Hey-ho, let's go!

Sådär, första "ensamma" natten på käraste hotellet avklarat. Både jag och min gamla klasskamrat är nybörjare så vi fick slå våra kloka huvuden ihop och köra järnet ihop. Gick väl sisådär, men jag tror chefen är lite nöjd åtminståne. Och kul var det ju att träffa klasskompisen igen, vi gick i 6an sist det hände. Jag som var rädd för en stel och pinsam natt, behövde inte oroa mig. Vi hade massor att prata om och det blev riktigt trevligt!

Sitter och längtar mig bort till fjärran länder. England ligger väl på top 3 just nu. Paris har också fått en liten finalplats. Vill bara komma iväg för en stund. Lite miljöombyte. Jag behöver inte tonvis med solsken och värme, bara lite nya platser och andra språk. Ska minsann impulsboka en resa i januari när lönen kommer. Ja, det ska jag göra. Om ingen vill följa med så drar jag själv. Kanske...

Ska försöka pallra mig iväg till Marieberg för att hämta ut mitt älskade internet, som tydligen har anlänt. Lagat och klart. Så jag slipper sitta vid den här monsterdatorn. Ska också dra med mig min käraste på standup, Järvheden lirar på Kåren ikväll. Måste dit. Lätt värt 20 kronor. Där har ni min väldigt uppbokade dag!
Allting blir liksom konstigt när man jobbar natt. Man hinner inte med någonting. Dagen kapas av och försvinner. Lite så känns det.

Duschen nu. Hej!



Kommentarer
mackan

skåne är ju ett väldigt bra ställe om du behöver miljöombyte för en stund..vi pratar ju ett annat "språk" också så det e som att komma till utlandet, men så så mkt närmre :)

2009-12-08 @ 18:29:21
Edit

Men HALLÅ!!! Shit var det Tomas Järvheder!!! johan sa att det var nån okänd typ Finsk som skulle standupa :O GAAH!!!!! snacka om noll koll på livet<3 jag är inte cp,cp,cp lalala!

2009-12-09 @ 15:52:24
URL: http://editjohanna.blogg.se/
S

är mister och mr casino samma kille? om inte, är du en player eller?

2009-12-10 @ 13:12:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0