Sommaren med Göran.

Här händer det grejor må ni tro. Jag har bara inte tiden eller orden för att beskriva det bra nog för er. Men jag ska göra ett försök.
Igår var jag iväg på filmen "Sommaren med Göran" med Emelie och Johan. En ganska förutsägbar film med väldigt mycket svensk charm. Ni vet, sådär lite dålig humor och en tramsig kärlekshistoria. Midsommarfirande och otrohet. Tics och Grönans Tyrol. Varmkorvskalsonger och misslyckade livshistorier. Ja, ni förstår.
Efter filmen tog vi pendeln till Emelie för att spela lite spel, dricka lite konstiga shots, bada lite i poolen och bara umgås rent allmänt. Alltid lika mysigt och trevligt. Funderar över om jag ska be hennes familj adoptera mig. Bara lite.
Kvällen avslutades med en sleepover hos mig.

Idag var också en händelserik dag. Jag har dock bestämt mig för att hålla den lite halvhemlig till jag har lagt över filer från mobilen till datorn (vilket är ganska omöjligt för stunden då jag inte har någon usb-sladd...) så ni får vänta lite. Var tålmodiga nu!

Annars har jag inte så mycket att säga just nu. Mer än att det planeras en grillfest här hos mig på fredag. Har ni tid och lust så tycker jag att ni ska titta förbi. Blir mest grönalundare, precis som det ska vara. Sitta på klipporna ihop med en liten lägereld och bara mysa tillsammans. Visst låter det underbart? Ja, den kör vi på. Kom igen nu!

Hej.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0