To date or not to date.

Igår var det dags för det skriftliga slutprovet till Croupier, det praktiska kommer senare. Hur som helst så gick det relativt bra. Många av frågorna var konstigt formulerade så man missade poäng av den anledningen. Huvudsaken är visserligen att man klarar provet, inte att alla svar är perfekta. Och det tror jag att vi alla tre gjorde.

Veckan ser riktigt lugn ut, för en gångs skull. Arbetar bara två dagar på Behrn, en kväll för Cherry och sen är det ju utbildningar varje dag, precis som vanligt. Förhoppningsvis får jag träffa mr. Casino en massa också. Hälsa på mormor på torsdag och födelsedagspartaj hos HänkyPänky på fredag. Ja, där har ni min vecka.

Att bero på absolut ingenting; Har haft lite moraldiskussioner med vänner angående dejting på jobbet. Somliga tycker det är direkt fel, medan andra säger att det är okej så länge det inte går ut över arbetet. Jag o min sida tycker att det är en jättebra grej. Förutsatt att man kan skilja på jobb och privatliv. Studier visar ju trots allt att majoriteten hittar sina kärlekar på just arbetsplatsen. Vad tycker ni?


Jag saknar min student. Jag saknar min gymnasietid.



Kommentarer
Alex

Jättedumt att blanda nytta med nöje IMO.



Känns alltid som att det slutar med ett kärnvapenkrig och total utrotning av mänskligheten :P



Men good luck and enjoy the ride (pun intended ;P)

2009-11-24 @ 15:38:50
hanna

kärlek på jobbet är härligt. det ger en näring och energi till att gå till jobbet... bara det inte går för långt. Kan bli jobbigt om man har olika intentioner... kram på dig!! ses till jul!

2009-11-24 @ 16:23:21
URL: http://hannabryngelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0