Vaccin?

Hej mina vänner!
Har inget internet så det kommer bli lite knapert med inlägg framöver.

Anyways. Tvingade iväg mr. Casino på bio igår, i brist på annat att göra. Blev "Funny People". Se den inte om ni inte känner att ni vill genomlida något supersegt. Början och mitten var toppenbra, medan slutet var det mest utdragna jag sett. Tur att sällskapet var alldeles förträffligt och gubben bak i salongen ( som i övrigt var tom) var full som en alika och höll oss roade filmen igenom. Därefter drog vi hem till mig för att kika på mer film och sova lite.

Idag var första dagen på väldigt länge som var i stort sätt oplanerad, förutom kvällen då. Har legat framför massa tv och film. Alldeles underbart och behövligt.

Har börjat försöka sätta mig in i vaccin-debatten, men jag kommer ingenstans. Jag tror jag kommer strunta i det, just för att jag har sådant dåligt immunförsvar som säkert skulle göra mig sjuk bara genom att ta sprutan. Men o andra sidan kanske det är just därför jag ska ta den lilla jäkeln. Det är ju trots allt bara en spruta som kan göra att man slipper ligga nerbäddad hela vintern. Kommer ni ta och vad tycker ni jag borde göra?



Kommentarer
Anonym

Ta sprutan om du får. Du får säkert feber 1-2 dygn och ont i axeln första natten, men det kan ju vara värt att slippa 1-2 veckor tokförkylning...

2009-11-24 @ 18:22:27
mackan

ta den, jag tog den för två veckor sedan,blev sjuk en dag o ont i armen..men det gick över rätt snabbt..så ta den, med tanke på att du ska träffa mycket folk där du kommer jobba sen, lätt o bli smittad då ju

2009-11-24 @ 21:50:05
cutebutdeadly

tack så mycket för tipsen! Spruta it is!

2009-11-25 @ 13:05:16
edit

Jag tänker inte ta nån jävla spruta.. Får säkert knorr och tryne av den:O Men shit vilken heting bild!! BINGO!! WHOOOHOOOW!! (Y)

2009-11-25 @ 19:44:42
URL: http://editjohanna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0