Filmmarathon.

Jag och Mr.Casino har haft ett litet filmmarathon med hyrfilmer. 6 filmer på 3 dagar. Tänkte att ni kanske var lite småsugna på att få en minirecenssion av dem?!

The grey man- Den verklighetsbaserade versionen av Hannibal Lector. Inte läskig, mer obehaglig. Bra skådespeleri och något mer verklighetstrogen än de andra filmatiseringarna.
The Children- Brutalt dålig skräckfilm. Vi kollade ca 30 minuter in i filmen, men bestämde oss för att slå av när en karaktär fick en kratta i huvudet och FaluRöd-färg sipprade ut ur såret. Handlar hur som helst om två familjer som ska fira någon högtid ihop, alla barnen i familjen blir angripna av något virus som gör dem till apatiska mördare.
American Pie "The book of love"- Den har egentligen ingen koppling till förgående filmerna, förutom just "SexBibeln" som den där pinsamma farsan skrev under sin collagetid. Men filmen har sin charm och humor, precis som de andra raden.
L.A Giggolo- För de som inte vågar hyra en riktigt porrfilm är ju denna ett alternativ. I snitt tror jag att kanske 30 minuter av denna 2 timmar långa rulle handlade om annat, förutom just sex. Men den var faktiskt riktigt bra!
Mummy Maniac- Vi gav väl filmen en minut eller så, så någon vidare kommentar kan jag väl inte direkt ge, förutom att den kändes extremt gammal och dålig.
The Chock- Riktigt bra film. Handlar om en sexberoende man och hans dementa mamma. Sjukt mycket sexscener även i denna film, men den här hade en bra handling och kändes lite mer seriös.

Så, nu vet ni vad jag har pysslat med de senaste kvällarna.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag är lite småsugen på att bara krypa upp i pojkvännens famn och kolla på värdelös tv. Ladda batterierna inför morgondagen.
Finns annars lite planer om en utgång till Strömpis, men folk hör ju inte av sig så det ligger på is för stunden. Vi får helt enkelt se.

Just nu:




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0