Alice in wonderland- premiär!

Jag har verkligen börjat samla in vuxenpoäng på senare tid. Jag har börjat spara pengar istället för att bara slösa bort dem på onödigheter (underlättar visserligen att man inte festar på alkohol längre), jag lagar riktigt mat ( igår lagade jag faktiskt korvstroganoff...sug på den!) och jag börjar tycka att det är kul att spendera tid på affärer som Ikea och Duka istället för andra fjortisaffärer. Huruvida detta är bra eller inte, det är ju en helt annan sak. Men vuxenpoängen börjar trilla in.

Jag minns inte om jag har nämnt det tidigare men Mr.Casino har ju fått jobb nu och arbetar således i Karlskoga. Han kliver upp vid 6 och slutar därborta vid 17. Att vara utan honom såhär mycket är riktigt frustrerande. Han är inte bara min pojkvän utan också världens bästa kompis. Det blir tomt utan honom i närheten. Men jag vänjer mig snart och framförallt är jag otroligt glad och stolt över att han har fått ett heltidsjobb. Way to go, Love!

Imorgon ska jag och modern ha en mor-dotterkväll med Alice i underlandet-premiären. Ska bli riktigt mysigt. Har längtat efter den filmen sedan jag först fick höra talas om en nyinspelning av den. Sedan att vår allas Johnny Depp är med, gör ju att man måste ha biljetter even more. Och biljetter har jag. Underbart! Kan knappt vänta.



Kommentarer
Clara

Åh den filmen vill jag också se! Men alla filmer på bio här är dubbade buuu. Puss babe!

2010-03-02 @ 20:05:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0