Värdelösa söndagar.

Hur värdelösa känns inte vissa söndagar? Man vaknar vid 13.00-tiden och så har halva dagen gått åt till att sova?
Idag sova jag till just ett, stack iväg till Cherry och spelade BlackJack till 20.00 nu ikväll. Ja, och sedan finns ju ingen tid till att göra roliga saker. Dagen har bara försvunnit. Och jag har inte gjort någonting egentligen. Förutom att göra massa misstag och suttit på en stol och spelat med låtsaspengar. Liv jag har.

Kvällen ägnar jag nu åt att räkna kort. Black Jack har blivit mitt liv och jag försöker vänja mig vid det. Jag har aldrig haft någon direkt hobby som har tagit upp så mycket tid tidigare. Hästar, möjligtvis. Men det var så länge sedan så jag minns knappt. Musiken ser jag mer som en livsstil och det tar inte upp någon direkt tid. Så, nu får jag helt enkelt vänja mig vid att BlackJack är en del av mitt liv och så kommer förbli åtminståne ett halvår framöver. Inte sörjer jag för det, för usch så kul det är ibland. ( Trots att det har gått uselt idag.)

Igår hade jag en riktigt bra kväll. Trots att inget speciellt hände. Mr.Casino var här. Vi spelade lite blackjack och hade det trevligt, vi drog ner på stan och lekte lite med Hannes på hans jobb och fick därefter skjuts till Sparven där vi kikade på film. Hemma 4 imorse. En sådan kväll som gör en riktigt glad.  




( jag bara undrar, hur fan lyckas 8 människor på en och samma bild se totalt utvecklingsstörda ut?)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0