Imorrn blir hon Fjortis, banne mej!

kollage

Imorgon blir Micas lillasyrra fjortis. Det ska bli kul! kalas för hela tjocka släkten;D sånt älskar jag, alla samlade. Blir såndär mysig stämning då. Alla älskar alla:) mums!

Men nu har pappa rymt hemifrån igen:/ fast den här gången vet vi vart han är, Cypern:S av alla jävla ställen? varför? på marias födelsedag...så jävla elakt. Usch för dej! gubbjävel:/

Har absolut inget vettigt att skriva...helt tom i hjärnan, inte ofta det händer. Har nog för mkt tankar så allt blir till en smet som inte går att få fram i ord. så är det nog! :)

Igår var jag på stan med maria iallafall, köpte lite linnen, nagellack och en väska...men det är en hemlis;) Sen gick vi ut o åt på Hellas, så sjukt gott! När vi gick hem började båda skratta åt absolut ingentingen, samtidigt. Så vi går där och asgarvar över hela stan med ett gäng punkare framför oss. När skratten blev tillräckligt höga vände sig gruppen om och alla var transvestiter. Ursäkta, men när det är 10 transor som går framför en...då kan man faktiskt inte låta bli att skratta ännu mer och ännu högre. Så det slutade med att vi praktiskt taget låg på trotoaren och grät av skratt. Transorna blev ledsna:/ förlåt!

Och idag har alla mina planer gått i kras. Kalaset hos pappa är konstigt nog inställt*morr* och festen i lindesberg verkar ingen vilja gå på. Så...vad gör man? jo, man sätter upp en filmkväll. vill nån komma? nää:P kuuuuul liv man har här i härliga örebro! suck

Kom hem snart Emil, jag känner mej ensam:/ kom kom kom ( behöver din imitation av den lipande-gubben ) yes i do.

Tjingeling(L)

- May I ask something? if Homo Sapiens really were Homo...is that why they're all dead?
- Homo Sapiens are humans...
- Hey, I am not judging anyone!

älskar älskar älskar älskar vänner(L)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0