Laborationer.

Terminens första laboration ägde rum imorse. Vi började med att studera alla bakterier vi hade på fingeravtrycken. Tro mig när jag säger att jag ska tvätta händerna minst var tionde minut från och med nu. Helt sjukt vad skit man går och bär på hela tiden. Nu var det visserligen inga farliga bakterier, men det kommer säkert någon gång.
Därefter fick vi leka lite med andra bakterier och dess reaktionsförmåga. Lite mindre ohygieniskt men det luktade destu värre.
Kul och intressant var det iallafall, tur att vi har massa laborationer kvar.

Invigde svärmoderns grill igår. Det regnade och var verkligen inget grillväder men vi trotsade det och mumsade på våra korvar i lugn och ro, inomhus visserligen. Hoppas på finare väder i helgen så man faktiskt kan njuta av sin mat, utomhus.

Har en fullbokad helg den här veckan, underbart enligt min mening. Imorgon blir det först Avatar i 3D och därefter ska lillasysterns 10års dag firas med buller och bång. Blir ett spel och en film i present till tösabiten.
På söndag ska vi ha familjemiddag. Mr.Casinos föräldrar och mina föräldrar ska sitta och "lära känna varandra" så vi kan umgås på högtider och födelsedagar senare, för barnets skull. Jag tycker jättemycket om hans föräldrar så jag hoppas mina föräldrar gör det samma.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0