Sommarplaner.

Vilken otroligt slapp och seg dag jag har haft idag. Det enda jag faktiskt har gjort är att fixa med mitt studiemedel, min lägenhet och att avboka min tandoperation. Jag tippar på att det tog 5 minuter, allt som allt.
Eller just, jag har sökt sommarjobb också. Liseberg och Skara Sommarland fick en ansökan, och självklart mitt älskade Gröna Lund. Varför jag inte bara sökte Gröna Lund är för att jag gärna skulle spendera min sommar i Göteborg. Stockholm har gjort mig helt kär, men jag är rädd att ännu en sommar där ska förstöra den där förälskade känslan. Att det bara ska bli ännu en grå stad liksom. Nu kanske inte den risken är sådär överdrivet stor, men man vet aldrig. Vi får se vad som händer helt enkelt.
Kanske slutar med att jag sommarjobbar på hotellet istället.

Gårdagskvällen firade vi med att hyra Johnny Mad Dog och kolla på Paradise hotel. Nothing fancy but oh, so nice. Filmen var hemsk, men riktigt bra, enligt min mening. Mr.Casino verkade tycka att den var lite halvseg. Men så är han ju av det manliga könet också.

Har ägnat lite av dagen åt att fundera lite. Vad tycker ni? Bäddsoffa eller vanlig soffa?
Dilemma, dilemma. Bäddsoffa känns najs, ifall man får besök som vill sova över, så man slipper ha dem i sängen. Men en vanliga soffa är ofta tusen gånger snyggare.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0