Juldagsrean.

Vissa människor är sådana som man aldrig kommer sluta bry sig om, sluta sakna när de inte är omkring. Jag har massa sådana. Mina "storasyskon" är alltid lite saknade, främst av anledningen att de bor flera timmar bort och att vi aldrig ses. Men när man väl träffas så känns det som att det var igår. Man hör ihop, trots att man knappt ses.

Så, idag har jag startat min dag med en fika här hemma dit mina kära syskon kom för att ge mig en update över sina liv. Så sjukt ambitiösa är de! Filosoferar i Tyskland, pluggar sjuksköterska i Borås och designar kläder åt Monki. Stolt blir jag och bäst är ni.
Nu blir det att få med sig lillasystern och hennes alkoholiserade pojkvän till marieberg för att spendera ytterligare pengar på onödigheter. (Köpte på mig massa skit igår, såsom neonfärgat nagellack...ytterst användbart!)
Hade tänkt investera i någon typ av volymgivande creme som man lägger i håret efter tvätt. Ska tydligen lyfta rötterna och ge en hollywoodsvall, enligt Veckorevyn. Ska även inhandla en nyårsklänning, då den förra jag köpte har en trasig dragkedja som jag inte känner för att fixa innan det är dags.
Det är vad jag har att göra idag.
Eller just, ska hyra film och beställa hämtmat med Mr.Casino senare också. Hoppas jag.

Bara några dagar kvar till nyår och mina planer är inte färdigsmidda, har jag missat någonting? Vad gör vi?



Kommentarer
hanna

Det var superkul att träffas! Du är för söt! Och grattis till utbildningen! grymt kul!!!

2009-12-31 @ 15:32:22
URL: http://hannabryngelsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0