Flyttfågel.

Nu var det klart. Nu var jag med lägenhet, igen. Den är liten och söt och väldigt orange. Dessutom fylld med tusentals kartonger. Liten överdrift kan jag gå med på, men ni förstår själva grejen. Det tar så nedrans tid att gå igenom och plocka upp alla. Man vet inte var man ska börja.
Har iallafall varit på Ikea och köpt med mig lite saker hem; lampor, pappersfack, galgar och dylikt. Så mycket man behöver som man inte tänker på först.
Även kylskåpet är fyllt till både höjden och brädden med massa nyttigheter. Inget skämt nu alltså. Jag ska lägga ner mina dåliga vanor och satsa på riktig mat. Hemmalagat ftw!

Utöver min flytt händer inte så speciellt mycket. Skolan rullar på och jag gör mitt bästa för att hänga med så gott det går. Etiken är avklarad och vi påbörjar lagstiftnings-/organisationsarbetet. Riktigt intressant faktiskt. Konkreta ämnen är lite mer min sak, jag förstår mig inte riktigt på filosofi och såndant trams.

Nu sitter jag vid mitt ihopmonterade köksbord och luktar på mina doftljus. Vaniljkakor. Underbar lukt. Skulle kunna låta det brinna föralltid om det hade varit möjligt. Får nog ta mig ännu en tur till Lagerhaus och köpa upp mig på fler av sorten;" Hemmagjorda vaniljkakor".
Ska strax iväg till Mr.Casino och mysa lite. Ska bli riktigt skönt att andas ut lite faktiskt.
Ha det bäst!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0