid.
Juli- Min riktiga sommarlovsvecka. Dalarna hela tiden i princip. Åkte med mor och syster på kryssning till Åland också. Väldigt mysigt med lite kvalitetstid med familj, inte ofta sånt händer kan jag lova.
Augusti- Kräftskivan i dalarna. Alla var helknäppa och våra kräftor var äckligare än äckligast och smakade enbart vatten. Usch på den kvällen. Men dom hade söta kattungar iallafall<3
Skolan började och jag ville bara ta livet av mig. Typ.
Gustav flyttade till Riga och allt gick utför.
September- Kanalfestivalen. Joel presenterade mig för Anton och jag blev galen. Kärlek vid första ögonkastet brukar det kallas men det förstod jag ju inte då.
Jag var hårmodell för Wella och lät mitt långa hår falla med saxens hjälp. Håret färgades rött och såg allmänt galet och ballt ut. Bland det bästa och sämsta jag någonsin gjort. Tur att hår växer ut igen.
Karrofesten med "70-tal"s tema. Vi var så snygga och så fulla. Anton kom med och pajade min puderdosa. Men kul var det:P
Jag åkte utomlands, hela vägen till Riga. Väl där var allt ett helvete. Skrik, gråt och magsjuka. En pojkvän som förvandlades till djävulen och en utebliven flygbiljett som jag själv fick byta ut mot en båtbiljett hem. På 15 timmar!!!! Nej tack, Riga var väldigt vackert i sig men den helgen kommer jag minnas med inte alltför glada känslor. Det var det konstigaste break-upet någonsin.
Den galna festen hos Oscar och Joel som spårade ur. Den hemska kvällen på Frimis. En till kväll man vill glömma. Jag tror nästan alla lyckades göra helt idiotiska saker den kvällen som vi kommer ångra en lång tid framöver. Har jag rätt eller har jag rätt?
Dagen efter den festen flyttade jag in i min nyvarande lya med min kära familj. En tvåa på 3 pers och 4 katter. Ja, vi har det mysigt. Nu är jag alltså tillbaks på mitt gamla kvarter igen, väster.
Oktober- Festen i brickeberg där jag och Oskar Moll agerade paparazzis. Kul vi hade. Stackars Emma och Karl.
Träffade Anton nästan varje dag och blev bara mer och mer förälskad. Den 10/10 bestämde vi oss för att vi var ett par. Så, den dagen kommer ligga på mitt minne jämt, ett underbart datum.
Oscars middagsbjudning där alla skulle vara finklädda men bara jag och Anton som följde koden. Dålig stil där;) Men kvällen var rätt mysig med god mat och bra filmer, samt en skön sömn i soffan;)
Resan till London med Maria och Papps. Vi var negativa till allt, verkligen allt och ville helst av allt beställa biljetter hem på stört. Men efter ett tag började vi mjukna och tyckte att vi lika gärna kunde ha lite kul på vägen, trots att vi längtade hem konstant.
Jag, Joel, Oscar och Sofie drog till Satin och beskådade knarkare som sniffade på bordet brevid. Joel dansade juckdansen som vanligt och vi hade faktiskt ganska kul.
November- Jag och Anton satte oss i hans bil och körde kosan mot Åkersberga för att festa lite på Halloween. Det var underbart roligt att äntligen träffa Alex och på köpet där träffa Johan aka Kocken. Dock var jag väldigt sjuk så vi satte oss i bilen igen vid halv 2 snåret för att åka tillbaks till Örebro. En helvetesresa så det heter duga. Men efter några timmar var vi hemma, oskadda trots att vi höll på att åka av vägen i snöstormen. En resa att minnas.
Jag hängde med Anton och hans kära lag till Mönsterås för att titta på turneringen som ägde rum det. Upptäckte att ultimatespelare är ensamma av sitt slag. Underbart sköna människor som gör att man nästan gråter av skratt jämt. Jag tycker om er!
Vi hade vår SkRiKa-konsert på konserthuset med Risbergska skolan och Svenska Kammarorkestern. En helt fantastisk och lärorik vecka. Det är vid sådana tillfällen man kommer på varför man valde Estet-musik trots att det för det mesta är helt oförståligt i mitt fall. Men kul hade vi och esteter är verkligen udda.
December- Johannes blev ju myndig och hade fest. Alla söp sig redlösa, till och med Moa. Vi hade ganska roligt men jag drog hem tidigt. Så jag skulle slippa städa upp efter alla när dom senare däckade. Smart drag av mig.
Luciatåget på karro. Varje år är lika underbart och gör att man får den där julkänslan som alla pratar om. Man bara längtar efter julklappar, kalle och prinskorvar.
Kung Bore på idrottshuset där KFUM Örebro fick spö av finnarna och jag fick sälja godis. Det var en spännande helg. Minsann.
Julafton hos mormor och morfar blev väl inte alltför roligt. Men firas ska den ju så varför inte där liksom. Så länge jag får mina julklappar och min kalle anka så är jag nöjd. Då kan jag vara var som helst med vem som helst. Typ.
Ja, sen har jag ju jobbat också. Duktiga jag;)

Det var mitt 2007. Bara så att ni vet. Enjoy.

GOTT NYTT ÅR!

Romantik i juletid.

Var hos min snygging igår för att hjälpa till och städa lite. Tiden bara springer iväg när man är där så snart var klockan tio och bussen som går efter det kommer inte förns vid halv 1...så jag bestämde mig för att sova kvar. Morfarn tog Antons säng och vi la ut en madrass vid kakelugnen. Att ligga vid en öppen brasa med den man håller kär var verkligen att rekommendera. Så otroligt mysigt, för att inte tala om romantiskt. Kändes som att man var med i någon såndär gullig kärleksfilm som brukar gå på tv:n. En riktig toppenkväll måste jag säga:) Tack älskling<3

Ja, och idag har jag absolut inte gjort något. Förutom att byta julklappar med babe. Fick en jättefin navelpiercing, precis vad jag önskat mig, och så fick jag en supersöt ring med blåa blommor på. Toppen julklappar<3

Nu ska jag nog hjälpa mamma med Ris A La Maltan och sakna Anton, precis som alltid;)

God Jul världen!

Gratis.

http://www.gratissms.se/d09f5zoaco

Ja, joina vet jag. Ingen tackar väl nej till gratis sms utan några som helst krav?:)

I dont want to miss a thing.

Imorgon är det slut på skiten för två, nästan tre veckor framöver. Ska bli så fruktansvärt underbart att bara få ta det lugnt på dagarna och slippa ångesten för att man inte gör det man borde i skolan. Sen har man ju julborden, mistelkyssar och nyårsskumpan att se fram emot också, inte helt fel vill jag lova er alla. Nej, lov är lite min grej tror jag;)

Sitter och håller tummarna stenhårt för att Anton ska kunna, få och vilja sova här imorgon. Skulle vara så underbart att få vakna upp brevid honom första dagen på lovet. Bättre start kan man inte få. *vill, vill, vill*.

Dagens låt:
Aerosmith- I dont want to miss a thing


I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

(Chorus)
I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.

(Chorus)

And I don't wanna miss one smile,
I don't wanna miss one kiss,
I just wanna be with you,
Right here with you, just like this,
Well I just wanna hold you close,
And feel your heart so close to mine,
And just stay here in this moment,
For all the rest of time
Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah

Kärlek.

Han kom hit idag. Han kom hit och jag fick äntligen krama honom...äntligen stryka handen genom hans hår och säga att jag älskar honom. För det gör jag. På riktigt!

Jag har nog aldrig sagt det till någon förut. Aldrig sådär. Orden har alltid skrämt mig, som om man med dom orden lovar att för alltid vara tillsammans. Men nu har jag insett att så är ju inte fallet. Älska är att alltid finnas där, att göra allt för en människa och framför allt att man inte vill eller egentligen kan vara utan personen i fråga. Det är vad Älska betyder för mig.

Så, nu har jag en varm känsla i hela kroppen som säger mig att allting kommer ordna sig snart. Och som säger mig att jag kan känna mig trygg, äntligen. Tack Anton, tack från botten av mitt hjärta.

Tidsfördriv.

Det här med listor är ett bra tidsfördriv.

Hur svarar du i hemtelefonen? 
Hej det är Micaela
Hur svarar du i mobiltelefonen? 
 Hej det är Mica.
Ringer det mycket till dig? 
 Nej det vill jag inte påstå. Ni får faktiskt bättra er!
Ringer du mycket? 
 Olika från dag till dag.
Vem ringde du senast? 
 Joel Adolfsson.
Hur mycket pengar har du? 
 50 spänn skulle jag tro. Men pengar på fredag!
Senast kramat och när? 
 Oj, har nog inte kramat någon sedan i söndags. Anton var det då.
Antal timmar sömn inatt?
 
8 kanske.
Sov du ensam?
 
Ja...
Vem sov du hos senast?
 Anton
Vem sov hos dig senast?
 Anton.
Vem vet mest om dig?
 Joel, Oscar, Johannes, Alice och Anton I suppose.
Vem vet du mest om?
Alice kanske
Vad ser du fram emot?
 Skolavslutning och Anton på torsdag.
Vad vill du ha just nu?
 
En tablett som gör mig dunderfrisk och pigg.
Vem hånar du?
 
Förmodligen någon som inte vet om det.
Vem längtar du mest efter?
 
Anton Anton Anton!
Vem vill du helst slippa?
Hmm, Mr. Bakterie kanske...
Vem stör du dig på?
 
Samma som ovan.
Vem vill du sova bredvid inatt?
 
Alltid Anton.
Vilken buss åker du oftast?
 
Åker sällan buss...men 721 kanske.
Vilken årstid är det nu?
Vinter ska det föreställa.
Anser du dig själv snygg?
 Det beror vilket humör jag är på.
Har du varit kär?
 Ja!
Är du kär nu?
 Bara förnamnet.
Är du en bra partner?
 Det hoppas jag.
Har någon varit otrogen mot dig?
 Ja.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
 Ja, det också.
Har du varit otrogen?
 Ja. Aldrig mer.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
 Ragga.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
 Ja, såklart.
Vad åt du senast?
 två smörgåsar.
Är du polare med grannarna?
 Icke...dom sjunger för falskt.
Har du varit på ett party?
 Livet är en fest.
Har du varit utomlands?
 
Japp.
Var är dina syskon just nu?
 Maria är på vårat gemensamma rum och Simone är antingen hos far eller hos sin moder.
Vilken tid gick du upp imorse?
 Vid 7.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
 Sov, sov, sov.
Vad är det första du gör på morgonen?
 Går upp?
Vad ska du göra efter det här?
Dricka klart mitt te, ringa Anton, läsa Ondskan och sedan sova...

Svårt när folk dör.

Igår satt jag hela dagen/kvällen och var orolig för familjen Lööv. Jag ville bara vara där och krama om allihop. Det är svårt när folk dör, speciellt svårt är det när det är någon person som har varit med alla hela livet.

jag kommer ihåg när min farmor dog. Jag var väl en 15 år kanske. Vi hade varit på cypern en vecka med henne..där var hon väl ganska hängig och gnällig men vi tänkte inte mer på det. Några dagar efter hemkomsten besökte hon läkare och fick reda på att hon hade cancer i magen. Ja, och bara några månader senare var hon död. Jag förstod inte vad som hade hänt på nästan ett år...Sånt där tar tid.
Något jag ångrar är att jag inte gick på begravningen. Men jag har fobi för döda saker, verkligen en fobi...jag kan inte vara i närheten utan att börja störtböla och skaka. Men så här i efterhand ångrar jag mig...man får ju faktiskt gråta på begravningar...

Och om du vill älskling, så följer jag med dig. Trots min fobi så gör jag det för dig...bara så att du vet det.

Saknar honom så fruktansvärt. Usch och fy för sånna här saker...

Vilja men inte kunna.

just nu har jag myror i hela kroppen. Jag vill så gärna men kan inte. Jag vill finnas där vid din sida, hålla om dig, berätta för dig vilken otroligt underbar människa du är. Men du vill inte, än. jag fårstår, jag har själv varit där. Det är jobbigt, men mina egna erfarenheter säger mig att man inte vill vara själv och alltid vara sysselsatt. Med dom två sakerna går man igenom alla problem och jobbiga stunder.

Det känns kanske lite dumt att första gången jag säger detta är i min blogg, men Anton Lööv, Jag älskar dig.

Klump i magen.

Jag är rädd och har en stor klump i magen. Jag vet inte vad det kommer ifrån. Men bra känns det iallafall inte. Vill gråta med vet inte för vad. Det känns bara tungt just idag. Som att ingen bryr sig överhuvudtaget. Kanske bara är jag som behöver en massa uppmärksamhet jämt för att kunna må bra. Vad vet jag.

Nu ska jag sätta mig och nörda och vara lite halvledsen för att det inte blir något med att sova över hos anton. Det suger....

tjing(L)

I check the weather where ever you are, coz I wanna know if you can see the stars tonight.

Lucia.

Jag börjar få in den där omtalade julkänslan nu tror jag. Mängder av julklappar under sängen, ett underbart luciafirande imorse och en hel burk med pepparkakor brevid mig. Juligare kan det nästan inte bli. Det som saknas nu är julgranen, men den kommer inte komma fram iår. Tyvärr. Men så är det när man flyttat till mindre lya med en lika stor familj. Då finns det liksom inte riktigt plats för något sådant, om man inte vill placera den mitt i köket eller så. Jaja, hoppas den här känslan stannar kvar trots att snön inte tänker lägga sig...

Saknar Anton väldans idag. Och då har jag ändå träffat honom en snabbis imorse. Nej, nu vill jag banne mig ha dig här brevid och bara pussa en massa på dig. Ja det vill jag.

Är ledig imorgon, precis som de senaste tre fredagarna på raken. Underbara estet<3
Men har en del att göra så jag ska nog inte vara alltför glad åt ledigheten kanske. MÅSTE skriva klart svenskan och religionen imorgon för i helgen har jag annat för mig. Bore-turnering i idrottshuset minsann;) Tycker faktiskt folk ska komma och heja med mig. Riktigt spännande sport, den där frisbee-grejen. Nästan i klass med fotboll;)

Nej, nu ska jag nog sätta mig och söka lite jobb. So long, suckers<3

Sverige har fel.

Nu har veckan sannerligen dragit igång igen. Med luciaträningar och gud vet vad. Skönt att man är ledig på fredag...igen. Men idag har man faktiskt en del att se fram emot. Inte för att låta som en av dom där fjortisarna (blink, blink) men det är ju final i Top Modell ikväl. Yay. Nu hoppas jag att alla håller tummarna för den enda rätta vinnaren, Margarita. Så att det inte blev som i Idol där den tråkigaste människan jag någonsin sett uppträda vann. Uselt Sverige!
Men klart att alla pensionärer röstar på henne...

Strunt samma. Lucia imorgon som sagt. Någon mer än jag som tycker att tiden går alldeles för fort såhär i juletider? Finns ju liksom ingen tid att baka pepparkakor, julpynta eller hitta på julrim. Lite småtråkigt men that's life.

Just ja, firade 2 månader med Anton i måndags. ( Men han grattade redan på söndagen...bra koll;)) Tycker tiden går så fort. Där med:P Känns som att det var igår vi träffades på Kanalfestivalen och jag bara ville att du skulle bli min på en gång. Men jag höll mig. Nu har det iallafall gått ett par månader sen dess och du är min. Lite tufft. Hoppas iallafall på ett par månader till;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, stryka mitt lucianattlinne och sedan gå till skolan som alla andra barnen.

Tjingeling(L)

Familjen Lööv.

kom på att jag glömt skriva ner ett roligt samtal som blev sagt hos familjen Lööv.

Ida: Men...okej, kom på nått som rimmar på marsvin då!
Anton:...Matvin?
Ida: eller...bartender?

Saken är den att lilla Ida Lööv verkligen inte kan rimma. Jag har aldrig hört talas om att man inte kan sånt?!
Jaja, roligt blir det iallafall.

Förövrigt tycker jag väldans mycket om den familjen. Allihop faktiskt.

Idag firar vi 2 månader. Grattis till oss<3

One more try.

Okej, jag försökte iallafall...typ en dag. Nu är jag tillbax i samma träsk igen. Ja, det där träsket där man totalt skiter i skolan vill säga. Nu har jag varit hemma i tre dagar och gjort absolut inget viktigt av min tid. Jag borde men gör det inte. LATMASK!

Har iallafall satt igång med mitt projektarbete nu. Känns väldigt skönt. Kanske blir studenten trots allt;)
Har sånglektioner för pojkvän, pojkväns vän och lillasyster. Tyckte att första lektionen fick godkänt, trots att den kanske var lite oplanerad. Bättre nästa gång, jag lovar.

Nu ska jag faktiskt pallra mig iväg till skolan och se resultatet efter förra provet, Religion. Kändes som att det gick bra så jag håller tummarna för mina intuitioner.

Jag är kär. Alla som läser det här borde vara avundsjuka för jag har den bästa pojkvännen i världen.<3

Plugga, plugga hela dagen lång.

Plugg, plugg, plugg. Jag tar tag i mitt liv. Jag kämpar på nu. Bara ett halvår kvar...sen är det liksom slut för ett bra tag. Känns som att då kan man faktiskt kämpa lite i några månader för att känna sig sjukligt duktig sen senare liksom. Japp, nu ska jag bli pluggis. Jag ska låsa in mig och lära mig ALLT om hur vindarna rör sig över jordklotet, hur en engelsk domstol fungerar och jag ska skriva min jävla uppsats om tvspel. SEN kan jag pusta ut och njuta av livet. Så får det bli.

Igår fyllde Johannes 18. Grattis till honom. Han ställde till med fest och alla blev lite sådär lagom onyktra. Var faktiskt riktigt mysigt...fast vissa kanske hade fått i sig för mycket. Själv  drog jag hem vid 22.30 för att slippa torka spyorna som verkade vara på väg. Men grattis igen iallafall;D Slit snoppvärmar-elefanten med hälsan och njut av Iron Maiden tröjan:)

Nu ska jag lägga mig ner och plugga NaturKunskap B. Yay

Tjing(L)

Btw...Anton...kom hem nu. Jag saknar dig<3
RSS 2.0