Monsterlaget i Mönsterås.

Hemkommen från en helg med KFUM i Mönsterås, för er som inte vet vart det ligger så är det ungefär 3 mil  ifrån Kalmar. Min kära pojkvän och hans lag skulle nämnligen spela cup där och toffel som jag är har jag svårt att tänka mig en hel helg utan honom, detta resulterade såklart i att jag hängde på.
Bilresan började med en felkörning på sisådär en 8 mil. Inte för att det gjorde någon av oss så speciellt mycket då vi hade ganska kul med att sjunga barnlåtar och prata strunt. Iallafall, var framme vid 12 snåret och alla somnade på stört, typ. Anton och Mica vaknade mitt i natten och upptäckte att all luft i luftmadrassen hade rymt. Vi fick helt enkelt gå upp, bära madrassen genom hela rummet och nerför trapporna för att fylla på luft igen. Lite små irriterande sådär.
Dagen därpå var det match mot Linköping och Mönsterås som gällde. Båda matcherna vanns såklart av KFUM. Senare på kvällen var det tävling i konstsim som gällde för lagen. Anton, Markus, Björn och Pontus ställde såklart upp med en mycket vacker dans till "bumbibjörnarna". Så mycket kärlek har jag nog aldrig sett i en bassäng förut. Synd bara att ni kom sist, grabbar. Ni var faktiskt söta;)
Låg resten av kvällen och bara snackade och busade på luftmadrasserna, riktigt mys vill jag lova.

Ja, på söndagen var det final mot Frövi som gällde. Alla var sjukt taggade och stämningen var ganska spänd. Men även finalen vanns utav KFUM. Stolta åkte vi hem till örebro på kvällskvisten. Alla glada och belåtna.

Tack för en mycket lärorik och rolig helg alla KFUM-are. Ni är för underbara<3


Och Anton, du är underbarast utav alla. Är så otroligt kär i dig.

Du har visat mig vad kärlek är
Ja, allt vad den innehåller och bär
Jag önskar du vore här
För du är den jag håller mest kär


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0